Page 96 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 96 - teyxos_13
P. 96
Jan-Mar | 13 next stop here

062travel trends
GRoeturremaetts
Hotels turned to cooking schools | Το νόστιμον μετά του ωφελίμου

Some hotels have made an effort to enhance fur- Πάντα απολαμβάναμε μια γαστρονομική γευσιγνω-

ther the travel experience by placing greater empha- σία στα τραπέζια πολυτελών ξενοδοχείων. Ωστόσο,

sis on the role of local dishes and modern cuisine κάποια από αυτά έθεσαν, με σεμινάρια μαγειρικής,

through cookery seminars, during which Michelin πιο βαθιά στην ταξιδιωτική συνείδηση το ρόλο των

star chefs give visitors an insight into their approach- τοπικών γεύσεων και μοντέρνων κουζινών, ενώ βρα-

es and techniques. How else could you learn at first βευμένοι με αστέρια Michelin σεφ μοιράζονται (στα

hand the secrets of famous chefs such as Ferran πλαίσια πάντα των μαθημάτων) λίγη από τη λάμψη

Adria unless you go to Hacienda Benazuza in Se- τους μαζί με τους επισκέπτες. Πώς αλλιώς θα γνωρί-

ville, or those of Lefteris Lazarou if you don’t meet σετε από κοντά τα μυστικά του διάσημου σεφ Ferran

061 him at the new Life Gallery Hotel? Travel acquires Andia στο Hacienda Benazuza της Σεβίλλης και του

Restaurants with rooms new meaning through culinary explorations with Λευτέρη Λαζάρου, αν δεν πάτε στο νέο Life Gallery;

0 distance to bed | Δείπνο και ύπνο an experienced tutor who takes participants on an Το ταξίδι αποκτά νέο νόημα μέσα από γευστικές εξε-

After an enjoyable dinner, what could be adventure of flavours. Some hotels run their own ρευνήσεις μετά πεπειραμένου διδασκάλου και ανά-
better than the comfort of an orthopaedic
bed? As soon as you climb the stairs to the farms and introduce guests to the world of organ- γεται σε γευστική περιπέτεια. Έτσι, κάποια, συντηρώ-
rooms of the Hampshire in England and
the Kilberry in Scotland, or turn the glazed ically grown food products, such as Villa di Monte ντας τη δική τους φάρμα, σας μυούν στον κόσμο των
corner of the two-Michelin-star Les Cols
Pavellones in Barcelona, you will probably Solare in Umbria, Italy, others cultivate their own οργανικών προϊόντων, όπως το Villa di Monte Solare
wonder why you didn’t try it before. Because
you hadn’t visited one of the classic inns in vineyards, for example Grande Provence in South στην Umbria της Ιταλίας, άλλα καλλιεργούν τους δι-
France, home of a centuries-old hospitality
tradition which is now being revived all Africa, while Costa Navarino in Greece, along with κούς τους αμπελώνες, όπως το Grande Provence της
over the world by renowned chefs as a
response to luxury resorts' destination other top destinations and hotels, including Raf- Ν. Αφρικής και η Costa Navarino στην Ελλάδα, και
restaurants. | Μετά από ένα απολαυστικό
γεύµα, τι καλύτερο από τη θαλπωρή ενός fles in Singapore, already have their own culinary άλλα έχουν ήδη τις gourmet ακαδημίες τους, όπως
ανατοµικού κρεβατιού; Μόλις ανεβείτε τη
σκάλα στο Kilberry της Σκωτίας ή στρίψετε academies where you actively take part in prepar- το Raffles στη Σιγκαπούρη, για να βάλετε κι εσείς
τη γυάλινη γωνία του βραβευµένου µε 2
αστέρια Michelin Les Cols Pavellones στη ing the recipes. χέρι στις συνταγές.
Βαρκελώνη, θα αναρωτηθείτε γιατί δεν το
είχατε δοκιµάσει νωρίτερα. Η απάντηση είναι CLAYTON HAUCK
απλή. Γιατί δεν είχατε επισκεφθεί ένα από τα
πανδοχεία της Γαλλίας, την εστία µιας παλιάς
τάσης που αναβίωσαν σε όλον τον κόσµο
διακεκριµένοι σεφ σε απάντηση των resorts
που κερδίζουν διανυκτερεύσεις συχνά
εξαιτίας των κορυφαίων εστιατορίων τους.

96
   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101