Page 28 - 2board 26
P. 28
31°00’N 22°00’E
Sea side by Notos
PERIvOlOS, SANTORINI

Boasting haute cuisine that breaks
through culinary stereotypes, dishes
that exude remarkable elegance and
exceptional food styling by chef-owner
Taso Baharidis, Sea Side by Notos is
taking Perivolos by storm. In fact, the
new updated menu strikes a gourmet
chord, featuring lamb shank with white
leek sauce and mint risotto, penne with
smoked salmon and saffron, homemade
tart with goat’s cheese and prosciutto
from Evritania, as well as Santotinian
meatballs with sweet tomato compote.
Η υψηλή και πέρα από τα στερεότυπα
κουζίνα θριαμβεύει στον Περίβολο με
αξιοθαύμαστη απέριττη κομψότητα και
πιάτα με προσεγμένο food styling από
τον σεφ-ιδιοκτήτη Τάσο Μπαχαρίδη. Επί
της ουσίας τώρα, το νέο μενού δίνει τον
gourmet παλμό περιλαμβάνοντας αρνίσιο
κότσι με λευκή σάλτσα πράσου και ριζότο
μέντας, πένες με καπνιστό σολομό και
σαφράν, τάρτα με κρέμα κατσικίσιου
τυριού και προσούτο Ευρυτανίας, καθώς
και σαντορινιά κεφτεδάκια με γλυκό του
κουταλιού ντοματάκι.
- seaside-restaurant.gr
28
   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33