Page 30 - 2board 26
P. 30
39°34’N 20°00’E
Etrusco
KATO KORAKIANA, CORfu
It is no coincidence that faithful
gastronomists travel the Ionian Sea
in search of an experience at Etrusco,
recognised as the Best Restaurant in
Greece for 2014. With two Golden Chef’s
Hats and an award for Best Greek Cuisine,
the flagship restaurant by owner and star
chef Ektoras Botrini draws inspiration
from the island’s traditional flavours.
The ideal setting to taste Corfu classics,
such as fritura, pastitsada and bourdeto,
in a creative extravaganza of textures,
colours and flavours. | Η συνήθεια δεν
είναι καινούργια: τα ανήσυχα γαστρονομικά
πνεύματα ταξιδεύουν στο Ιόνιο, αναζητώντας
να ικανοποιήσουν τις υψηλές προσδοκίες
τους στο Καλύτερο Εστιατόριο της Ελλάδας
για το 2014. Με δύο Χρυσούς Σκούφους και
Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Κουζίνας,
η ναυαρχίδα του ιδιοκτήτη και star-
chef Έκτορα Μποτρίνι εμπνέεται από τις
παραδοσιακές γεύσεις του νησιού, όπως η
κερκυραϊκή φριτούρα, η πατσιτσάδα και το
μπουρδέτο, τις οποίες, ωστόσο, αποτυπώνει
με έναν εντελώς φρέσκο τρόπο, σε έναν
δημιουργικό καμβά υφών και χρωμάτων.
- etrusco.gr
30
Etrusco
KATO KORAKIANA, CORfu
It is no coincidence that faithful
gastronomists travel the Ionian Sea
in search of an experience at Etrusco,
recognised as the Best Restaurant in
Greece for 2014. With two Golden Chef’s
Hats and an award for Best Greek Cuisine,
the flagship restaurant by owner and star
chef Ektoras Botrini draws inspiration
from the island’s traditional flavours.
The ideal setting to taste Corfu classics,
such as fritura, pastitsada and bourdeto,
in a creative extravaganza of textures,
colours and flavours. | Η συνήθεια δεν
είναι καινούργια: τα ανήσυχα γαστρονομικά
πνεύματα ταξιδεύουν στο Ιόνιο, αναζητώντας
να ικανοποιήσουν τις υψηλές προσδοκίες
τους στο Καλύτερο Εστιατόριο της Ελλάδας
για το 2014. Με δύο Χρυσούς Σκούφους και
Βραβείο Καλύτερης Ελληνικής Κουζίνας,
η ναυαρχίδα του ιδιοκτήτη και star-
chef Έκτορα Μποτρίνι εμπνέεται από τις
παραδοσιακές γεύσεις του νησιού, όπως η
κερκυραϊκή φριτούρα, η πατσιτσάδα και το
μπουρδέτο, τις οποίες, ωστόσο, αποτυπώνει
με έναν εντελώς φρέσκο τρόπο, σε έναν
δημιουργικό καμβά υφών και χρωμάτων.
- etrusco.gr
30