Page 204 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 204 - teyxos_13
P. 204
Jan-Mar | 13 future perfect

future leaders

and two in Taipei. We are looking forward to 217 Hugues Pouget
seeing one near us very soon.
Τι επιτυγχάνεται αν συνδυαστεί γαλλική ζαχα- hugovictor.com
ροπλαστική µε ιαπωνικά συστατικά, όπως το
πράσινο τσάι macha και το yuzu (γιαπωνέζικο Pouget decided to leave the three Michelin-
λεµόνι); Οι περισσότεροι θα απαντούσαν «σπα- starred kitchen of the Guy Savoy restaurant to
τάλη υλικών». Ο Aoki ακολούθησε το όνειρό του open an experimental pastry shop. Chocolate,
και πλέον έχει τέσσερα καταστήµατα στο Παρίσι, vanilla and caramel are the ingredients Pouget
τρία στο Τόκυο και δύο στην Ταϊπέη. Περιμένου- masterfully combines with seasonal produce
με σύντομα ένα κοντά μας. to create little wonders.
Ο Pouget αποφάσισε να αφήσει τη βραβευµένη
216 Rene Redzepi µε 3 αστέρια Michelin κουζίνα του Guy Savoy για
να ιδρύσει ένα θεµατικό ζαχαροπλαστείο µε πει-
noma.dk ραµατική διάθεση. Η σοκολάτα, η βανίλια και η
καραµέλα είναι οι βάσεις που χρησιµοποιεί για να
The Danish-Albanian chef who put Denmark on ξεδιπλώσει τη µαεστρία του µε εποχιακά υλικά.
the global gastronomic scene with Noma, Rene
Redzepi is quite the culinary legend. From 33rd in 218 Aurelia Lanson
the best restaurant in the world list, his restaurant
has been ranked first for the last three years. In FAT galerie
fact, TIME magazine named him one of the 100
most influential people in the world for 2012. Aurelia knew what she wanted to do; the exhibition
Ο Αλβανοδανός σεφ που έβαλε τη Δανία στο χάρ- she organized featuring her friend’s works of art
τη της γαστρονοµικής απόλαυσης ξεκίνησε με το was so successful that she was able to open her
Noma, το εστιατόριό του, από την 33η θέση στην own gallery, which aims at promoting the work
παγκόσµια κατάταξη και κατάφερε να ανακηρυ- of young French artists throughout the world.
χθεί πρώτο τα τρία τελευταία χρόνια. Το TIME τον H Aurelia ήξερε τι ήθελε να κάνει. Οπότε, διοργά-
ανακήρυξε ένα από τα 100 πιο σηµαντικά πρό- νωσε µία έκθεση µε έργα φίλων της, η οποία ήταν
σωπα του πλανήτη για το 2012. τόσο καλή ώστε κατάφερε µετά να ανοίξει τη δική
της επιτυχηµένη γκαλερί, που σκοπό έχει την προ-
βολή νέων Γάλλων καλλιτεχνών σε όλον τον κόσµο.

"tokyo's nightlife is like a fantasy world: you 219 Andre Saraiva
never know whom you'll meet" | «h νυχτερινη ζωη
στο τοκυο ειναι ενασ φαντασιακοσ κοσμοσ. ποτε δεν monsieura.com
ξερεισ ποιον θα συναντησεισ» - luli shioi
It is very difficult to be innovative and successful
SEIJI YAMAMOTO, in the club industry, especially if you are active
SHINJI NANZUKA, MIKA in the city that invented nightlife. Saraiva, a
graffiti artist and nightlife guru, is the man
NINAGAWA, JUNYA behind one of Paris’ greatest success stories
ISHIGAMI in recent years. His secret? He puts customer
comfort above everything else.
Είναι δύσκολο να είσαι πρωτότυπος και επιτυ- STEPHANE-DE-BOURGIES, JIMMY COHRESSEN
χηµένος στον τοµέα της νύχτας, ειδικά όταν δρα-
στηριοποιείσαι στην ευρωπαϊκή πόλη που εφηύ-
ρε τη νυχτερινή ζωή. Ο Saraiva, graffiti artist και
γκουρού της νύχτας, είναι πίσω από τις µεγαλύ-
τερες επιτυχίες των πρόσφατων χρόνων στο Πα-
ρίσι. Το µυστικό του; Οι χώροι του φτιάχνονται
με τρόπο που ο επισκέπτης να αισθάνεται άνετα.

220 Seiji Yamamoto

nihonryori-ryugin.com

The boy who learned how to cook just to
impress his mother ended up impressing the
entire world. His Japanese patience and an
11-year studentship in the celebrated Aoyagi
restaurant finally paid off. His three Michelin
stars and molecular fusion of Japanese haute
cuisine are only the beginning.
Το αγόρι που έμαθε να μαγειρεύει για να εντυ-

204
   199   200   201   202   203   204   205   206   207   208   209