Page 72 - 2board 28
P. 72
marilou pantaki TasHsoystMraantis, Tassos Mantis bOTTOM: PANOS SMYRNIOTIS
Claim to Fame “When I don’t cook, I eat out. When I 107 Syngrou ave., +30 210 3316767, hytra.gr c h e f stop5more
go camping, I take my entire kitchen with me. When I’m not to watch
writing about food, I’m talking about it. The rest of the time I Hytra marks Tasos Mantis’s return to Greece and his first
sleep and dream about the new sensational burger I’m going restaurant as head chef. Coming from an enviable position as Panagiotis Giakalis
to make.” | «Όταν δεν μαγειρεύω, τρώω κάπου έξω. Οταν κάνω the sous chef in the 3-Michelin star Hof Van Cleve in Belgium, (Baku, Malabar)
camping, κουβαλάω όλη την κουζίνα μου. Όταν δεν γράφω he takes over from the great Nikos Karathanos in a restaurant of themargi.gr
για φαγητό, μιλάω γι’ αυτό. Τις υπόλοιπες ώρες κοιμάμαι και high specifications and even higher expectations. The first signs
ονειρεύομαι το νέο υπερφοβερό burger που θα φτιάξω». are very encouraging! He is a chef we’re going to hear much Michael Nourloglou
more from in the future. | Ο Τάσος Μαντής επιστρέφει στην (Abovo)
How It Started “From the moment I ate grandma’s Ελλάδα κι αναλαμβάνει για πρώτη φορά ένα εστιατόριο. Μετά
cake mix with my hands straight from the bowl.” | «Όλα τη θέση του sous-chef στο κορυφαίο 3στερο εστιατόριο Hof Van abovo-restaurant.gr
ξεκίνησαν όταν πρωτοέφαγα με τα χέρια μου τη ζύμη του κέικ Cleve του Βελγίου έρχεται να αντικαταστήσει τον εξαιρετικό
από το μπολ της γιαγιάς μου». Νίκο Καραθάνο, σε ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών και Dimitris Katrivesis
προσδοκιών, με τα πρώτα δείγματα μαγειρικής του να είναι (Cinco)
Funding “I’m a chef and food blogger. I also run cookery εξαιρετικά! Ένας σεφ που θα συζητηθεί πολύ.
lessons. #NeedMore?” | «Είμαι chef. Food blogger. Κάνω 50 Skoufa Str., +30 210 3643603
μαθήματα μαγειρικής. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;».
Chronis Damalas
Must-Hit List Cookoovaya, ANETON, Ipeiros taverna (Kiku)
(Athens central market), Dounias Slow Food (Drakona,
Chania). | Coocoovaya, ANETON, Οινομαγειρείον η Ήπειρος, athenskiku.com
Ντουνιάς Slow Food (Δρακώνα Χανίων).
George Venieris
72 (Oozora)
15 Agiou Trifonos Str.,
+30 210 8018515
Claim to Fame “When I don’t cook, I eat out. When I 107 Syngrou ave., +30 210 3316767, hytra.gr c h e f stop5more
go camping, I take my entire kitchen with me. When I’m not to watch
writing about food, I’m talking about it. The rest of the time I Hytra marks Tasos Mantis’s return to Greece and his first
sleep and dream about the new sensational burger I’m going restaurant as head chef. Coming from an enviable position as Panagiotis Giakalis
to make.” | «Όταν δεν μαγειρεύω, τρώω κάπου έξω. Οταν κάνω the sous chef in the 3-Michelin star Hof Van Cleve in Belgium, (Baku, Malabar)
camping, κουβαλάω όλη την κουζίνα μου. Όταν δεν γράφω he takes over from the great Nikos Karathanos in a restaurant of themargi.gr
για φαγητό, μιλάω γι’ αυτό. Τις υπόλοιπες ώρες κοιμάμαι και high specifications and even higher expectations. The first signs
ονειρεύομαι το νέο υπερφοβερό burger που θα φτιάξω». are very encouraging! He is a chef we’re going to hear much Michael Nourloglou
more from in the future. | Ο Τάσος Μαντής επιστρέφει στην (Abovo)
How It Started “From the moment I ate grandma’s Ελλάδα κι αναλαμβάνει για πρώτη φορά ένα εστιατόριο. Μετά
cake mix with my hands straight from the bowl.” | «Όλα τη θέση του sous-chef στο κορυφαίο 3στερο εστιατόριο Hof Van abovo-restaurant.gr
ξεκίνησαν όταν πρωτοέφαγα με τα χέρια μου τη ζύμη του κέικ Cleve του Βελγίου έρχεται να αντικαταστήσει τον εξαιρετικό
από το μπολ της γιαγιάς μου». Νίκο Καραθάνο, σε ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών και Dimitris Katrivesis
προσδοκιών, με τα πρώτα δείγματα μαγειρικής του να είναι (Cinco)
Funding “I’m a chef and food blogger. I also run cookery εξαιρετικά! Ένας σεφ που θα συζητηθεί πολύ.
lessons. #NeedMore?” | «Είμαι chef. Food blogger. Κάνω 50 Skoufa Str., +30 210 3643603
μαθήματα μαγειρικής. Χρειάζεσαι κάτι άλλο;».
Chronis Damalas
Must-Hit List Cookoovaya, ANETON, Ipeiros taverna (Kiku)
(Athens central market), Dounias Slow Food (Drakona,
Chania). | Coocoovaya, ANETON, Οινομαγειρείον η Ήπειρος, athenskiku.com
Ντουνιάς Slow Food (Δρακώνα Χανίων).
George Venieris
72 (Oozora)
15 Agiou Trifonos Str.,
+30 210 8018515