Page 120 - 2BOARD 33
P. 120
15 YEARS AIA | ATHENS collectors issue

Greek flavors
The all fresh delicatessen ιν Kolonaki, honours tradition with authentic Greek aromas
and flavours. | Το ολόφρεσκο ντελικατέσεν του Κολωνακίου τιμά την παράδοση με αυθεντικό άρωμα και γεύση Ελλάδας.

W hen the Kostarelos family started in 1937 making O ταν το 1937 η οικογένεια Κωσταρέλου ξεκίνησε να φτιάχνει
cheese and yogurt from its own herd animals for their τυρί και γιαούρτι από το δικό της κοπάδι ζώων για το ταβερ-
tavern in the Eastern Suburbs of Athens, nobody could νάκι που διατηρούσε στην Πλατεία Μαρκοπούλου, κανείς δεν
imagine that the tradition would last for 80 years. μπορούσε να φανταστεί ότι η παράδοση θα συνεχιζόταν επί
Today, three generations after, the successful family business has had 80 χρόνια. Σήμερα, τρεις γενιές μετά, η επιτυχημένη οικογενειακή επιχεί-

in Attica a retail network of 7 shops under the name "Greek Delicacies ρηση διαθέτει, εκτός από το ομώνυμο Τυροκομείο στο Μαρκόπουλο, δί-

Kostarelos", apart from the namesake cheese factory in Markopoulo. κτυο λιανικής πώλησης, με την επωνυμία "Τυροκομείο Κωσταρέλου", που

The company's latest development is a beautiful place in the heart αριθμεί 7 καταστήματα στην Αττική. Το τελευταίο απόκτημα της εταιρείας

of Athens, in Kolonaki, which combines a delicatessen with a cozy είναι ένας όμορφος χώρος στην καρδιά του Κολωνακίου, που συνδυάζει

eating area. In a modern and welcoming environment, the deli offers ιδανικά το ντελικατέσεν με έναν ζεστό χώρο εστίασης. Σε ένα μοντέρνο

a selection of traditional products from all around Greece, while in the και φιλόξενο περιβάλλον, το νέο deli-παντοπωλείο προσφέρει επιλεγμένα

dining area someone can enjoy unique dishes, made of these products. παραδοσιακά προϊόντα απ’ όλη την Ελλάδα, ενώ στα τραπεζάκια του κατα-

στήματος μπορείτε να απολαύσετε ξεχωριστές γευστικές προτάσεις. Υπό

The menu includes special sandwiches, fresh salads, delicious sweets την επιμέλεια του σεφ Χρύσανθου Καραμολέγκου, το μενού περιλαμβά-

as well as unique cheese and cold cuts platters - curated by the νει ιδιαίτερα σάντουιτς, απολαυστικές σαλάτες, πεντανόστιμα γλυκίσματα,

renowned Greek chef Chryssanthos Karamolegos and exclusively of αλλά και μοναδικά πλατό τυριών και αλλαντικών, αποκλειστικά ελληνικής

Greek origin - which can be complimented with Greek fine wines and προέλευσης, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε ιδανικά με εκλεκτά ελ-

microbrewery beers. ληνικά κρασιά και μπύρες από μικροζυθοποιίες της χώρας μας. Στο κατά-

στημα θα βρείτε και όλη τη σειρά τυρο-

Additionally, the deli offers the Kostarelos Info κομικών προϊόντων Κωσταρέλου, όπως
dairy products, such as the award- τη βραβευμένη φέτα, τα φημισμένα για-

winning feta, the famous yogurts, Patriarchou Ioakim 30-32, Kolonaki, tel: 210 7259000, ούρτια, τις κρέμες και τα ρυζόγαλα, ενώ

the creams and the delicious rice Working hours: Monday to Friday 8:00-21:00, Saturday η συλλογή του παντοπωλείου περιλαμ-

puddings as well as selected products 9:00-20:00, www.kostarelos.gr | Πατριάρχου Ιωακείμ βάνει επιλεγμένα προϊόντα κι άλλων αξι-

by other notable Greek producers, 30-32, Κολωνάκι, τηλ.: 210 7259000, ώρες λειτουργίας: όλογων Ελλήνων παραγωγών, που μοι-

who share the same respect for the Δευτέρα-Παρασκευή 8:00-21:00, Σάββατο 9:00-20:00, ράζονται τον ίδιο σεβασμό για την ελ-

Greek culinary tradition. www.kostarelos.gr ληνική γευστική παράδοση.

120
   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125