Page 95 - teyxos_13
P. 95
Altitude
3nd floor, Geneva International
Airport, Switzerland,
altitude-geneva.ch
Chef Fabien Legon’s creative talents combined
with a menu created by Michelin-star awarded
chefs Gilles Dupont and Thomas Byrne is a
powerful combination; add to this a view of the
Jura Mountains and you have a rare gastronomic
experience. This superb blend of Swiss and
Mediterranean flavours is as pleasantly surprising
as the restaurant itself, as it hosts a lounge bar
and seven conference halls for up to 150 people.
Although the menu is updated every week, regulars
(locals, businessmen and frequent travellers)
tend to opt for the Kamchatka crab ravioli, duck
foie gras with quince and pepper chutney, beef
tartare, Norwegian haddock with medium curry
sauce or the shrimp and scallops with caramelised
endives and lemon cream sauce and, of course,
a great selection of Swiss cheeses.
Το δημιουργικό ταλέντο του σεφ Fabien Legon συ-
ναντά το μενού που φέρει τις υπογραφές των δια-
κεκριμένων με αστέρια Michelin Gilles Dupont και
Thomas Byrne και εκείνο που προκύπτει είναι μια
σπάνια γαστρονομική εμπειρία, με θέα τα επιβλητι-
κά βουνά Jura. Η μείξη ελβετικών και μεσογειακών
πιάτων είναι τόσο ευχάριστα απρόβλεπτη, όπως και
ο ίδιος ο χώρος του εστιατορίου, που φιλοξενεί ένα
lounge bar και εφτά συνεδριακούς χώρους χωρη-
τικότητας έως 150 ατόμων. Ο κατάλογός του ανανε-
ώνεται κάθε βδομάδα, παρ’ όλα αυτά οι συχνοί επι-
σκέπτες του –ντόπιοι, businessmen και ταξιδιώτες–
επιλέγουν σταθερά ανάμεσα στα ραβιόλι Kamchatka
με καβούρι, φουά γκρα πάπιας με πιπεράτο chutney
κυδωνιού, ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο, νορβηγι-
κό βακαλάο με μέτριο κάρι, καθώς και ποικιλία με
χτένια και γαρίδες με καραμελωμένα αντίδια και
κρέμα λεμονιού, όπως και λίστα με ελβετικά τυριά.
95
3nd floor, Geneva International
Airport, Switzerland,
altitude-geneva.ch
Chef Fabien Legon’s creative talents combined
with a menu created by Michelin-star awarded
chefs Gilles Dupont and Thomas Byrne is a
powerful combination; add to this a view of the
Jura Mountains and you have a rare gastronomic
experience. This superb blend of Swiss and
Mediterranean flavours is as pleasantly surprising
as the restaurant itself, as it hosts a lounge bar
and seven conference halls for up to 150 people.
Although the menu is updated every week, regulars
(locals, businessmen and frequent travellers)
tend to opt for the Kamchatka crab ravioli, duck
foie gras with quince and pepper chutney, beef
tartare, Norwegian haddock with medium curry
sauce or the shrimp and scallops with caramelised
endives and lemon cream sauce and, of course,
a great selection of Swiss cheeses.
Το δημιουργικό ταλέντο του σεφ Fabien Legon συ-
ναντά το μενού που φέρει τις υπογραφές των δια-
κεκριμένων με αστέρια Michelin Gilles Dupont και
Thomas Byrne και εκείνο που προκύπτει είναι μια
σπάνια γαστρονομική εμπειρία, με θέα τα επιβλητι-
κά βουνά Jura. Η μείξη ελβετικών και μεσογειακών
πιάτων είναι τόσο ευχάριστα απρόβλεπτη, όπως και
ο ίδιος ο χώρος του εστιατορίου, που φιλοξενεί ένα
lounge bar και εφτά συνεδριακούς χώρους χωρη-
τικότητας έως 150 ατόμων. Ο κατάλογός του ανανε-
ώνεται κάθε βδομάδα, παρ’ όλα αυτά οι συχνοί επι-
σκέπτες του –ντόπιοι, businessmen και ταξιδιώτες–
επιλέγουν σταθερά ανάμεσα στα ραβιόλι Kamchatka
με καβούρι, φουά γκρα πάπιας με πιπεράτο chutney
κυδωνιού, ταρτάρ από μοσχαρίσιο φιλέτο, νορβηγι-
κό βακαλάο με μέτριο κάρι, καθώς και ποικιλία με
χτένια και γαρίδες με καραμελωμένα αντίδια και
κρέμα λεμονιού, όπως και λίστα με ελβετικά τυριά.
95