Page 70 - 2board 28
P. 70
Vezene City One of the most beautiful restaurants in Athens
& Base Bistro located at the probably best city spot! Luxurious but
Grill warm surroundings and great people watching all
city link, Stoa Spyromiliou, in equal measure give this place its 2014 title! | Είναι
64 konstantinoupoleos str., +30 210 5757455 Syntagma, +30 210 3211315 ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια στην Αθήνα
11 Vrasida str.,+30 210 7232002 και μάλιστα ίσως το πιο αγαπημένο! Πολυτέλεια,
θερμότητα, χάζι, όλα σε ισορροπία, του δίνουν
The sides of the perfect steak: the international one φέτος το βραβείο.
and the traditionally Greek. Dinner at Vezene is
not just a taste experience but a seminar in various panos deligiannis Must-hit list
cuts, provenance, marbling, breeds etc! In the “The 3-star restaurants in Tokyo are a primary objective, after
last 12 months Aris Vezenes has moved up a level Claim to fame which I’d like to visit Noma in Copenhagen. I really want to see for
by offering rare and impressive cuts to rival the He dines out 4-5 times a week, either trying some new restaurant myself whether all the fuss is justified.” | «Τα τριάστερα του Τόκιο
best international steak houses. On the flipside, or menu, or revisiting his favourite places for stand-out dishes. είναι ο πρώτος στόχος. Από εκεί και πέρα, θέλω κάποια στιγμή
Base Grill always serves the best Greek beef and Τρώει έξω 4-5 φορές την εβδομάδα, είτε δοκιμάζοντας κάποιο να πάω Κοπεγχάγη για το Noma. Eίμαι πραγματικά περίεργος να
pays more and more attention to sourcing all νέο εστιατόριο ή μενού είτε επιστρέφοντας σε αγαπημένα μέρη διαπιστώσω από πρώτο χέρι αν δικαιολογείται ο ντόρος».
its ingredients. Give its chuck steak a try and για τα πιάτα που ξεχωρίζει.
you won’t be disappointed. Both restaurants
deserve congratulations for the respect, love and How it started
deep understanding for the meat. | Είναι οι δύο “It all began with a passion for wine, as soon as I finished school.
όψεις του τέλειου steak: η πιο διεθνής και η It was a time when all this was slowly taking off. The wine
ελληνική. Ένα δείπνο στο Vezene δεν είναι μόνο inevitably led to a more extensive involvement with gastronomy.”
επικούρεια εμπειρία, αλλά κι ένα απολαυστικό «Όλα ξεκίνησαν με το πάθος για το κρασί μόλις είχα τελειώσει
σεμινάριο πάνω στα διαφορετικά κοψίματα, το σχολείο. Μιλάμε για την εποχή, που όλα αυτά δειλά δειλά
προελεύσεις, διαβαθμίσεις marbling, ράτσες, ξεκινούσαν. Το κρασί έφερε μοιραία τη συνολικότερη ενασχόληση
κ.λπ. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, ο Άρης με τη γαστρονομία».
Βεζενές έχει ξεφύγει εντελώς, παρουσιάζοντας
σπάνια και εντυπωσιακά cuts, που θα ζήλευαν Funding
τα καλύτερα steak house του κόσμου! Από την Editor-in-Chief and co-owner of The Food & Leisure Guide, an
άλλη, το Base Grill σερβίρει πάντα το κορυφαίο online “magazine” focusing on gastronomy and good living.
ελληνικό βοδινό. Δοκιμάστε τη σπαλομπριζόλα Είναι διευθυντής και συνιδιοκτήτης του The Food & Leisure
του και θα μας θυμηθείτε, ενώ διαρκής είναι Guide, ενός έγκριτου διαδικτυακού περιοδικού με αντικείμενο
και η εξέλιξή του σε ό,τι αφορά το sourcing των τη γαστρονομία και την καλή ζωή.
υλικών γενικότερα. Και στα δύο εστιατόρια
αξίζουν συγχαρητήρια για το σεβασμό, το μεράκι
και τη γνώση πάνω στο θέμα «κρέας».
70
& Base Bistro located at the probably best city spot! Luxurious but
Grill warm surroundings and great people watching all
city link, Stoa Spyromiliou, in equal measure give this place its 2014 title! | Είναι
64 konstantinoupoleos str., +30 210 5757455 Syntagma, +30 210 3211315 ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια στην Αθήνα
11 Vrasida str.,+30 210 7232002 και μάλιστα ίσως το πιο αγαπημένο! Πολυτέλεια,
θερμότητα, χάζι, όλα σε ισορροπία, του δίνουν
The sides of the perfect steak: the international one φέτος το βραβείο.
and the traditionally Greek. Dinner at Vezene is
not just a taste experience but a seminar in various panos deligiannis Must-hit list
cuts, provenance, marbling, breeds etc! In the “The 3-star restaurants in Tokyo are a primary objective, after
last 12 months Aris Vezenes has moved up a level Claim to fame which I’d like to visit Noma in Copenhagen. I really want to see for
by offering rare and impressive cuts to rival the He dines out 4-5 times a week, either trying some new restaurant myself whether all the fuss is justified.” | «Τα τριάστερα του Τόκιο
best international steak houses. On the flipside, or menu, or revisiting his favourite places for stand-out dishes. είναι ο πρώτος στόχος. Από εκεί και πέρα, θέλω κάποια στιγμή
Base Grill always serves the best Greek beef and Τρώει έξω 4-5 φορές την εβδομάδα, είτε δοκιμάζοντας κάποιο να πάω Κοπεγχάγη για το Noma. Eίμαι πραγματικά περίεργος να
pays more and more attention to sourcing all νέο εστιατόριο ή μενού είτε επιστρέφοντας σε αγαπημένα μέρη διαπιστώσω από πρώτο χέρι αν δικαιολογείται ο ντόρος».
its ingredients. Give its chuck steak a try and για τα πιάτα που ξεχωρίζει.
you won’t be disappointed. Both restaurants
deserve congratulations for the respect, love and How it started
deep understanding for the meat. | Είναι οι δύο “It all began with a passion for wine, as soon as I finished school.
όψεις του τέλειου steak: η πιο διεθνής και η It was a time when all this was slowly taking off. The wine
ελληνική. Ένα δείπνο στο Vezene δεν είναι μόνο inevitably led to a more extensive involvement with gastronomy.”
επικούρεια εμπειρία, αλλά κι ένα απολαυστικό «Όλα ξεκίνησαν με το πάθος για το κρασί μόλις είχα τελειώσει
σεμινάριο πάνω στα διαφορετικά κοψίματα, το σχολείο. Μιλάμε για την εποχή, που όλα αυτά δειλά δειλά
προελεύσεις, διαβαθμίσεις marbling, ράτσες, ξεκινούσαν. Το κρασί έφερε μοιραία τη συνολικότερη ενασχόληση
κ.λπ. Τον τελευταίο χρόνο, μάλιστα, ο Άρης με τη γαστρονομία».
Βεζενές έχει ξεφύγει εντελώς, παρουσιάζοντας
σπάνια και εντυπωσιακά cuts, που θα ζήλευαν Funding
τα καλύτερα steak house του κόσμου! Από την Editor-in-Chief and co-owner of The Food & Leisure Guide, an
άλλη, το Base Grill σερβίρει πάντα το κορυφαίο online “magazine” focusing on gastronomy and good living.
ελληνικό βοδινό. Δοκιμάστε τη σπαλομπριζόλα Είναι διευθυντής και συνιδιοκτήτης του The Food & Leisure
του και θα μας θυμηθείτε, ενώ διαρκής είναι Guide, ενός έγκριτου διαδικτυακού περιοδικού με αντικείμενο
και η εξέλιξή του σε ό,τι αφορά το sourcing των τη γαστρονομία και την καλή ζωή.
υλικών γενικότερα. Και στα δύο εστιατόρια
αξίζουν συγχαρητήρια για το σεβασμό, το μεράκι
και τη γνώση πάνω στο θέμα «κρέας».
70