Page 46 - 2board 61
P. 46
LAID BACK
KOSTARELOS
|
It smells like grandma's kitchen. The cream
she made us in the afternoon instead of
dessert, the cheese that flavoured and el-
evated the tomato and onion in the salad
at lunch, all the dairy products we enjoyed
in the old days, come from production to
consumption. All of the above you might
have mentally tasted, if we bring them to
the present, have one name: Kostarelos
Dairy. And, you know, the return to tradi-
tional methods of dairy production is not
just a trend that will pass. We just have to
realise that the stage before, is the selection
of the pure ingredients used by Kostarelos
Dairy for the preparation of its products...
Μύρισε κουζίνα γιαγιάς. Η κρέμα που
ROOF TOP στις σκεπές των Παρισίων! Ας τα αθροίσου- μας έφτιαχνε το απόγευμα αντί για γλυ-
& TRADITION με σε ένα όνομα: Athens Capital Hotel, στην κό, το τυρί που αρωμάτιζε και απογείωνε
Top / Πάνω: Athens καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα. Syntagma, την ντομάτα και το κρεμμυδάκι στη σα-
Capital Hotel. Bottom athenscapitalhotel-mgallery.com λάτα το μεσημέρι, όλα τα γαλακτοκομικά
Κάτω: Kostarelos. προϊόντα που απολαμβάναμε τα παλαιά
χρόνια, έρχονται από την παραγωγή στην
MONOKEROS κατανάλωση. Όσα από τα παραπάνω γευ-
| τήκατε νοερά, αν τα μεταφέρουμε στο σή-
ATHENS CAPITAL You realise that you will sin and leave the μερα, έχουν ένα και μόνο όνομα: Τυροκο-
HOTEL guilt for another time as soon as the door of μείο Κωσταρέλος. Και, ξέρετε, η επιστρο-
| Unicorn in Pagrati opens and the aroma of φή στις παραδοσιακές μεθόδους παρα-
Do you know how you can tell that something the hot yeast bread or the simmering pastry σκευής γαλακτοκομικών προϊόντων δεν
good is happening in a location? You'll see a cream will overwhelm all you olfactory recep- είναι απλώς μια τάση θα περάσει. Αρκεί
collection of the most interesting faces from tors. Pericles Stamboglis is the orchestrator να σκεφτούμε ότι ένα βήμα πίσω της κρύ-
an age range that lowers the usual average we of the sourdough pastries and his childhood βεται η επιλογή αγνών πρώτων υλών που
see in places that claim a place on the map friend Eleni Theodosopoulou is the conduc- χρησιμοποιεί το Τυροκομείο Κωσταρέλος
of the city's hotspots. In other words, you've tor of the sweet temptations. Together they για την παρασκευή των προϊόντων του.
passed through the entrance of an extremely created Monokeros (Unicorn) and -as their kostarelos.gr
well-kept high end hospitality venue, taken precious aromas escape the narrow street of
the elevator that will take you to one of the Phaedrou- the bakery became a hot spot for
most beautiful rooftops and enjoyed cocktails old Pagrati women and for late neighbours or
and views that - if it weren't for the Acropolis passers-by who come to sin ... with their own
in the foreground - you'd think you were tak- mouths. / Καταλαβαίνεις ότι θα αμαρτήσεις
ing a low-level flight to the rooftops of Paris! και θα αφήσεις τις τύψεις για άλλη φορά με
Let's sum it up in one name: Athens Capital το που θα ανοίξει η πόρτα του Μονόκερου
Hotel, in the heart of the city, / Ξέρετε πώς στο Παγκράτι και ο αέρας του ζεστού ζυ-
καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι καλό τρέχει μωτού ψωμιού ή η κρέμα ζαχαροπλαστικής
σε κάποιο location; Θα δείτε συγκεντρω- που σιγοβράζει θα κατακυριεύσουν μέχρι τον
μένες τις πιο ενδιαφέρουσες φυσιογνωμί- τελευταίο οσφρητικό υποδοχέα σου. Ο Πε-
ες από μια ηλικιακή κλίμακα που ρίχνει το ρικλής Σταμπόγλης είναι ο ενορχηστρωτής
συνηθισμένο μέσο όρο που βλέπουμε σε στα προζυμένια αρτοσκευάσματα και η παι-
μέρη που διεκδικούν μια θέση στον χάρ- δική του φίλη Ελένη Θεοδοσοπούλου είναι
τη των hotspots της πόλης. Με άλλα λόγια, ο μαέστρος των γλυκών πειρασμών. Μαζί
έχετε περάσει την είσοδο ενός εξαιρετικά έφτιαξαν τον Μονόκερο και, καθώς τα ακρι-
προσεγμένου χώρου υψηλής φιλοξενίας, βά τους αρώματα ξεφεύγουν από το στενό
έχετε πάρει το ασανσέρ που θα σας οδη- της Φαίδρου, ο φούρνος έγινε hot spot για
γήσει σε ένα από τα πιο όμορφα rooftops παλιές Παγκρατιώτισσες και για όψιμους
και απολαμβάνετε cocktails και θέα που γείτονες ή περαστικούς που έρχονται για
–αν δεν υπήρχε σε πρώτο πλάνο η Ακρόπο- να αμαρτήσουν…ιδίοις στόμασιν.
λη– θα νομίζατε ότι κάνετε χαμηλή πτήση @monokerosbakery
46
KOSTARELOS
|
It smells like grandma's kitchen. The cream
she made us in the afternoon instead of
dessert, the cheese that flavoured and el-
evated the tomato and onion in the salad
at lunch, all the dairy products we enjoyed
in the old days, come from production to
consumption. All of the above you might
have mentally tasted, if we bring them to
the present, have one name: Kostarelos
Dairy. And, you know, the return to tradi-
tional methods of dairy production is not
just a trend that will pass. We just have to
realise that the stage before, is the selection
of the pure ingredients used by Kostarelos
Dairy for the preparation of its products...
Μύρισε κουζίνα γιαγιάς. Η κρέμα που
ROOF TOP στις σκεπές των Παρισίων! Ας τα αθροίσου- μας έφτιαχνε το απόγευμα αντί για γλυ-
& TRADITION με σε ένα όνομα: Athens Capital Hotel, στην κό, το τυρί που αρωμάτιζε και απογείωνε
Top / Πάνω: Athens καρδιά της πόλης, το Σύνταγμα. Syntagma, την ντομάτα και το κρεμμυδάκι στη σα-
Capital Hotel. Bottom athenscapitalhotel-mgallery.com λάτα το μεσημέρι, όλα τα γαλακτοκομικά
Κάτω: Kostarelos. προϊόντα που απολαμβάναμε τα παλαιά
χρόνια, έρχονται από την παραγωγή στην
MONOKEROS κατανάλωση. Όσα από τα παραπάνω γευ-
| τήκατε νοερά, αν τα μεταφέρουμε στο σή-
ATHENS CAPITAL You realise that you will sin and leave the μερα, έχουν ένα και μόνο όνομα: Τυροκο-
HOTEL guilt for another time as soon as the door of μείο Κωσταρέλος. Και, ξέρετε, η επιστρο-
| Unicorn in Pagrati opens and the aroma of φή στις παραδοσιακές μεθόδους παρα-
Do you know how you can tell that something the hot yeast bread or the simmering pastry σκευής γαλακτοκομικών προϊόντων δεν
good is happening in a location? You'll see a cream will overwhelm all you olfactory recep- είναι απλώς μια τάση θα περάσει. Αρκεί
collection of the most interesting faces from tors. Pericles Stamboglis is the orchestrator να σκεφτούμε ότι ένα βήμα πίσω της κρύ-
an age range that lowers the usual average we of the sourdough pastries and his childhood βεται η επιλογή αγνών πρώτων υλών που
see in places that claim a place on the map friend Eleni Theodosopoulou is the conduc- χρησιμοποιεί το Τυροκομείο Κωσταρέλος
of the city's hotspots. In other words, you've tor of the sweet temptations. Together they για την παρασκευή των προϊόντων του.
passed through the entrance of an extremely created Monokeros (Unicorn) and -as their kostarelos.gr
well-kept high end hospitality venue, taken precious aromas escape the narrow street of
the elevator that will take you to one of the Phaedrou- the bakery became a hot spot for
most beautiful rooftops and enjoyed cocktails old Pagrati women and for late neighbours or
and views that - if it weren't for the Acropolis passers-by who come to sin ... with their own
in the foreground - you'd think you were tak- mouths. / Καταλαβαίνεις ότι θα αμαρτήσεις
ing a low-level flight to the rooftops of Paris! και θα αφήσεις τις τύψεις για άλλη φορά με
Let's sum it up in one name: Athens Capital το που θα ανοίξει η πόρτα του Μονόκερου
Hotel, in the heart of the city, / Ξέρετε πώς στο Παγκράτι και ο αέρας του ζεστού ζυ-
καταλαβαίνει κανείς ότι κάτι καλό τρέχει μωτού ψωμιού ή η κρέμα ζαχαροπλαστικής
σε κάποιο location; Θα δείτε συγκεντρω- που σιγοβράζει θα κατακυριεύσουν μέχρι τον
μένες τις πιο ενδιαφέρουσες φυσιογνωμί- τελευταίο οσφρητικό υποδοχέα σου. Ο Πε-
ες από μια ηλικιακή κλίμακα που ρίχνει το ρικλής Σταμπόγλης είναι ο ενορχηστρωτής
συνηθισμένο μέσο όρο που βλέπουμε σε στα προζυμένια αρτοσκευάσματα και η παι-
μέρη που διεκδικούν μια θέση στον χάρ- δική του φίλη Ελένη Θεοδοσοπούλου είναι
τη των hotspots της πόλης. Με άλλα λόγια, ο μαέστρος των γλυκών πειρασμών. Μαζί
έχετε περάσει την είσοδο ενός εξαιρετικά έφτιαξαν τον Μονόκερο και, καθώς τα ακρι-
προσεγμένου χώρου υψηλής φιλοξενίας, βά τους αρώματα ξεφεύγουν από το στενό
έχετε πάρει το ασανσέρ που θα σας οδη- της Φαίδρου, ο φούρνος έγινε hot spot για
γήσει σε ένα από τα πιο όμορφα rooftops παλιές Παγκρατιώτισσες και για όψιμους
και απολαμβάνετε cocktails και θέα που γείτονες ή περαστικούς που έρχονται για
–αν δεν υπήρχε σε πρώτο πλάνο η Ακρόπο- να αμαρτήσουν…ιδίοις στόμασιν.
λη– θα νομίζατε ότι κάνετε χαμηλή πτήση @monokerosbakery
46