Page 137 - teyxos_13
P. 137
12
δημοφιλές εστιατόριο για ψάρι
του νησιού. Είτε ενδιαφέρεστε για
την ψαριά της ημέρας είτε θέλετε
να απολαύσετε μεζέδες, όπως
γαρίδες σαγανάκι, σαλάτα με
καλαμάρι και λιαστές ντομάτες, οι
ιδιοκτήτες θα βάλουν την καρδιά
και το μεράκι τους για να σας
τα ετοιμάσουν, όπως κάνουν τα
τελευταία 20 χρόνια.
-Waterfront, opposite bus
terminal, Parikia, Tel: 22840 21848
Naoussa Poseidon ανάγει την γαστρονομία Naoussa 3
Poseidon σε νέα επίπεδα από το 1994. Barbarossa
Προσφέρει ένα ετερόκλητο produce takes centre stage.
In the spirit of contemporary μενού με προκλητικές επιλογές Nestled in the picturesque port Στο λιμάνι της Νάουσας, δίπλα στα
international cuisine with όπως fillet mignon βίσονα από of Naoussa, where traditional ψαροκάικα, το Barbarossa είναι από
Mediterranean influences, the την Αργεντινή, μαύρα και λευκά fishing boats line the waterfront τα πλέον διάσημα εστιατόρια στην
gourmet Poseidon restaurant has fettucine με καβουροδαγκάνες and a multitude of white wooden Πάρο. Το ειδυλλιακό εστιατόριο
been propelling fine dining to και γαρίδες Μοζαμβίκης, tables await, Barbarossa is a Paros μαγεύει τους επισκέπτες με
high levels since 1994. Poseidon ενώ έχει ελληνικές γευστικές essential. Τhis idyllic restaurant πειραγμένες μεσογειακές γεύσεις,
offers an eclectic menu that προτάσεις κατά τη διάρκεια serves Mediterranean flavours with από φέτα με σουσάμι και
features tantalising selections such της ημέρας. Καθίστε δίπλα an inventive twist, which enchant μαρμελάδα κεράσι και μιλφέιγ
as bison fillet mignon, sourced στην πισίνα, με θέα τη θάλασσα all its guests. From feta with από μελιτζάνα και κατσικίσιο
from Argentina, black and white και προετοιμαστείτε για έναν sesame and sour cherry jam, and τυρί μέχρι pasta με θαλασσινά
fettuccine with crab claws and gourmet παράδεισο. aubergine/goat’s cheese millefeuille, και φρέσκα οστρακοειδή,
shrimp Mozambique, with more to seafood pasta and fresh shellfish, όλα προετοιμασμένα με τη
traditional Greek fare being served -Astir Hotel, Kolimbithres, quality and creativity with fresh δημιουργικότητα και τα φρέσκα
during the day. Take a seat right next υλικά να έχουν τον πρώτο λόγο.
to the pool, overlooking the sea, and Naoussa, Tel: 22840 51976
prepare for gourmet heaven. -Naoussa, Tel: 22840 51391
Με μοντέρνα διεθνή κουζίνα
και μεσογειακές επιρροές, το 137
δημοφιλές εστιατόριο για ψάρι
του νησιού. Είτε ενδιαφέρεστε για
την ψαριά της ημέρας είτε θέλετε
να απολαύσετε μεζέδες, όπως
γαρίδες σαγανάκι, σαλάτα με
καλαμάρι και λιαστές ντομάτες, οι
ιδιοκτήτες θα βάλουν την καρδιά
και το μεράκι τους για να σας
τα ετοιμάσουν, όπως κάνουν τα
τελευταία 20 χρόνια.
-Waterfront, opposite bus
terminal, Parikia, Tel: 22840 21848
Naoussa Poseidon ανάγει την γαστρονομία Naoussa 3
Poseidon σε νέα επίπεδα από το 1994. Barbarossa
Προσφέρει ένα ετερόκλητο produce takes centre stage.
In the spirit of contemporary μενού με προκλητικές επιλογές Nestled in the picturesque port Στο λιμάνι της Νάουσας, δίπλα στα
international cuisine with όπως fillet mignon βίσονα από of Naoussa, where traditional ψαροκάικα, το Barbarossa είναι από
Mediterranean influences, the την Αργεντινή, μαύρα και λευκά fishing boats line the waterfront τα πλέον διάσημα εστιατόρια στην
gourmet Poseidon restaurant has fettucine με καβουροδαγκάνες and a multitude of white wooden Πάρο. Το ειδυλλιακό εστιατόριο
been propelling fine dining to και γαρίδες Μοζαμβίκης, tables await, Barbarossa is a Paros μαγεύει τους επισκέπτες με
high levels since 1994. Poseidon ενώ έχει ελληνικές γευστικές essential. Τhis idyllic restaurant πειραγμένες μεσογειακές γεύσεις,
offers an eclectic menu that προτάσεις κατά τη διάρκεια serves Mediterranean flavours with από φέτα με σουσάμι και
features tantalising selections such της ημέρας. Καθίστε δίπλα an inventive twist, which enchant μαρμελάδα κεράσι και μιλφέιγ
as bison fillet mignon, sourced στην πισίνα, με θέα τη θάλασσα all its guests. From feta with από μελιτζάνα και κατσικίσιο
from Argentina, black and white και προετοιμαστείτε για έναν sesame and sour cherry jam, and τυρί μέχρι pasta με θαλασσινά
fettuccine with crab claws and gourmet παράδεισο. aubergine/goat’s cheese millefeuille, και φρέσκα οστρακοειδή,
shrimp Mozambique, with more to seafood pasta and fresh shellfish, όλα προετοιμασμένα με τη
traditional Greek fare being served -Astir Hotel, Kolimbithres, quality and creativity with fresh δημιουργικότητα και τα φρέσκα
during the day. Take a seat right next υλικά να έχουν τον πρώτο λόγο.
to the pool, overlooking the sea, and Naoussa, Tel: 22840 51976
prepare for gourmet heaven. -Naoussa, Tel: 22840 51391
Με μοντέρνα διεθνή κουζίνα
και μεσογειακές επιρροές, το 137