Page 21 - 2board 26
P. 21
a gastro




guide














to greece















51°30’N 0°08’W
Bill & Coo
MEGAlI AMMOS, MyKONOS
Being awarded with a Golden Chef’s Hat and
a Greek Cuisine Award is only the beginning
for chef Athinagora Kostakos; his kingdom
in Mykonos was also nominated as one of
the best hotel restaurants in the world at the
World Travel Awards 2014. The gastronomic
surprises in store for visitors are just as
impressive: with a focus on Greek cuisine
and seasonal ingredients, feast on sea urchin
roe with couscousaki and lemon confit, rack
of lamb with vine leaf dust, trahana gnocchi
and dolma and sweetbread foam.
Η κατάκτηση του φετινού Χρυσού Σκούφου
και του Βραβείου Ελληνικής Κουζίνας
ήταν μόνο η αρχή για το βασίλειο του
σεφ Αθηναγόρα Κωστάκου, το οποίο
είναι υποψήφιο στα World Travel Awards
2014 ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια
ξενοδοχείου στον κόσμο. Πιστό στο
ραντεβού του με τις βραβεύσεις, αλλά και
με τις γαστρονομικές εκπλήξεις που τιμούν
RIGHT PAGE: GIANNIS DIMOTSIS κουζίνα και τα εποχιακά υλικά της, ετοιμάζει
τη μεσογειακή και ιδιαίτερα την ελληνική
για τους καλοκαιρινούς επισκέπτες του αυγά
αχινού με κουσκουσάκι και λεμόνι confit,
καρέ αρνιού με πούδρα από αμπελόφυλλα,
νιόκι τραχανά και κρέμα από ντολμά και
γλυκάδια. - bill-coo-hotel.com

21
   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26