Page 25 - 2board 27
P. 25
ATTICA 37°58’N 23°44’E THESSALONIKI 40° 38’Ν 22°58’Ε
The constant observer Taste & shop
Stunning nature photography requires not
luck but passion and perseverance. How
else could the 35 year-old Nikos fokas, a
wildlife specialist at Athens International
Airport, capture a fast-moving pallid swift
flying just above the surface of water?
The perfect moment – and the first prize
– came after 3,000 unsuccessful clicks
over a period of two years for the winner
of the Handbook of the Birds of the World
(HBW) – World Bird Photo Contest 2014,
organized for the second year by Lynx
Edicions (hbwcontest.com).
H απόλυτα φυσική φωτογραφία δεν
είναι θέμα τύχης, αλλά πάθους και
επιμονής. Πώς αλλιώς θα μπορούσε
να απαθανατίσει ο 35χρονος Νίκος The variety of bio dairy and Greek traditional
Φωκάς, περιβαλλοντολόγος στο Τμήμα products has already built the word of
Περιβάλλοντος του Διεθνούς Αερολιμένα mouth for the new concept bar, mia feta.
Αθηνών, μια ωχροσταχτάρα την ώρα Trying though its creative tastes, such as
που πετά πλησιάζοντας πολύ κοντά the biological feta cheese with wild truffle
στο νερό; Η κατάλληλη στιγμή -και will leave you speechless. | H ποικιλία των
το πρώτο βραβείο- ήρθε μετά από βιολογικών γαλακτοκομικών και ελληνικών
3.000 αποτυχημένα κλικ σε διάρκεια 2 παραδοσιακών προϊόντων του νέου concept
χρόνων για τον φετινό μεγάλο νικητή bar της Θεσσαλονίκης mia feta έχει ήδη
του Handbook of the Birds of the World χτίσει την φήμη της από στόμα σε στόμα.
(HBW)-World Bird Photo Contest, του Μια δοκιμή στις δημιουργικές παραδοσιακές
παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας γεύσεις, όπως η βιολογική φέτα με κομμάτια
πουλιών, που διοργάνωσαν για δεύτερη άγριας τρούφας, θα σας αφήσει άφωνους.
χρονιά οι εκδόσεις Lynx Edicions. (14 Pavlou mela Str., tel: +30 2310 221120)
(hbwcontest.com)
ACROSS THE GLOBE
ATHENS 37°58’N 23°44’E save the
Pure gold in a bottle rhinos
it has always been a valuable part of Τheir journey
the Mediterranean diet. This is what the took off from
beautiful design of the Bob studio’s bottle the cotton fields in
for liA oil represents. it refers (with or the mississippi Delta,
without the 2 handles) to the ancient oil then became fabric in
containers maintaining the high quality Colombia or Greece and
of the Koroneiki variety of olive and been perfected in Italy
its balanced flavor. Try it at delis or at before reaching your
the galaxy restaurant & Bar of hilton wardrobe with a good
Athens. | Αποτελούσε ανέκαθεν τον cause - to rescue rhinos
γνήσιο χρυσό της μεσογειακής διατροφής. in N. Africa. This is why we are proud to wear
Αυτό αντιπροσωπεύει και η όμορφα The Project Rhino tees of the new eco-friendly
σχεδιασμένη φιάλη του ελαιολάδου liA brand The Project Garments. | Ξεκίνησαν από τα
από το Bob studio. Παραπέμπει (με ή βαμβάκια στο Δέλτα του Μισισιπή, έγιναν ύφασμα
χωρίς τις 2 λαβές) στα αρχαία δοχεία στην Κολομβία ή την Ελλάδα και τελειοποιήθηκαν
mARGARITA NIKITAKI της κορωνέικης ποικιλίας και την σας με καλό σκοπό: να σώσουν τους ρινόκερους
στην Ιταλία, για να φτάσουν έπειτα στην ντουλάπα
λαδιού, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα
στη Ν. Αφρική. Γι’ αυτό φοράμε περήφανοι τα
ισορροπημένη γεύση του. Δοκιμάστε το σε
επιλεγμένα deli και στο galaxy restaurant
tees από τη συλλογή The Project Rhino του
& Bar του hilton Αθηνών. (liaoliveoil.com)
νέου eco-friendly brand The Project Garments.
(theprojectgarments.com)
The constant observer Taste & shop
Stunning nature photography requires not
luck but passion and perseverance. How
else could the 35 year-old Nikos fokas, a
wildlife specialist at Athens International
Airport, capture a fast-moving pallid swift
flying just above the surface of water?
The perfect moment – and the first prize
– came after 3,000 unsuccessful clicks
over a period of two years for the winner
of the Handbook of the Birds of the World
(HBW) – World Bird Photo Contest 2014,
organized for the second year by Lynx
Edicions (hbwcontest.com).
H απόλυτα φυσική φωτογραφία δεν
είναι θέμα τύχης, αλλά πάθους και
επιμονής. Πώς αλλιώς θα μπορούσε
να απαθανατίσει ο 35χρονος Νίκος The variety of bio dairy and Greek traditional
Φωκάς, περιβαλλοντολόγος στο Τμήμα products has already built the word of
Περιβάλλοντος του Διεθνούς Αερολιμένα mouth for the new concept bar, mia feta.
Αθηνών, μια ωχροσταχτάρα την ώρα Trying though its creative tastes, such as
που πετά πλησιάζοντας πολύ κοντά the biological feta cheese with wild truffle
στο νερό; Η κατάλληλη στιγμή -και will leave you speechless. | H ποικιλία των
το πρώτο βραβείο- ήρθε μετά από βιολογικών γαλακτοκομικών και ελληνικών
3.000 αποτυχημένα κλικ σε διάρκεια 2 παραδοσιακών προϊόντων του νέου concept
χρόνων για τον φετινό μεγάλο νικητή bar της Θεσσαλονίκης mia feta έχει ήδη
του Handbook of the Birds of the World χτίσει την φήμη της από στόμα σε στόμα.
(HBW)-World Bird Photo Contest, του Μια δοκιμή στις δημιουργικές παραδοσιακές
παγκόσμιου διαγωνισμού φωτογραφίας γεύσεις, όπως η βιολογική φέτα με κομμάτια
πουλιών, που διοργάνωσαν για δεύτερη άγριας τρούφας, θα σας αφήσει άφωνους.
χρονιά οι εκδόσεις Lynx Edicions. (14 Pavlou mela Str., tel: +30 2310 221120)
(hbwcontest.com)
ACROSS THE GLOBE
ATHENS 37°58’N 23°44’E save the
Pure gold in a bottle rhinos
it has always been a valuable part of Τheir journey
the Mediterranean diet. This is what the took off from
beautiful design of the Bob studio’s bottle the cotton fields in
for liA oil represents. it refers (with or the mississippi Delta,
without the 2 handles) to the ancient oil then became fabric in
containers maintaining the high quality Colombia or Greece and
of the Koroneiki variety of olive and been perfected in Italy
its balanced flavor. Try it at delis or at before reaching your
the galaxy restaurant & Bar of hilton wardrobe with a good
Athens. | Αποτελούσε ανέκαθεν τον cause - to rescue rhinos
γνήσιο χρυσό της μεσογειακής διατροφής. in N. Africa. This is why we are proud to wear
Αυτό αντιπροσωπεύει και η όμορφα The Project Rhino tees of the new eco-friendly
σχεδιασμένη φιάλη του ελαιολάδου liA brand The Project Garments. | Ξεκίνησαν από τα
από το Bob studio. Παραπέμπει (με ή βαμβάκια στο Δέλτα του Μισισιπή, έγιναν ύφασμα
χωρίς τις 2 λαβές) στα αρχαία δοχεία στην Κολομβία ή την Ελλάδα και τελειοποιήθηκαν
mARGARITA NIKITAKI της κορωνέικης ποικιλίας και την σας με καλό σκοπό: να σώσουν τους ρινόκερους
στην Ιταλία, για να φτάσουν έπειτα στην ντουλάπα
λαδιού, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα
στη Ν. Αφρική. Γι’ αυτό φοράμε περήφανοι τα
ισορροπημένη γεύση του. Δοκιμάστε το σε
επιλεγμένα deli και στο galaxy restaurant
tees από τη συλλογή The Project Rhino του
& Bar του hilton Αθηνών. (liaoliveoil.com)
νέου eco-friendly brand The Project Garments.
(theprojectgarments.com)