Page 65 - 2board 28

 

 

 

 

 

Page 65 - 2board 28
P. 65
Cookoovaya

2α Μεχι CHATZIGIANNI STR., +30 210 7235005

Despite launching just before the year’s end, it was the most anticipated
opening of recent years and deservedly so! The fact that five chefs
came together is a unique event in itself in the gastronomic world.
Cookoovaya adds to that a solid concept, that of wonderfully tasteful
Greek cuisine, and the fact that these five owners/chefs seem to be
communicating wonderfully. We sincerely hope this place will develop
into the seminal restaurant many of us are expecting. | Άνοιξε στην
εκπνοή του χρόνου σχεδόν και υπήρξε το πιο συζητημένο opening
των τελευταίων ετών... και δικαίως! Και μόνο η σύμπραξη πέντε
σεφ είναι ένα μοναδικό γεγονός στα γαστρονομικά χρονικά, πόσω
μάλλον που το Cookoovaya έχει ένα στερεό γαστρονομικό concept,
μια ελληνική κουζίνα με βαθιά νοστιμιά, ενώ οι πέντε σεφ-ιδιοκτήτες
δείχνουν να συνεννοούνται θαυμάσια. Περιμένουμε ότι ο χρόνος
θα λειτουργεί υπέρ του και το Cookoovaya θα αποδειχθεί το τόσο
σημαντικό εστιατόριο που περιμένουν πολλοί.

b est resto

Ligery Gaitis kifissia

Claim to fame που θυμάται μέχρι και σήμερα. Αυτό προσπαθεί Must-hit list AREA
She cooks in her kitchen, mixing ingredients, να κάνει και η ίδια. The Suzanna restaurant for tastes from the east.,
spices and traditions as the mood takes her. IL Tinello for all the frenzy homemade pasta, After 3 years of successive and
She makes notes, takes photos and shares Funding Κollias for mezes and fresh seafood, Fuga for important openings, Kifissia is the
her recipes and stories. | Μαγειρεύει στην In the morning she works as an Art Director for the view and the garden, City Bistro for a tasty top foodie destination in Athens,
κουζίνα της μπερδεύοντας τα υλικά, τα an advertising company. And although Ligery stop at the centre. | Suzanna για ανατολίτικες surpassing Glyfada and the city
μπαχαρικά και παραδόσεις όπως αυτή θέλει. has received many awards in her chosen γεύσεις, Il Tinello για την τρέλα και τα σπιτικά centre itself. Its many established
Κρατάει σημειώσεις, παίρνει φωτογραφίες και profession, she takes enormous pleasure from ζυμαρικά, Κόλλιας για τους μεζέδες και τα
μοιράζεται τις συνταγές και τις ιστορίες της. turning into a cook in the evening, offering her φρέσκα ψάρια, Fuga για τη θέα και τον κήπο, restaurants are now joined by
culinary creations to friends and loved ones. | Τα City Bistro για μια στάση στο κέντρο. Testo Mio, La Gabinoteca, Buba,
How it started πρωινά δουλεύει ως art director σε διαφημιστική Artisanal, Suba, the return of
When she was a kid in her grandmother’s εταιρεία. Παρόλο που έχει βραβευτεί πολλές Pendelikon and the transformation
kitchen she would listen to stories about her φορές στον τομέα της, αυτό που της δίνει τη of Oozora into a Thai restaurant.
grandparents and great-grandparents while χαρά είναι να μεταμορφώνεται τα βράδια σε Μετά από 3 χρόνια διαδοχικών και
watching the ingredients being magically μαγείρισσα γι' αυτούς που αγαπάει. σημαντικών openings, η Κηφισιά
transformed into dishes she remembers to ξεπερνά σε ενδιαφέρον τόσο το
this day. She now tries to do the same. | Όταν κέντρο όσο και τη Γλυφάδα. Στις
ήταν μικρή, στην κουζίνα της γιαγιάς της πολλές και γνωστές κλασικές
άκουγε ιστορίες για τους παπούδες και τους αξίες προστέθηκαν φέτος τα
προππαπούδες της, ενώ παράλληλα έβλεπε Tesoro Mio, La Gabinoteca, Buba,
τα υλικά να μεταμορφώνονται μαγικά σε πιάτα Artisanal, Suba, η επιστροφή του
Πεντελικού στα γαστρονομικά
δρώμενα και η μετατροπή του

Oozora σε -κατά βάση- thai
restaurant.

65
   60   61   62   63   64   65   66   67   68   69   70