Page 24 - 2board 26
P. 24
35°15’N 25°43’E
Old Mill
ElOuNDA, CRETE
The timeless quality of Cretan cuisine and
local ingredients compose the starting point
for chef Antonis Petrelis to create inventive
dishes using expert culinary techniques,
thus awarding Old Mill with a Golden Chef’s
Hat and a Greek Cuisine Award once more.
Just one look at the menu is enough to
excite your taste buds: rack of lamb with
a herby, seven-dough bread crust and
stamnagathi greens, fillet of grouper with
thyme and stonefish broth sauce infused
with orgeat syrup, and roast pears with red
wine from Toplou Monastery in lassithi.
O διαχρονικός χαρακτήρας της κρητικής
κουζίνας και οι τοπικές πρώτες ύλες
γίνονται η βάση του σεφ Αντώνη Πετρέλη
για ευφάνταστα πιάτα υψηλής τεχνικής, που
χάρισαν ξανά στο εστιατόριο Χρυσό Σκούφο
και Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας. Μια
ματιά στον κατάλογο αρκεί για να ερεθίσει
τους γευστικούς κάλυκες, με καρέ από
αρνάκι σε κρούστα μυρωδικών επτάζυμου
ψωμιού και σταμναγκάθι, φιλέτο ροφού σε
σάλτσα από θυμάρι και ζωμό πετρόψαρου
αρωματισμένου με σουμάδα κι αχλάδια
ψημένα με κόκκινο κρασί Μονής Τοπλού
Λασιθίου. - eloundamare.gr
24
   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29