Page 185 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 185 - teyxos_13
P. 185
177
Argiro Barbarigou
Η επιτυχημένη σεφ δείχνει πώς μπορείς να εξελί-
First Lady of Greek Cuisine ξεις τη μαγειρική τέχνη και να την εξάγεις ως πετυ-
χημένο brand. Το βραβείο που πήρε το 2009 από τη
The successful chef proves that it is possible to Le Monde ως πρέσβειρα της ελληνικής κουζίνας το
develop your craft and export it as a strong brand; αποδεικνύει. Είναι ιδιοκτήτρια του εστιατορίου «Πα-
the award she received in 2009 for her contribution παδάκης», έχει περάσει απ' όλα τα μεγάλα κανάλια
to Greek gastronomy and tourism by Le Monde ως tv chef, έχει συνεργασίες με εφημερίδες και πε-
Institute of Hotel and Tourism Studies is only further ριοδικά και έχει ένα απόλυτα επιτυχημένο site, το
proof. She was also invited to cook for the James www.argiro.gr. Τα 6 βιβλία μαγειρικής που κυκλο-
Beard Foundation. Chef and owner of the acclaimed φόρησε έγιναν ανάρπαστα, εκ των οποίων κάποια
Papadakis restaurant in Paros and Kolonaki, she βραβεύτηκαν με Gourmand Awards, ενώ προσκλή-
has worked as a TV chef on most channels and θηκε από το ίδρυμα James Beard Foundation για
collaborated with newspapers and magazines, να μαγειρέψει. Όλα αυτά ωστόσο θα τα ξεχάσετε
while also keeping a very successful website, μόλις δοκιμάσετε μία από τις συνταγές της.
www.argiro.gr. Her recipe books continue to fly
off the shelves, while some of them have received
various awards at the French Gourmand Awards.

her contagious passion for homemade food lures
everyone into the kitchen | to μεταδοτικο παθοσ τησ
για σπιτικο φαγητο τουσ βαζει ολουσ στην κουζινα.

185
   180   181   182   183   184   185   186   187   188   189   190