Page 34 - 2board 62
P. 34
ATHENS PERFECT HAUTE DINING :
GOURMET
TASTES
Top / Πάνω: Tudor
Hall. Bottom /
Κάτω: NYX
well-known, and this year's awarding of a
Michelin star has sealed the efforts of ac-
claimed Executive Chef Asterios Koustoudis
and his team. Together with Chef de Cui-
sine Nikos Leivadias and the talented Pas-
try Chef Alexandros Koufas, they have cre-
ated a menu that showcases the modern
version of exceptional-quality tradition-
al ingredients. Every dish is an explosion
of colors, aromas and flavors which, com-
bined with the outstanding wine selection
by Head Sommelier Evangelos Psofidis and
the impeccable service, ensure an unparal-
leled gastronomic adventure.
Η γαστρονομική υπεροχή του εστιατορί-
ου του ξενοδοχείου King George ήταν ήδη
του Λυκαβηττού είναι ακαταμάχητος. Φέτος το SPONDI R E S T A U R A N T γνωστή και η φετινή του βράβευση με ένα
NYX ανανεώθηκε με μια ολοκαίνουρια περιμε- | αστέρι από τον οδηγό Michelin ήρθε να
τρική μπάρα και με το μενού του σεφ Δημήτρη A pioneer of haute gastronomy in Greece, επισφραγίσει την προσπάθεια του κατα-
Κότσαλη, το οποίο περιλαμβάνει γεύσεις που Spondi has been awarded Michelin stars for ξιωμένου Executive Chef Αστέριου Κου-
αποτελούν τον ορισμό του Umami. Μην παρα- 21 consecutive years. Founded by visionary στούδη και της ομάδας του. Ο ίδιος, μα-
λείψετε να συνοδεύσετε τα πιάτα με το παρα- Apostolos Trastelis, the kitchen is led by Execu- ζί με τον Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά
δοσιακό ποτό Sake ή κάποιο κοκτέιλ από τους tive Chef Arnaud Bignon and Chef de Cuisine και τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξαν-
έμπειρους mixologists. nyxrooftop.com Kostas Koufalis. Spondi, meaning 'libation' δρο Κούφα, έχουν δημιουργήσει ένα με-
in ancient Greek, taught Athens what gour- νού που αναδεικνύει τη μοντέρνα εκδοχή
met cuisine, top quality and service, means. παραδοσιακών υλικών εξαιρετικής ποι-
PELAGOS To this day, it continues to innovate within its ότητας. Κάθε πιάτο αποτελεί μια έκρη-
| beautiful neoclassical building, located next ξη χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, η
The restaurant at Four Seasons Astir Palace in to the Panathenaic Stadium. / Πρωτοπόρος οποία μαζί με την εξαιρετική επιλογή κρα-
Vouliagmeni remains on this year's list of award- της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα, σιών από τον Head Sommelier Ευάγγελο TOP: CHRISTOS DRAZOS
winning Greek restaurants in the Michelin Guide. μιας και η Σπονδή βραβεύεται επί 21 συ- Ψωφίδη και την άψογη εξυπηρέτηση, σας
Under the guidance of head chef Luca Piscazzi, it ναπτά έτη με Michelin. Ιδρύθηκε από τον εξασφαλίζουν μια απαράμιλλη γαστρονο-
maintains its top quality in the category of Medi- οραματιστή Απόστολο Τραστέλη, ενώ τα μική περιπέτεια. tudorhall.gr
terranean fine dining. With a commitment to sea- ηνία της κουζίνας έχουν ο Executive Chef
sonality, sustainability and fresh ingredients, Pel- Arnaud Bignon και o Chef de Cuisine Κώ-
agos stands as a gastronomic must-visit, in con- στας Κούφαλης. Η Σπονδή, «προσφορά»
junction with a stroll along the Athenian Riviera. στα αρχαία ελληνικά, έμαθε στην Αθήνα τι
Το εστιατόριο του Four Seasons Astir Palace στη θα πει γκουρμέ φαγητό, κορυφαία ποιότη-
Βουλιαγμένη παραμένει και φέτος στη λίστα με τα και εξυπηρέτηση, και συνεχίζει να και-
τα βραβευμένα ελληνικά ρεστοράν του οδηγού νοτομεί στο υπέροχο νεοκλασικό κτήριο
Michelin, καθώς, υπό την καθοδήγηση του επι- δίπλα στο Καλλιμάρμαρο.
κεφαλής σεφ Luca Piscazzi, διατηρεί την κο- spondi.gr
ρυφαία του ποιότητα στην κατηγορία της fine
dining μεσογειακής κουζίνας. Με πίστη στην
εποχικότητα, τη βιωσιμότητα και τη φρέσκια TUDOR HALL
πρώτη ύλη, το Pelagos είναι ένα γαστρονομικό |
must σε συνδυασμό με τη βόλτα στην Αθηναϊ- The gastronomic excellence of the res-
κή Ριβιέρα. pelagosathens.com taurant at King George Hotel was already
34
GOURMET
TASTES
Top / Πάνω: Tudor
Hall. Bottom /
Κάτω: NYX
well-known, and this year's awarding of a
Michelin star has sealed the efforts of ac-
claimed Executive Chef Asterios Koustoudis
and his team. Together with Chef de Cui-
sine Nikos Leivadias and the talented Pas-
try Chef Alexandros Koufas, they have cre-
ated a menu that showcases the modern
version of exceptional-quality tradition-
al ingredients. Every dish is an explosion
of colors, aromas and flavors which, com-
bined with the outstanding wine selection
by Head Sommelier Evangelos Psofidis and
the impeccable service, ensure an unparal-
leled gastronomic adventure.
Η γαστρονομική υπεροχή του εστιατορί-
ου του ξενοδοχείου King George ήταν ήδη
του Λυκαβηττού είναι ακαταμάχητος. Φέτος το SPONDI R E S T A U R A N T γνωστή και η φετινή του βράβευση με ένα
NYX ανανεώθηκε με μια ολοκαίνουρια περιμε- | αστέρι από τον οδηγό Michelin ήρθε να
τρική μπάρα και με το μενού του σεφ Δημήτρη A pioneer of haute gastronomy in Greece, επισφραγίσει την προσπάθεια του κατα-
Κότσαλη, το οποίο περιλαμβάνει γεύσεις που Spondi has been awarded Michelin stars for ξιωμένου Executive Chef Αστέριου Κου-
αποτελούν τον ορισμό του Umami. Μην παρα- 21 consecutive years. Founded by visionary στούδη και της ομάδας του. Ο ίδιος, μα-
λείψετε να συνοδεύσετε τα πιάτα με το παρα- Apostolos Trastelis, the kitchen is led by Execu- ζί με τον Chef de Cuisine Νίκο Λειβαδιά
δοσιακό ποτό Sake ή κάποιο κοκτέιλ από τους tive Chef Arnaud Bignon and Chef de Cuisine και τον ταλαντούχο Pastry Chef Αλέξαν-
έμπειρους mixologists. nyxrooftop.com Kostas Koufalis. Spondi, meaning 'libation' δρο Κούφα, έχουν δημιουργήσει ένα με-
in ancient Greek, taught Athens what gour- νού που αναδεικνύει τη μοντέρνα εκδοχή
met cuisine, top quality and service, means. παραδοσιακών υλικών εξαιρετικής ποι-
PELAGOS To this day, it continues to innovate within its ότητας. Κάθε πιάτο αποτελεί μια έκρη-
| beautiful neoclassical building, located next ξη χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων, η
The restaurant at Four Seasons Astir Palace in to the Panathenaic Stadium. / Πρωτοπόρος οποία μαζί με την εξαιρετική επιλογή κρα-
Vouliagmeni remains on this year's list of award- της υψηλής γαστρονομίας στην Ελλάδα, σιών από τον Head Sommelier Ευάγγελο TOP: CHRISTOS DRAZOS
winning Greek restaurants in the Michelin Guide. μιας και η Σπονδή βραβεύεται επί 21 συ- Ψωφίδη και την άψογη εξυπηρέτηση, σας
Under the guidance of head chef Luca Piscazzi, it ναπτά έτη με Michelin. Ιδρύθηκε από τον εξασφαλίζουν μια απαράμιλλη γαστρονο-
maintains its top quality in the category of Medi- οραματιστή Απόστολο Τραστέλη, ενώ τα μική περιπέτεια. tudorhall.gr
terranean fine dining. With a commitment to sea- ηνία της κουζίνας έχουν ο Executive Chef
sonality, sustainability and fresh ingredients, Pel- Arnaud Bignon και o Chef de Cuisine Κώ-
agos stands as a gastronomic must-visit, in con- στας Κούφαλης. Η Σπονδή, «προσφορά»
junction with a stroll along the Athenian Riviera. στα αρχαία ελληνικά, έμαθε στην Αθήνα τι
Το εστιατόριο του Four Seasons Astir Palace στη θα πει γκουρμέ φαγητό, κορυφαία ποιότη-
Βουλιαγμένη παραμένει και φέτος στη λίστα με τα και εξυπηρέτηση, και συνεχίζει να και-
τα βραβευμένα ελληνικά ρεστοράν του οδηγού νοτομεί στο υπέροχο νεοκλασικό κτήριο
Michelin, καθώς, υπό την καθοδήγηση του επι- δίπλα στο Καλλιμάρμαρο.
κεφαλής σεφ Luca Piscazzi, διατηρεί την κο- spondi.gr
ρυφαία του ποιότητα στην κατηγορία της fine
dining μεσογειακής κουζίνας. Με πίστη στην
εποχικότητα, τη βιωσιμότητα και τη φρέσκια TUDOR HALL
πρώτη ύλη, το Pelagos είναι ένα γαστρονομικό |
must σε συνδυασμό με τη βόλτα στην Αθηναϊ- The gastronomic excellence of the res-
κή Ριβιέρα. pelagosathens.com taurant at King George Hotel was already
34