Page 136 - teyxos_13
P. 136
05 Paros 1,2. Inside Astir of Poseidon Astir Resort (2), Barbarossa (1), tsahpinis (1)
Paros the culinary
136 The land of Paros is thriving under the Aegean team prepares high
sun, the sea is generously offering it’s gifts and the quality dishes with fresh
talented chefs once again prove that high food quality fish | Στο ξενοδοχείο
is one of the first priorities of the island. Astir of Paros η ομάδα
δημιουργεί εδέσματα
Τα προϊόντα της παριανής γης μεγαλώνουν κάτω από τον επιπέδου που μυρίζουν
αιγαιοπελαγίτικο ήλιο, η θάλασσα χαρίζει απλόχερα τον πλούτο θάλασσα.
της και οι ικανοί σεφ αποδεικνύουν πως η ποιοτική γαστρονομική 3. Barbarossa’s setting
δημιουργία είναι στις πρώτες προτεραιότητες του νησιού. will remind you of a
picturesque painting | Το
Parikia setting στο Barbarossa
Albatross θυμίζει πίνακα
ζωγραφικής.
It is no wonder locals keep coming 4. Tsahpinis tavern, one
back and a variety of actors, of the best choices for
politicians and ship owners head local food | Η ταβέρνα
straight for this tiny ouzeri/ του Τσαχπίνη για όσους
restaurant; Albatross is perhaps ξέρουν από Πάρο.
the most popular seafood hotspot
on the island. Whether you are
interested in the catch of the day,
or small meze such as shrimp
saganaki in tomato sauce and
calamari salad with sun dried
tomatoes, rest assured the owner
has put her heart and soul into
your meal, as she has been doing
for the past 20 years.
Οι ντόπιοι το επισκέπτονται
ξανά και ξανά, οι ηθοποιοί, οι
πολιτικοί και οι εφοπλιστές
4 έρχονται με κλειστά μάτια
σε αυτό το μικρό ουζερί. Το
Albatross είναι ίσως το πιο
   131   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141