Page 34 - 2board 26
P. 34
31°00’N 22°00’E
grace Santorini
IMEROvIGlI, SANTORINI
Its amazing views over the caldera have
placed Grace Santorini among the top
restaurants with a view in the world, while
its menu is dedicated to the island’s rich
culinary heritage and gastronomic delights.
fresh local produce and the skills of
talented and experienced, both domestically
and abroad, Executive Chef Spiros Agious
combine to create an exceptional menu.
Try the traditional tart with Santorinian
fava, striped red mullet with citrus fruits,
delicious trahanoto with skotiri (soft goat’s
cheese) and white truffle, and lamb pasties
served with orange puree and Greek yogurt.
Κάποιοι θα έρθουν για την απίστευτη θέα
του στην καλντέρα, άλλοι για την εξαιρετική
κουζίνα του, αφιερωμένη στην πλούσια
γευστική παράδοση της Σαντορίνης. Τα
τοπικά προϊόντα και το ταλέντο του έμπειρου
σε Ελλάδα και εξωτερικό, Executive Chef,
Σπύρου Αγιούς, συνθέτουν ένα μενού με
αισθητικά άριστο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε
παραδοσιακή τάρτα με φάβα Σαντορίνης,
μπαρμπούνι με εσπεριδοειδή, νόστιμο
τραχανότο με σκοτύρι και άσπρη τρούφα και
αρνίσιο μπουρεκάκι με πουρέ πορτοκαλιού
κι ελληνικό γιαούρτι. - gracehotels.com
34
grace Santorini
IMEROvIGlI, SANTORINI
Its amazing views over the caldera have
placed Grace Santorini among the top
restaurants with a view in the world, while
its menu is dedicated to the island’s rich
culinary heritage and gastronomic delights.
fresh local produce and the skills of
talented and experienced, both domestically
and abroad, Executive Chef Spiros Agious
combine to create an exceptional menu.
Try the traditional tart with Santorinian
fava, striped red mullet with citrus fruits,
delicious trahanoto with skotiri (soft goat’s
cheese) and white truffle, and lamb pasties
served with orange puree and Greek yogurt.
Κάποιοι θα έρθουν για την απίστευτη θέα
του στην καλντέρα, άλλοι για την εξαιρετική
κουζίνα του, αφιερωμένη στην πλούσια
γευστική παράδοση της Σαντορίνης. Τα
τοπικά προϊόντα και το ταλέντο του έμπειρου
σε Ελλάδα και εξωτερικό, Executive Chef,
Σπύρου Αγιούς, συνθέτουν ένα μενού με
αισθητικά άριστο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε
παραδοσιακή τάρτα με φάβα Σαντορίνης,
μπαρμπούνι με εσπεριδοειδή, νόστιμο
τραχανότο με σκοτύρι και άσπρη τρούφα και
αρνίσιο μπουρεκάκι με πουρέ πορτοκαλιού
κι ελληνικό γιαούρτι. - gracehotels.com
34