Page 141 - teyxos_13
P. 141
12

Είναι το ιδανικό σηµείο για Ixia δεντρολίβανο, τη σαλάτα king macaroons with crayfish tartare
ένα alfresco δείπνο για δύο ή 12 Islands, crab µε αβοκάντο και το κοχύλι and the Alaskan king crab will most
µια εκδήλωση µε µοντέρνα Rodos Palace Saint Jacques παναρισµένο µε certainly inspire your senses in this
µεσογειακή κουζίνα διά χειρός ινδική καρύδα και σάλτσα λευκού divine setting under the stars.
executive chef Patrick van Velzen. With its elegant tables surrounding κρασιού. Ιδανικός και ο κατάλογος Ένα εργαστήρι γεύσεων, όπου
Με έµφαση στα ντόπια συστατικά the artificial lake and palm trees των επιδόρπιων, µε πουτίγκα το µενού µεταφράζεται σε
εποχής, προσφέρει ευρεία dotting the patio, dining at 12 µήλου µε σάλτσα καραµέλας και αναζήτηση ιδανικών συνδυασµών,
ποικιλία από σαλάτες, όπως Islands is an exotic experience in ταλιατέλες (κρέπες) µε κρέµα εφαρµόζοντας νέες µεθόδους
το παραδοσιακό καλυµνιώτικο itself. Try the fresh gnocchi with Τζαµάικα και Grand Μarnier. των σεφ Μανώλη Πλατέλα και
µεµεζέλι µε κατσικίσιο τυρί, sautéed shrimp, the refreshing Παναγιώτη Διαμαντή. Κάθε
κρίθινο παξιµάδι, ντοµάτα king crab avocado salad and the -Trianton Ave, Ixia, ΤEL.: 22410 25222 µπουκιά και µια νέα εµπειρία µε
και κάππαρη. Και συνεχίζει coquilles Saint Jacques sprinkled θέα απο το υψηλότερο σηµείο
µεσογειακά, µε σαλάτα with coconut and white wine sauce. Lindos του Lindos Blu, ατενίζοντας την
θαλασσινών µε µπαρµπούνι, Οι συνταγές του δε θα µπορούσαν Five Senses, πανέµορφη παραλία Βληχά.
µύδια, αθερίνα και γαρίδες από τη να ταιριάξουν καλύτερα από Lindos Blu
Σύµη, σερβιρισµένη µε γιαούρτι την εικόνα που συνθέτουν η -Lindos, ΤEL.: 22440 23110
αρωµατισµένο µε σαφράν και τεχνητή λίµνη και οι ψηλοί With elegant white candlesticks
λιαστές ντοµάτες, µαύρο ριζότο φοίνικες ανάµεσα στις πέργκολες decorating the tables and sleek Old Town
σουπιάς µε πορτοκάλι, ψητό και τα ρυάκια των 12 Νησιών. designer chairs, it is no surprise that Marco Polo
βοδινό Black Angus µε ταρτάρ, Στο κοσµοπολίτικο ξενοδοχείο, the dishes served here are works of
µπριός κρεµµυδιού µε σάλτσα οι εµπνευσµένοι από ταξίδια art and creative development. Voted A gastronomic voyage of discovery
κόκκινου κρασιού και µοσχαράκι γευστικοί συνδυασµοί του σεφ Best Hotel Restaurant by the readers through unique flavours in a
µε τραγανό γλυκό ψωµί, πουρέ αποτυπώνονται αρµονικά στα of Conde Nast Traveller Hellas, verdant, almost Zen-like garden.
σελινόριζας και σάλτσα από φρέσκα νιόκι µε σοταρισµένες this is where different flavours are This is the epitome of Marco Polo;
µανιτάρια morilles. γαρίδες, χτένια και λιαστή combined with innovative cooking housed in a 15th century Turkish
-Sheraton Rhodes Resort, Ialysou ντοµάτα, τα αρνίσια παϊδάκια techniques, such as roasting in villa that Italian painter and interior
µε σάλτσα µαυροδάφνης και liquid nitrogen. The king scallops designer Giuseppe Sala transformed
Ave, Ixia, ΤEL.: 22410 75000 with red cabbage mash, the saffron into an impressive hotel with an
Eastern ambience, this is where you
At Rodos Palace Hotel dining at will discover sumptuous creations
12 Islands gourmet restaurant such as green beans tossed in rocket,
is an exotic experience in itself pine nut and lemon pesto, pork
with manouri cheese and fig jam
or hunkar begendi with aubergine
mousse. A whole new world.

141
   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146