Page 134 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 134 - teyxos_13
P. 134
1. Head to Fokos beach
tavern for excellent hors
d’oeuvres and desserts. |
Η ταβέρνα στην παραλία
του Φωκού μεγαλουργεί
στους μεζέδες, τα πρώτα
πιάτα και τα επιδόρπια.
2. Mykonos Grace: a
highly recommended
accommodation choice |
Το Mykonos Grace, μια από
τις κορυφαίες προτάσεις
διαμονής του νησιού.

12

four decades, Nikolas is known Ano Mera συγκεντρώνει πολλούς πιστούς passion for his art, and is not afraid
for making the best pies on O,ti Apomeine και υπάρχει πάντα η περίπτωση to show it in this romantic oasis
the island, fresh seafood, epic να µην… αποµείνει αρκετό για housed in the Bill & Coo Suites and
vegetable moussaka and traditional Make sure you start early in the όλους. Ο ψήστης, πραγµατικός Lounge complex. Dishes with a
meatballs, as well as the must-have afternoon, since this delicious καλλιτέχνης, µετατρέπει το κρέας Mediterranean soul and Mykonian
divine onion pie. experience is popular with many σε αποκάλυψη. Δοκιµάστε, ως heart with touches of molecular
Το µυκονιάτικο meeting point and sometimes there really is not προκαταρκτικά, τις λαχταριστές cuisine play with the senses:
στην Αγία Άννα εδώ και τέσσερις enough for everyone (the restaurant πίτες, τη νόστιµη κοτοσαλάτα vision and smell, but mainly taste.
δεκαετίες φηµίζεται για τις name actually means «what’s left» και τις χρυσαφένιες τηγανητές Following the success at last year’s
καλύτερες πίτες του νησιού, in Greek). The cook, a veritable πατάτες. Για το star του µαγαζιού, food festivals around the country,
τα φρεσκότατα θαλασσινά, τον artist on the grill, has the gift of το γουρουνόπουλο στη σούβλα, where Bill & Coo became the talk
επικό µουσακά µε λαχανικά, transforming a simple piece of που θα έκανε και τον Οβελίξ να of the town amongst gourmet
τα κεφτεδάκια της γιαγιάς και meat into a revelation. Start with ξεχάσει τα γαλλικά του. aficionados, the success story will
βεβαίως την παραδοσιακή a delicious slice of pie, the chicken be repeated this year.
µυκονιάτικη κρεµµυδόπιτα, την salad and golden, freshly cut fries, -Ano Mera, ΤEL.: 22890 71534 Ο βραβευµένος σεφ Αθηναγόρας
οποία θα πρέπει οπωσδήποτε before you tuck into the restaurant’s Κωστάκος έχει πάθος µε την
να δοκιµάσετε, αν θέλετε star attraction: suckling piglet on a Megali Ammos τέχνη του και δε φοβάται τους
να θεωρείστε γνώστης της spit. This delicacy would have even Βill & Coo πειραµατισµούς, αφού στέφονται
µυκονιάτικης γαστρονοµίας. made Obelix forget his French! µε επιτυχία. Πιάτα µε µεσογειακή
Ξεκινήστε από νωρίς το απόγευµα, One of the island’s most ψυχή, µυκονιάτικη καρδιά και
-Agia Anna Paragas, καθώς αυτή η γευστική εµπειρία noteworthy gastronomic presences, αύρα µοριακής κουζίνας παίζουν
chef Athinagoras Kostakos has a µε τις αισθήσεις των επισκεπτών,
ΤEL.: 22890 25264, 22890 23566 την όραση, την όσφρηση και
κυρίως τη γεύση. Τα περσινά
At ‘O,ti apomeine’ the cook, a food festivals συζητήθηκαν στους
veritable artist on the grill, has κύκλους των gourmet aficionados
the gift of transforming a simple και η συνταγή της επιτυχίας,
piece of meat into a revelation αφού πέτυχε, θα επαναληφθεί
και φέτος.

-Bill & Coo, tel.: 22890 26292

134
   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139