Page 44 - 2board 26
P. 44
Jul-Sep | 14 latitudes Take off
GLOBaL VIEWS | ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
SΗΙRΑΖ 29° 32’Ν 52°36’Ε aCROSS THE GLOBE
With a pinch of salt trading oil for water
a whole new gastronomy experience is sprinkled
with salt in a breathtaking scenery made by the Indeed, you read it right. With every
Emtiaz Designing Group in Iran. The predominant bottle of Blue Olive oil you purchase, the
presence of natural salt mines close to the company donates $3 to help bring clean
project location concluded as an advantage for and safe drinking water to people in
designing an innovative restaurant with a total developing nations. It is actually a golden
green concept. Hence, it was built with the use bargain, as you make yours an award
of powder, rock, and compact layers of salt for winning bottle of 100% Greek extra virgin
almost everything at both floors. The walls, oil with fruity flavour and intense aromas
the roof and stairs were performed in order of green apples, while at the same time
to represent a modern view of salt caves and others in need benefit from that purchase.
at the same time a space close to nature. | H With 30 years of experience, the company
πιο καινοτόμος γαστρονομική εμπειρία είναι uses Koroneiki olives that are handpicked
πασπαλισμένη με αλάτι στο μαγευτικό σκηνικό and crushed on a family-owned farm on
που έστησε το αρχιτεκτονικό γραφείο Emtiaz the Island of Crete to make a premium
Designing Group στο Ιράν. Η κυρίαρχη παρουσία oil that is cold pressed within hours of
των αλυκών στην περιοχή οδήγησε στην απόφαση harvest and is remarkably low in acidity.
ότι το αλάτι θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει Ήρθε η ώρα να σας «λαδώσουμε» για
στο σχεδιασμό ενός εστιατορίου με πράσινη καλό σκοπό: με κάθε μπουκάλι λαδιού
αισθητική. Ως εκ τούτου, στο διώροφο εστιατόριο Blue Olive που αγοράζετε, η εταιρεία δίνει
χρησιμοποιήθηκαν βράχοι, σκόνη και πεπιεσμένες $3 για την εύρεση και οικοδόμηση πηγών
στρώσεις αλατιού σχεδόν στα πάντα, ενώ οι τοίχοι, φρέσκου και καθαρού νερού
η οροφή και τα σκαλιά αντανακλούν την όψη ενός σε υπανάπτυκτες χώρες. Αν
σύγχρονου σπήλαιου ορυκτού αλατιού και την το αναλογιστείτε, πρόκειται
άμεση σχέση του με τη φύση. (emtiazgroup.com) για χρυσή ευκαιρία. Εσείς
αποκτάτε ένα μπουκάλι με
βραβευμένο 100% έξτρα
EVIa 24° 19’E 38°02’N παρθένο ελαιόλαδο κι
Hotel novel-ty aCROSS THE GLOBE απολαμβάνετε τη φρουτώδη
We knew about notes traveling through the Food connection γεύση του και το έντονο
ocean to the shore but we never imagined cοοking was άρωμα που αναδίδουν τα
a library on the sand. Thalatta Seaside Hotel never a lonely πράσινα μήλα, ενώ την
in aghia anna, a member of Small Luxury action for ίδια ώρα το προσφέρετε
Hotels, created the first hotel beach library alexandra σε εκείνους που έχουν
giving the opportunity to guests to read and Stratou, but ανάγκη. Με 30 χρόνια
donate summer books at its design shelves. an everyday εμπειρία, η εταιρεία
and when the season is over, all books will chance to share χρησιμοποιεί
be donated to students of the nearby area. with others. αποκλειστικά
Γνωρίζαμε για γράμματα που έφερε το κύμα Dedicated to κορωνέικες ελιές, οι
στη στεριά, όχι όμως και για βιβλιοθήκη στην this notion of οποίες μαζεύονται
άμμο. Αυτήν την καινοτομία μας έφερε το communion, her cookbook «cooking με το χέρι και
ξενοδοχείο Thalatta Seaside στην Αγία Άννα, to Share» is a genuine desire to collect συνθλίβονται σε
μέλος των SLH, δημιουργώντας την πρώτη the Greek recipes she grew up eating. μια οικογενειακή
βιβλιοθήκη ξενοδοχείου στην παραλία και the book is available at Presspoint φάρμα στην Κρήτη,
δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες Papasotiriou and Papasotiriou Βooks για να πιεστεί και
να δανειστούν και να δωρίσουν τα βιβλία and more at aIa. | Για την Αλεξάνδρα να παραχθεί λάδι
του καλοκαιριού στα design ράφια του. Οταν Στράτου, το μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ εξαιρετικής ποιότητας
τελειώσει το καλοκαίρι, τα βιβλία δωρίζονται μοναχική υπόθεση, αλλά μια ευκαιρία μέσα σε λίγες
στα σχολεία της περιοχής. (thalattahotel.gr) να μοιράζεται απολαύσεις με άλλους. Το μόνο ώρες από τη
βιβλίο της cooking to Share εκφράζει την συλλογή των καρπών.
έννοια της επικοινωνίας και την επιθυμία Το αποτέλεσμα; Το
της να συλλέξει τις ελληνικές συνταγές γευστικό λάδι με πολύ
με τις οποίες μεγάλωσε. Διατίθεται στα χαμηλή οξύτητα που
καταστήματα Presspoint Papasotiriou και βρίσκεται στα χέρια
Papasotiriou Βooks and more στον ΔΑΑ. σας. (blueoliveoil.com)
(http://cookingtoshare.com)
44
GLOBaL VIEWS | ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
SΗΙRΑΖ 29° 32’Ν 52°36’Ε aCROSS THE GLOBE
With a pinch of salt trading oil for water
a whole new gastronomy experience is sprinkled
with salt in a breathtaking scenery made by the Indeed, you read it right. With every
Emtiaz Designing Group in Iran. The predominant bottle of Blue Olive oil you purchase, the
presence of natural salt mines close to the company donates $3 to help bring clean
project location concluded as an advantage for and safe drinking water to people in
designing an innovative restaurant with a total developing nations. It is actually a golden
green concept. Hence, it was built with the use bargain, as you make yours an award
of powder, rock, and compact layers of salt for winning bottle of 100% Greek extra virgin
almost everything at both floors. The walls, oil with fruity flavour and intense aromas
the roof and stairs were performed in order of green apples, while at the same time
to represent a modern view of salt caves and others in need benefit from that purchase.
at the same time a space close to nature. | H With 30 years of experience, the company
πιο καινοτόμος γαστρονομική εμπειρία είναι uses Koroneiki olives that are handpicked
πασπαλισμένη με αλάτι στο μαγευτικό σκηνικό and crushed on a family-owned farm on
που έστησε το αρχιτεκτονικό γραφείο Emtiaz the Island of Crete to make a premium
Designing Group στο Ιράν. Η κυρίαρχη παρουσία oil that is cold pressed within hours of
των αλυκών στην περιοχή οδήγησε στην απόφαση harvest and is remarkably low in acidity.
ότι το αλάτι θα μπορούσε να πρωταγωνιστήσει Ήρθε η ώρα να σας «λαδώσουμε» για
στο σχεδιασμό ενός εστιατορίου με πράσινη καλό σκοπό: με κάθε μπουκάλι λαδιού
αισθητική. Ως εκ τούτου, στο διώροφο εστιατόριο Blue Olive που αγοράζετε, η εταιρεία δίνει
χρησιμοποιήθηκαν βράχοι, σκόνη και πεπιεσμένες $3 για την εύρεση και οικοδόμηση πηγών
στρώσεις αλατιού σχεδόν στα πάντα, ενώ οι τοίχοι, φρέσκου και καθαρού νερού
η οροφή και τα σκαλιά αντανακλούν την όψη ενός σε υπανάπτυκτες χώρες. Αν
σύγχρονου σπήλαιου ορυκτού αλατιού και την το αναλογιστείτε, πρόκειται
άμεση σχέση του με τη φύση. (emtiazgroup.com) για χρυσή ευκαιρία. Εσείς
αποκτάτε ένα μπουκάλι με
βραβευμένο 100% έξτρα
EVIa 24° 19’E 38°02’N παρθένο ελαιόλαδο κι
Hotel novel-ty aCROSS THE GLOBE απολαμβάνετε τη φρουτώδη
We knew about notes traveling through the Food connection γεύση του και το έντονο
ocean to the shore but we never imagined cοοking was άρωμα που αναδίδουν τα
a library on the sand. Thalatta Seaside Hotel never a lonely πράσινα μήλα, ενώ την
in aghia anna, a member of Small Luxury action for ίδια ώρα το προσφέρετε
Hotels, created the first hotel beach library alexandra σε εκείνους που έχουν
giving the opportunity to guests to read and Stratou, but ανάγκη. Με 30 χρόνια
donate summer books at its design shelves. an everyday εμπειρία, η εταιρεία
and when the season is over, all books will chance to share χρησιμοποιεί
be donated to students of the nearby area. with others. αποκλειστικά
Γνωρίζαμε για γράμματα που έφερε το κύμα Dedicated to κορωνέικες ελιές, οι
στη στεριά, όχι όμως και για βιβλιοθήκη στην this notion of οποίες μαζεύονται
άμμο. Αυτήν την καινοτομία μας έφερε το communion, her cookbook «cooking με το χέρι και
ξενοδοχείο Thalatta Seaside στην Αγία Άννα, to Share» is a genuine desire to collect συνθλίβονται σε
μέλος των SLH, δημιουργώντας την πρώτη the Greek recipes she grew up eating. μια οικογενειακή
βιβλιοθήκη ξενοδοχείου στην παραλία και the book is available at Presspoint φάρμα στην Κρήτη,
δίνοντας τη δυνατότητα στους επισκέπτες Papasotiriou and Papasotiriou Βooks για να πιεστεί και
να δανειστούν και να δωρίσουν τα βιβλία and more at aIa. | Για την Αλεξάνδρα να παραχθεί λάδι
του καλοκαιριού στα design ράφια του. Οταν Στράτου, το μαγείρεμα δεν ήταν ποτέ εξαιρετικής ποιότητας
τελειώσει το καλοκαίρι, τα βιβλία δωρίζονται μοναχική υπόθεση, αλλά μια ευκαιρία μέσα σε λίγες
στα σχολεία της περιοχής. (thalattahotel.gr) να μοιράζεται απολαύσεις με άλλους. Το μόνο ώρες από τη
βιβλίο της cooking to Share εκφράζει την συλλογή των καρπών.
έννοια της επικοινωνίας και την επιθυμία Το αποτέλεσμα; Το
της να συλλέξει τις ελληνικές συνταγές γευστικό λάδι με πολύ
με τις οποίες μεγάλωσε. Διατίθεται στα χαμηλή οξύτητα που
καταστήματα Presspoint Papasotiriou και βρίσκεται στα χέρια
Papasotiriou Βooks and more στον ΔΑΑ. σας. (blueoliveoil.com)
(http://cookingtoshare.com)
44