Page 137 - 2board 25

 

 

 

 

 

Page 137 - 2board 25
P. 137
frEsh baKEd
bagEls at thE
littlE goat dinEr
φρέσκοψΗμένα
ψωμακια στο
littlE goat dinEr






ChiCago, u.s.a.

new gourmet entries further enhance its already famed diversity
Michelin was equally kind to Chicago in this year’s guide, as the city
continues to overhaul its culinary identity with a number of new
restaurants. Pending the first thousands of reviews in social networking
media and reliable restaurant search applications, give a vote of confidence
to 3-star Alinea and the molecular gastronomy of Chef Grant Achatz
(https://content.alinearestaurant.com), before trying the specialities at the
SOURCE: ZAGAT DINING TRENDS SURVEY 2013 αλλά εξίσου σημαντικό στη φετινή διάταξη της λίστας Michelin, το Chicago
recently opened Little Goat Diner. The rumours about its goat burger and
tempura mashed potatoes are all true (littlegoatchicago.com). | Δεύτερο
ανανεώνει εκπληκτικά τη γευστική ταυτότητά του με μια σειρά νέων
εστιατορίων. Εν αναμονή των πρώτων χιλιάδων κριτικών στα ηλεκτρονικά
μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις αξιόπιστες εφαρμογές αναζήτησης
εστιατορίων, δώστε ψήφο εμπιστοσύνης στα 3 αστέρια του Alinea και το
εργαστήριο μοριακής κουζίνας του chef, Grant Achatz (https://content.
alinearestaurant.com), πριν δοκιμάσετε τις σπεσιαλιτέ στο νέο εστιατόριο
Little Goat Diner. Οι φήμες για το burger από κατσικίσιο κιμά και τα
μανιτάρια τεμπούρα είναι πέρα για πέρα αληθινές (littlegoatchicago.com).

137
   132   133   134   135   136   137   138   139   140   141   142