Page 134 - 2board 25
P. 134
the



fooDie



3 map




evolves





star-crowned gourmet dining
venues, outdoor markets,
local delicacies and exciting,
emerging cuisines shape the
2014 gastronomic map.
λαμπρά αστέρια της gourmet
σκηνής, υπαίθριες αγορές,
τοπικές γεύσεις και νέες
ανερχόμενες κουζίνες
συνθέτουν τον γαστρονομικό
χάρτη του 2014.
















san franCisCo, u.s.a.

the michelin Champion 2014 adds new magnets for food lovers
What really enhances San Francisco’s gastronomic attraction is
its remarkable count of Michelin stars. At some distance from the
vineyards you will find distinguished dining venues such as The
Restaurant at Meadowood, whose 3 stars translate into immaculately
presented seasonal dishes with fresh ingredients picked directly from
its own garden (therestaurantatmeadowood.com), or the newly opened
State Bird Provisions, whose creative menu by chef proprietors Stuart
Brioza and Nicole Krasinski was immediately awarded its first star
(http://statebirdsf.com). | H φετινή πρωτιά σε αστέρια Michelin διατηρεί
τη γαστρονομική γοητεία του Σαν Φρανσίσκο. Μακριά, λοιπόν, από τους
αμπελώνες θα συναντήσετε τα διακεκριμένα εστιατόριά της: το The
Restaurant at Meadowood, όπου τα 3 αστέρια του μεταφράζονται σε
άψογα στημένα εποχιακά πιάτα με φρέσκες πρώτες ύλες από τον κήπο
του (therestaurantatmeadowood.com), και μετά το νέο εστιατόριο State
Bird Provisions, όπου το δημιουργικό μενού των chefs Stuart Brioza και
Nicole Krasinski ανταμείφθηκε αμέσως με το πρώτο του αστέρι
(http://statebirdsf.com).

134
   129   130   131   132   133   134   135   136   137   138   139