Page 99 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 99 - teyxos_13
P. 99
high altitude 064
dinner with gourmet
menus | δειπνο υψηλων dinner in the sky
προδιαγραφων και θεσεων.
Eat and fly | Ιπτάμενα σερβίτσια

A dream come true or an extreme idea for those
in search of an unforgettable experience. No mat-
ter how you see it, the moment you find yourself
50 m. above the ground, seated at a table in the
sky and enjoying a meal prepared by a Michelin
star chef, such as Alain Passard in Istanbul, cer-
tainly takes some beating. And you don’t have to
travel to Turkey to live the moment. The trend has
already taken root in many cities of Asia, Europe
and America, literally and metaphorically elevat-
ing the gastronomic experience to even higher
levels. We unreservedly recommend it, even to
those who may at first hesitate. It is perhaps the
perfect opportunity to adore heights. | Μία φαντα-
σίωση που γίνεται πραγματικότητα ή μία extreme
ιδέα για όσους αναζητούν μία αξέχαστη εμπειρία.
Όπως και να το πάρει κανείς, η στιγμή που θα βρε-
θείτε σε ύψος 50μ. πάνω από το έδαφος για να κα-
θίσετε σε ένα ιπτάμενο τραπέζι και να απολαύσε-
τε ένα δείπνο βραβευμένο με αστέρια Michelin,
όπως στην Κωνσταντινούπολη, διά χειρός σεφ Alain
Passard, είναι ασυναγώνιστη. Και δε χρειάζεται να
πάτε στην Τουρκία για να τη ζήσετε. Η τάση μπή-
κε για τα καλά στο αίμα κι άλλων πόλεων σε Ασία,
Ευρώπη και Αμερική, εξυψώνοντας κυριολεκτι-
κά και μεταφορικά μια γαστρονομική εμπερία στα
ουράνια. Το συνιστούμε ανεπιφύλακτα, ακόμα και
στους πάσχοντες απο υψοφοβία. Είναι ίσως η μό-
νη ευκαιρία να λατρέψετε τα ύψη.

99
   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103   104