Page 145 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 145 - teyxos_13
P. 145
TAIQSUTE ES
Original co
UN

ncepts

A BIO GOURMET DELIGHT BY NICE N' EASY UNIQUE TASTES IMPRESSIVE BIO
CHEF CHRISTOS ATHANASIADIS
ORIGINAL CONCEPTS There are two main ingredients
that make Nice n Easy stand out
NICE N' EASY from the other all-day restau-
niceneasy.gr rants in Kolonaki. First we have
Athens & Mykonos the atmosphere, suffused with
elements of jazz sounds and
OMEGA RESTAURANT jazz aesthetics, with black and
costanavarino.com white Hollywood photographs
Costa Navarino, Messinia and mirrored tiles on the walls. Secondly, it is the
food itself: sourcing produce from small produc-
FIVE SENSES ers throughout Greece results in serving authentic,
lindosblu.gr homemade flavours at relatively low cost. On the
Lindos Blu, Rhodes other hand, if you desire something more… inter-
national, go for the Sean Connery (oven-baked wild
FUNKY GOURMET salmon with a herb crust served on tabouleh and
funkygourmet.com kinoa) or the Marlon Brando burger (made with or-
Athens ganic beef from Arcadia). Accompany with an in-
spired cocktail, and you will become a regular in no
TAVERNA TRIPA time. With an emphasis on serving an alternative
tripas.gr view to even the most cosmopolitan locations, this
Corfu summer, Nice n Easy can also be found at Kalo Li-
vadi in Mykonos, where the black and white décor
THE WHITE SETTING AT KALO LIVADI BEACH takes on hues of crystal white and Aegean blue.
∆ύο είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν το Nice 'n'
Easy να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα all-day restau-
rants του Κολωνακίου. Πρώτα απ’ όλα, η ατµόσφαιρα,
µε έµφαση στην τζαζ, όχι µόνο ως άκουσµα αλλά
και ως αισθητική, µε τις ασπρόµαυρες φωτογραφίες
του Hollywood και τα πλακάκια-καθρέφτες στους
τοίχους. Έπειτα, το ίδιο το φαγητό: η αναζήτηση µικρών
παραγωγών σε όλη τη χώρα, χωρίς µεσάζοντες, είχε
ως αποτέλεσµα όχι µόνο η οµάδα του Nice 'n' Easy
να σερβίρει τις πιο αυθεντικές, σπιτικές γεύσεις, αλλά
και να κρατά τις τιµές των πιάτων ιδιαίτερα χαµηλά.
Αν, πάλι ψάχνετε κάτι πιο διεθνές, το Sean Connery
(άγριος σολοµός στο φούρνο µε κρούστα µυρωδικών
και εσπεριδοειδών πάνω σε ταµπουλέ από κινόα) και
το burger Marlon Brando από βιολογικό µοσχάρι
Αρκαδίας, συνοδεία εµπνευσµένων cocktails, θα σας
κάνουν τακτικό πελάτη. Επιµένοντας, δε, να φέρνει
κάτι το εναλλακτικό στα πιο αποδεδειγµένα κοσµικά
µέρη, το Nice 'n' Easy σάς περιµένει πλέον και στο
Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, µε το ασπρόµαυρο ντεκόρ
να γίνεται, φυσικά, γαλανόλευκο.

145
   140   141   142   143   144   145   146   147   148   149   150