Page 93 - teyxos_13
P. 93
The elegant La Moraga
gastrobar
aims to Terminal 3, Malaga Airport, Spain,
revive the lamoraga.com
cooking Not one, but two Michelin stars shine brightly at
traditions La Moraga, a small gourmet miracle that attracts
gourmet-lovers to Malaga Airport. Created by
of Andalucia Spanish master chef Dani Garcia, La Moraga is one
of a series of elegant gastrobars aiming to revive
the cooking traditions of Andalucia through more
contemporary culinary techniques. The classic
tapas are transformed into delicious creations by
the 13 chefs who have created their own signature
dish for the La Moraga Group. Prepared in front of
your eyes, accompany your favourite tapas with
one of the recommended cocktails on the menu.
Value for money has never been so delicious.
Δεν είναι ένα αλλά δύο τα αστέρια Michelin που φωτί-
ζουν τον κόσμο του La Moraga, ενός μικρού gourmet
θαύματος, που έλκει σα μαγνήτης στο αεροδρόμιο
όσους κυνηγούν τις δυνατές γαστρονομικές συγκι-
νήσεις. Δημιουργία του Ισπανού master chef Dani
Garcia, η αλυσίδα των κομψών gastrobars, μέλος
των οποίων και το La Moraga στο αεροδρόμιο, ανα-
βιώνει την ανδαλουσιανή γευστική παράδοση μέσα
από μοντέρνες τεχνικές. Τα κλασικά tapas μετατρέ-
πονται σε δημιουργικές λιχουδιές στα χέρια 13 δια-
κεκριμένων σεφ της χώρας, που ετοιμάζουν από ένα
ξεχωριστό πιάτο για το μενού του ανανεωμένoυ La
Moraga Group. Δείτε κάποια από τα πιάτα να φτιά-
χνονται μπροστά στα μάτια σας στην ανοιχτή κουζί-
να-μπαρ του εστιατορίου, συνοδέψτε τα με το αντί-
στοιχο κοκτέιλ από την ειδικά διαμορφωμένη λίστα
που αναδεικνύει το μενού και προσγειωθείτε ευχά-
ριστα με τις value for money τιμές του.

93
   88   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98