Page 154 - 2board 24
P. 154
37°47’S 144°58’E
GeorGe
caloMbaris
MelBourne
australian by nationality but Greek-cypriot
with regards to his cooking, the untiring
George calombaris would make many
30somethings re-think everything they
thought they knew about being successful
in life. With seven restaurants in his birth
place, Melbourne (the highly acclaimed
The press club and Mama Baba among
them) and one on Mykonos (Belvedere
club in the iconic Belvedere hotel) as well
as a collection of awards and distinctions,
calombaris is at once an established chef,
a risk taking entrepreneur and a happy
family man. in his own words “Food is
Family, Family is life, life is everything”.
his side projects include five cookery books,
as well as his permanent position on the
judging panel of the australian Master
chef. | αυστραλός στην εθνικότητα, αλλά
Ελληνοκύπριος στην ψυχή και τη μαγειρική,
ο George calombaris θα έκανε πολλούς
30somethings να αναθεωρήσουν τον ορισμό
του αυτοδημιούργητου. με επτά εστιατόρια
στη γενέτειρά του, τη μελβούρνη (ανάμεσά
τους τα πολύ επιτυχημένα The press club
και Mama Baba), κι ένα στη μύκονο (το
Belvedere club μες στο ομώνυμο boutique
ξενοδοχείο), καθώς και με μία συλλογή από
βραβεία και διακρίσεις είναι καταξιωμένος
chef, ριψοκίνδυνος επιχειρηματίας αλλά
και χαρούμενος οικογενειάρχης. Όπως
λέει, άλλωστε, και ο ίδιος: «Το φαγητό
είναι Οικογένεια, η Οικογένεια είναι Ζωή,
η Ζωή είναι το παν». Στα side projects του
εντάσσονται πέντε βιβλία μαγειρικής και
φυσικά η μόνιμη θέση του στην κριτική
επιτροπή του Master chef australia.
georgecalombaris.com.au
154
GeorGe
caloMbaris
MelBourne
australian by nationality but Greek-cypriot
with regards to his cooking, the untiring
George calombaris would make many
30somethings re-think everything they
thought they knew about being successful
in life. With seven restaurants in his birth
place, Melbourne (the highly acclaimed
The press club and Mama Baba among
them) and one on Mykonos (Belvedere
club in the iconic Belvedere hotel) as well
as a collection of awards and distinctions,
calombaris is at once an established chef,
a risk taking entrepreneur and a happy
family man. in his own words “Food is
Family, Family is life, life is everything”.
his side projects include five cookery books,
as well as his permanent position on the
judging panel of the australian Master
chef. | αυστραλός στην εθνικότητα, αλλά
Ελληνοκύπριος στην ψυχή και τη μαγειρική,
ο George calombaris θα έκανε πολλούς
30somethings να αναθεωρήσουν τον ορισμό
του αυτοδημιούργητου. με επτά εστιατόρια
στη γενέτειρά του, τη μελβούρνη (ανάμεσά
τους τα πολύ επιτυχημένα The press club
και Mama Baba), κι ένα στη μύκονο (το
Belvedere club μες στο ομώνυμο boutique
ξενοδοχείο), καθώς και με μία συλλογή από
βραβεία και διακρίσεις είναι καταξιωμένος
chef, ριψοκίνδυνος επιχειρηματίας αλλά
και χαρούμενος οικογενειάρχης. Όπως
λέει, άλλωστε, και ο ίδιος: «Το φαγητό
είναι Οικογένεια, η Οικογένεια είναι Ζωή,
η Ζωή είναι το παν». Στα side projects του
εντάσσονται πέντε βιβλία μαγειρικής και
φυσικά η μόνιμη θέση του στην κριτική
επιτροπή του Master chef australia.
georgecalombaris.com.au
154