Page 117 - 2board 41

 

 

 

 

 

Page 117 - 2board 41
P. 117
ATHENΣ BY THE BΟOK

ΒΕΤ ΟΝ ΤΗΕΜ FOR MODERN εστιατόρια που μεταφράζουν
Aleria (top) and Mani Mani GREEK CUISINE τις κλασικές συνταγές σε
(bottom) will introduce μοντέρνα πιάτα και τα ντόπια
you to the Greek cuisine | υλικά σε πολύτιμη «μαγιά» για
from the start. νέες γαστρονομικές ζυμώσεις.
Μπορείτε να ποντάρετε Greek cuisine is dynamic. The Με το λιτό σκηνικό του και
πάνω στο Aleria (πάνω) proof is the restaurants that μεγάλες φωτογραφίες της
και στο Mani Mani (κάτω) translate the classic recipes to Μάνης στον τοίχο, το Μani
για να σας συστήσουν την modern dishes and the local Μani έχει κερδίσει εδώ και
ελληνική κουζίνα από ingredients into a precious 13 χρόνια το κοινό με την
την αρχή. “yeast” for new gastronomic εξαιρετική σύνθεση των
brews. With a simple decor υλικών σε πολύ ποιοτικές
BOTTOM: DIMITRIS POUPALOS and large photos of Mani προτάσεις. Μια τέτοια
on the walls, Mani Mani has γευστική εισαγωγή στη
won over the last 13 years, Μάνη, θα σας κάνει λάτρες
the public, with its excellent του τόπου (manimani.com.
synthesis of ingredients in gr). Όσο για το Aleria, το
very high quality offers. Such πρόσωπο που κρύβεται
a flavourful introduction to πίσω από την απογείωσή
Mani, it will make you devotees του είναι ο ταλαντούχος σεφ
of the land (manimani.com. Γκίκας Ξενάκης, o οποίος εδώ
gr). As for Aleria, the person και 6 χρόνια δίνει ρεσιτάλ
behind its rise is the talented σύγχρονης ελληνικής γεύσης
chef Gikas Xenakis, who for the και αναζήτησης (aleria.gr).
last six years has been giving
a masterful performance of
contemporary Greek flavour
and research (aleria.gr).
Η ελληνική κουζίνα είναι
δυναμική. Αυτό αποδεικνύουν

117
   112   113   114   115   116   117   118   119   120   121   122