Page 56 - 2board32
P. 56
2board PROMOTION
Fresh & new tastes
Refresh your meeting with Pasaji tasting its new menu and make your next “passage” through
the gastronomic center of Athens. | Ανανεώστε το ραντεβού σας με το Pasaji κάνοντας ένα νέο
«πέρασμα» στο κέντρο της γαστρονομικής Αθήνας με το καινούργιο μενού του.
Ν ew creations and dishes full of charac- Φ ρέσκες δημιουργίες και πιάτα με χαρακτήρα
ter are here to make your next visit to θα κάνουν την κάθε στιγμή της επόμενης
Pasaji simply magical and unique. The επίσκεψής σας στο Pasaji μοναδική. Νέες
award-winning and well-traveled chef Aris Tsan- γαστριμαργικές συγκινήσεις υπόσχονται ο βραβευ-
aklidis puts his personal stamp on the menu, μένος και πολυταξιδεμένος σεφ Άρης Τσανακλίδης,
along with his team, chefs Yannis Vidalis and ο οποίος βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο με-
Yannis Chrisochoïdis. The three of them com- νού, μαζί με την ομάδα του, τους σεφ Γιάννη Βιδά-
bined modern Greek flavors and well-loved tra- λη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη. Οι τρεις τους «πάντρε-
ditional products like Melichloro from Limnos ψαν» μοντέρνες ελληνικές γεύσεις και αγαπημένα
and Talagani cheese from Messinia, with exot- παραδοσιακά προϊόντα, όπως το Μελίχλορο Λήμνου
ic dishes and fusion creations inspired by their και το Ταλαγάνι Μεσσηνίας, μαζί με εξωτικά πιάτα
own "passage" through prestigious restaurants και fusion δημιουργίες, εμπνευσμένες από το δικό
in every corner of the earth, from the Virgin Is- τους «πέρασμα» σε γνωστά εστιατόρια σε κάθε γω-
lands to New York and from Hong Kong to Ha- νιά του πλανήτη, από τις Παρθένες Νήσους έως τη
waii. For a "taste" of the revamped menu, start Νέα Υόρκη κι από το Χονγκ Κονγκ έως τη Χαβάη.
with tataki of beef fillet in fresh mushroom tar- Η δική σας εμπειρία γεύσεων μπορεί να ξεκινήσει
tar and spicy miso sauce, and try the fresh salad με tataki από μοσχαρίσιο φιλέτο σε tartar φρέσκων
with rocket, spinach, quinoa, roasted pumpkin, μανιταριών και πικάντικη sauce miso, καθώς και με
clementines and Ariani sour milk dressing. For τη δροσερή σαλάτα με ρόκα, σπανάκι, quinoa, ψη-
the main course, try the Black Angus strip loin τή κολοκύθα, κλημεντίνες και dressing από Αριάνι,
with mushroom, pepper & béarnaise sauce and να συνεχιστεί με strip loin ποικιλίας Βlack Αngus με
finish off sweetly with the almond florentine na- sauce μανιταριών, pepper & béarnaise και να τελειώ-
poleon, with caramelized cream and marinated σει γλυκά με φλωρεντίνες αμυγδάλου napoleon με
apricots. Your Pasaji experience can also start καραμελωμένη κρέμα και μαριναρισμένα βερίκοκα.
at 10 am for a coffee-boost before shopping and Μπορείτε επίσης να αρχίσετε από τις 10.00 με έναν
then combine the absolute must sushi bar with pre shopping καφέ και να συνδυάσετε αργότερα το
the signature cocktails by the award winning sushi bar με τα signature cocktails του βραβευμέ-
mixologist John Samaras, in the hot-of-the-town νου mixologist John Samaras στην ανανεωμένη
renewed bar. This is a perfect choice for an all- μπάρα. Ένα all day «πέρασμα» στη γαστρονομία με
day "passage" to gastronomy with a cosmopoli- κοσμοπολίτικη διάθεση σας περιμένει με Pre Fixe
tan atmosphere and a Pre Fixe Menu from €16. Menu από €16.
Info PASAJI CityLink: Spyromiliou Arcade, +30 210 3220714, pasajiathens.gr. PASAJI ΜΥΚΟΝΟΣ: Ornos, Mykonos, +30 22890 23216
56
Fresh & new tastes
Refresh your meeting with Pasaji tasting its new menu and make your next “passage” through
the gastronomic center of Athens. | Ανανεώστε το ραντεβού σας με το Pasaji κάνοντας ένα νέο
«πέρασμα» στο κέντρο της γαστρονομικής Αθήνας με το καινούργιο μενού του.
Ν ew creations and dishes full of charac- Φ ρέσκες δημιουργίες και πιάτα με χαρακτήρα
ter are here to make your next visit to θα κάνουν την κάθε στιγμή της επόμενης
Pasaji simply magical and unique. The επίσκεψής σας στο Pasaji μοναδική. Νέες
award-winning and well-traveled chef Aris Tsan- γαστριμαργικές συγκινήσεις υπόσχονται ο βραβευ-
aklidis puts his personal stamp on the menu, μένος και πολυταξιδεμένος σεφ Άρης Τσανακλίδης,
along with his team, chefs Yannis Vidalis and ο οποίος βάζει την προσωπική του σφραγίδα στο με-
Yannis Chrisochoïdis. The three of them com- νού, μαζί με την ομάδα του, τους σεφ Γιάννη Βιδά-
bined modern Greek flavors and well-loved tra- λη και Γιάννη Χρυσοχοΐδη. Οι τρεις τους «πάντρε-
ditional products like Melichloro from Limnos ψαν» μοντέρνες ελληνικές γεύσεις και αγαπημένα
and Talagani cheese from Messinia, with exot- παραδοσιακά προϊόντα, όπως το Μελίχλορο Λήμνου
ic dishes and fusion creations inspired by their και το Ταλαγάνι Μεσσηνίας, μαζί με εξωτικά πιάτα
own "passage" through prestigious restaurants και fusion δημιουργίες, εμπνευσμένες από το δικό
in every corner of the earth, from the Virgin Is- τους «πέρασμα» σε γνωστά εστιατόρια σε κάθε γω-
lands to New York and from Hong Kong to Ha- νιά του πλανήτη, από τις Παρθένες Νήσους έως τη
waii. For a "taste" of the revamped menu, start Νέα Υόρκη κι από το Χονγκ Κονγκ έως τη Χαβάη.
with tataki of beef fillet in fresh mushroom tar- Η δική σας εμπειρία γεύσεων μπορεί να ξεκινήσει
tar and spicy miso sauce, and try the fresh salad με tataki από μοσχαρίσιο φιλέτο σε tartar φρέσκων
with rocket, spinach, quinoa, roasted pumpkin, μανιταριών και πικάντικη sauce miso, καθώς και με
clementines and Ariani sour milk dressing. For τη δροσερή σαλάτα με ρόκα, σπανάκι, quinoa, ψη-
the main course, try the Black Angus strip loin τή κολοκύθα, κλημεντίνες και dressing από Αριάνι,
with mushroom, pepper & béarnaise sauce and να συνεχιστεί με strip loin ποικιλίας Βlack Αngus με
finish off sweetly with the almond florentine na- sauce μανιταριών, pepper & béarnaise και να τελειώ-
poleon, with caramelized cream and marinated σει γλυκά με φλωρεντίνες αμυγδάλου napoleon με
apricots. Your Pasaji experience can also start καραμελωμένη κρέμα και μαριναρισμένα βερίκοκα.
at 10 am for a coffee-boost before shopping and Μπορείτε επίσης να αρχίσετε από τις 10.00 με έναν
then combine the absolute must sushi bar with pre shopping καφέ και να συνδυάσετε αργότερα το
the signature cocktails by the award winning sushi bar με τα signature cocktails του βραβευμέ-
mixologist John Samaras, in the hot-of-the-town νου mixologist John Samaras στην ανανεωμένη
renewed bar. This is a perfect choice for an all- μπάρα. Ένα all day «πέρασμα» στη γαστρονομία με
day "passage" to gastronomy with a cosmopoli- κοσμοπολίτικη διάθεση σας περιμένει με Pre Fixe
tan atmosphere and a Pre Fixe Menu from €16. Menu από €16.
Info PASAJI CityLink: Spyromiliou Arcade, +30 210 3220714, pasajiathens.gr. PASAJI ΜΥΚΟΝΟΣ: Ornos, Mykonos, +30 22890 23216
56