Page 131 - teyxos_13
P. 131
23

the church of St. Nicholas will Chora µε ευρωπαϊκές (συγκεκριµένα, Nammos is also famous for its
draw you in from a distance. This Chez Katrine γαλλικές) επιρροές στο µενού incomparable deluxe summer
hotspot is frequented by seafood του. Από το 1971 µέχρι σήµερα ambience and exceptional service
lovers who crave the flavours of The real cognoscenti insist that no συνεχίζει την πορεία του, available even on the plush sun
the sea at affordable prices. Mykonos experience could ever be σερβίροντας στους φανατικούς beds. After a refreshing dip,
Στην κρίσιµη ερώτηση «πού complete without dining at Chez επισκέπτες του εκλεπτυσµένη savour a platter of grilled fresh
να πάµε για φρέσκο ψάρι στη Katrine, one of the first restaurants ατµόσφαιρα και προσεγµένη fish accompanied either by a
Χώρα;», η απάντηση είναι µία: to offer European and French cuisine a la francaise, και όχι µόνο. cosmopolitan cocktail or a frosty
Κούνελας. Θα το αναγνωρίσετε inspired cuisine on the island. Τα λίγα τραπέζια του είναι δείγµατα glass of champagne, next to the rich
από τη µυρωδιά ψητού ψαριού, Since 1971, it has been serving εκλεπτυσµού και ποιότητας, µε and famous, who have no concept
που ξεχύνεται το απόγευµα στον delectable cuisine a la francaise in κλασικές γεύσεις, όπως µοναδικές of the term economic crisis.
Γιαλό, µόλις φτάσετε κοντά στο a sophisticated setting composed πίτες, παϊδάκια µε δεντρολίβανο, Πέρα από το celebrity spotting,
εκκλησάκι του Αϊ-Νικόλα. Το of white tablecloths and romantic γεµιστούς κολοκυθανθούς και τα υπέροχα ελληνικά και διεθνή
στέκι των ψαροφάγων γεµίζει lighting. Opt for the wonderful βεβαίως το διάσηµο ossobucco, πιάτα, αφιερωµένα, ως επί το
µε διψασµένους για θαλασσινά pies, ribs with rosemary, stuffed χρυσή τοµή ανάµεσα στην πλείστον, στα θαλασσινά, το
αρώµατα σε προσγειωµένες courgette flowers and the celebrated ευρωπαϊκή γαστρονοµία και την Nammos χαρακτηρίζουν η
τιµές, σχεδόν περίεργες για το ossobucco, the golden mean ελληνική παράδοση. ασύγκριτη deluxe καλοκαιρινή
νησί. Επιλέξτε το θαλασσινό between European gastronomy and ατµόσφαιρα και βεβαίως το τέλειο
θύµα σας και παρακολουθήστε Greek culinary traditions. -Nikiou 1, ΤEL.: 22890 22169 σέρβις στην ξαπλώστρα, η οποία
ολόκληρη τη διαδικασία του Οι πραγµατικοί cognoscenti θυµίζει πραγµατικό κρεβάτι.
ψησίµατος, από τη σχάρα µέχρι του νησιού επιµένουν πως η Psarrou Απαραίτητο προσκύνηµα µετά τη
να φτάσει στο πιάτο σας και απόλυτη µυκονιάτικη εµπειρία Nammos βουτιά είναι το τέλειο ψητό ψάρι,
να σας στείλει στο γευστικό συµπεριλαµβάνει οπωσδήποτε συνοδεία µιας κοσµοπολίτικης
παράδεισο. µια επίσκεψη στο εστιατόριο In addition to celebrity spotting and αύρας από κοκτέιλ ή ακόµα και
που πρωτοστάτησε στη Μύκονο wonderful Greek and international σαµπάνιας, δίπλα στους rich and
-Chora, ΤEL.: 22890 28220 dishes that focus on fresh seafood, famous, που δεν αντιλαµβάνονται
τι σηµαίνει κρίση.
The real cognoscenti insist
that no Mykonos experience -Psarrou, ΤEL.: 22890 22440
could ever be complete without
dining at Chez Katrine Agia Anna Paragas
Nikolas

A classic Mykonos meeting
point in Agia Anna for the past

131
   126   127   128   129   130   131   132   133   134   135   136