Page 83 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 83 - teyxos_13
P. 83
047

Son of a Gun

8370 W. 3rd St.; +1 323 782 9033,
Los Angeles,
http://sonofagunrestaurant.com

The second venture of prolific culinary duo from
Florida, Jon Shool and Vinny Dotolo, is a fish and
seafood restaurant that’s simply impossible to
miss: just follow the crowd waiting patiently to be
seated at a table or at the bar. The reason? Sea-
food platters, lobster rolls and smoked fish dishes
large enough to share, accompanied by a Sazerac
whisky cocktail. On the contrary, you will not want
to share a single morsel of the fried fish sandwich
served with a spicy basil, coriander and cardamom
flavoured mayonnaise. The restaurant exudes a
bombastic nautical style – the swordfish with the
glass eye in the centre of the room rightly sets the
tone. Welcoming diners with an exceptional mini-
taster of prawns on toast, this right-angled res-
taurant/bar has already become a hangout for all
Los Angeles seafood lovers.
Το δεύτερο εστιατόριο του επιτυχημένου ντουέτου
Jon Shook και Vinny Dotolo από τη Φλόριντα είναι
αφιερωμένο αυτή τη φορά στα ψάρια και τα φρούτα
της θάλασσας. Για να το βρείτε, απλά ακολουθήστε
τον κόσμο που περιμένει με υπομονή στην είσοδο
ή στο μπαρ για μια πληθωρική ποικιλία οστρακοει-
δών, ρολά αστακού και καπνιστά ψάρια, που θα μοι-
ραστούν οι παρέες, πίνοντας ένα cocktail με ουίσκι
Sazerac. Αντιθέτως, το τηγανητό σάντουιτς ψαριού
με πικάντικη μαγιονέζα, αρωματισμένο με βασιλι-
κό, κόλιαντρο και κάρδαμο δε θα θέλετε να το μοι-
ραστείτε με κανέναν. Oι εμπνευστές του μαγαζιού
το έντυσαν με ναυτικό ντεκόρ και ένα μεγάλο ξιφία
με γυάλινο μάτι στο κέντρο, προϊδεάζοντας τον επι-
σκέπτη για το θέμα των πιάτων. Με καλωσόρισμα
το φρυγανισμένο ψωμί με γαρίδες, το μικρό εστια-
τόριο με τη σάλα σε σχήμα ορθής γωνίας και απέ-
ναντι το μπαρ έχει ήδη γίνει το νέο στέκι για όσους
θέλουν να πάρουν γεύση αλμύρας στο πιάτο τους.

83
   78   79   80   81   82   83   84   85   86   87   88