Page 76 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 76 - teyxos_13
P. 76
Α Athens insider's guide

20-21 > SMART TIP > WHERE TO GO NEXT > GREAT DATES > 2BOARD PICKS > ATHENS ON A BUDGET > THE EXPERT
> CHECK IN > TASTE FRONT > PREVIEW > SAVE THE DATE > THE DISCOVERY > THE SOURCEBOOK > CITY WALKS

Tradition revisited

Cook a Barra: 4, Londou St., Exarheia,
+30 210 3801344
Driven by his passion for the fashion world
and the celebrated Greek souvlaki, Sotiris
Paliodimos has decided to blend the two in his
new project. With the precious assistance of
architect Andreas Mytilineos, he has created
the most haute cuisine souvlaki restaurant,
located on a discreet pedestrian walkway
in the up-coming Exarheia district. Casual
service and outstanding original Greek
flavours often embellished with dashes of
delicious innovation. | Με οδηγό τη μεγάλη
του αγάπη για το σουβλάκι αλλά και για τον
κόσμο της μόδας, ο Σωτήρης Παλιοδήμος
αποφάσισε να επιχειρήσει τον συνδυασμό
τους. Έτσι, με την πολύτιμη βοήθεια του αρ-
χιτέκτονα Ανδρέα Μυτιληναίου, έστησε το
πιο haute cuisine σουβλατζίδικο, σε έναν
ήσυχο πεζόδρομο, στα ανερχόμενα Εξάρ-
χεια. Casual ύφος στο σερβίρισμα και εξαι-
ρετικές original Greek γεύσεις, ενίοτε πα-
σπαλισμένες με επιτυχημένους hip γευστι-
κούς πειραματισμούς.

All that fusion

An exciting and provocative mix 'n' match of flavours and aesthetic trends
from around the world. | Συναρπαστικό mix 'n' match γεύσεων
και αισθητικών ρευμάτων από όλον τον κόσμο.

76
   71   72   73   74   75   76   77   78   79   80   81