Page 100 - 2board 62
P. 100
WORLD PERFECT TRAVEL TRENDS 2024 :
TASTE ATLAS μα που ξεχωρίζει ανάμεσα στους καταπρά- ian town of Alba. Here chef Enrico Crippa's
Clockwise / Aπό σινους αμπελώνες συνδυάζει την τέχνη, το menus combine flavours, colours, textures,
αριστερά: Royal design, τη γαστρονομία και το καλό κρασί and aromas based on fresh vegetables fresh-
Champagne, France, σε μία αφηγηματική εμπειρία που περνάει ly collected from the restaurant's own farm.
Jeremy Chan of Ikoyi, μέσα από τα δύο farm-to-table εστιατόρια (piazzaduomoalba.it)
London, Jackalope, και το κελάρι του με 4 διαφορετικές γευ- In London, at the award-winning Ikoyi, Jere-
Australia. σιγνωσίες κρασιού. (jackalopehotels.com) my Chan and Iré Hassan-Odukale take a ho-
listic approach to their cuisine, that respects
seasonality and the particular nature of each
THE PALATE produce. Fresh vegetables combine here with
PASSPORT sustainably caught fish and mature local beef,
| while the hosts focus on authentic West Afri-
An excellent example of the novel farm-to-ta- can cuisine. Don't miss their speciality, smoked
ble philosophy, is Piazza Duomo, in the Ital- Jollof rice. (ikoyilondon.com) Quintonil, in
Mexico, has also turned into a classic culinary
destination, with chef Jorge Vallejo adding his
own innovative twist on traditional Mexican
cuisine. (quintonil.com) / Εξαιρετικό παρά-
δειγμα farm-to-table φιλοσοφίας, το Piazza
Duomo στην ιταλική πόλη Alba συνδυάζει
γεύσεις, χρώματα, υφές και αρώματα στα
μενού του σεφ Enrico Crippa, βασισμένα
στα ολόφρεσκα λαχανικά από τη φάρμα του
εστιατορίου. (piazzaduomoalba.it)
Στο Λονδίνο, στο βραβευμένο Ikoyi, οι Jeremy
Chan και Iré Hassan-Odukale ακολουθούν
ολιστική αντιμετώπιση στην κουζίνα τους
που σέβεται την εποχικότητα και τη φύση
των προϊόντων, με φρέσκα λαχανικά, ψάρια
που αλιεύονται με βιώσιμους τρόπους και
ώριμο ντόπιο βοδινό κρέας, εστιάζοντας BOTTOM RIGHT: JEREMY CHAN © MAUREEN M. EVANS
ταυτόχρονα στην αυθεντική κουζίνα της
Δυτικής Αφρικής με σπεσιαλιτέ το καπνι-
στό Jollof rice. (ikoyilondon.com)
Σε κλασικό γαστρονομικό προορισμό έχει
εξελιχθεί και το Quintonil στο Μεξικό, με
τον σεφ Jorge Vallejo να βάζει στην παραδο-
σιακή μεξικάνικη κουζίνα τη δική του πρω-
τοποριακή πινελιά. (quintonil.com)
TASTE ATLAS μα που ξεχωρίζει ανάμεσα στους καταπρά- ian town of Alba. Here chef Enrico Crippa's
Clockwise / Aπό σινους αμπελώνες συνδυάζει την τέχνη, το menus combine flavours, colours, textures,
αριστερά: Royal design, τη γαστρονομία και το καλό κρασί and aromas based on fresh vegetables fresh-
Champagne, France, σε μία αφηγηματική εμπειρία που περνάει ly collected from the restaurant's own farm.
Jeremy Chan of Ikoyi, μέσα από τα δύο farm-to-table εστιατόρια (piazzaduomoalba.it)
London, Jackalope, και το κελάρι του με 4 διαφορετικές γευ- In London, at the award-winning Ikoyi, Jere-
Australia. σιγνωσίες κρασιού. (jackalopehotels.com) my Chan and Iré Hassan-Odukale take a ho-
listic approach to their cuisine, that respects
seasonality and the particular nature of each
THE PALATE produce. Fresh vegetables combine here with
PASSPORT sustainably caught fish and mature local beef,
| while the hosts focus on authentic West Afri-
An excellent example of the novel farm-to-ta- can cuisine. Don't miss their speciality, smoked
ble philosophy, is Piazza Duomo, in the Ital- Jollof rice. (ikoyilondon.com) Quintonil, in
Mexico, has also turned into a classic culinary
destination, with chef Jorge Vallejo adding his
own innovative twist on traditional Mexican
cuisine. (quintonil.com) / Εξαιρετικό παρά-
δειγμα farm-to-table φιλοσοφίας, το Piazza
Duomo στην ιταλική πόλη Alba συνδυάζει
γεύσεις, χρώματα, υφές και αρώματα στα
μενού του σεφ Enrico Crippa, βασισμένα
στα ολόφρεσκα λαχανικά από τη φάρμα του
εστιατορίου. (piazzaduomoalba.it)
Στο Λονδίνο, στο βραβευμένο Ikoyi, οι Jeremy
Chan και Iré Hassan-Odukale ακολουθούν
ολιστική αντιμετώπιση στην κουζίνα τους
που σέβεται την εποχικότητα και τη φύση
των προϊόντων, με φρέσκα λαχανικά, ψάρια
που αλιεύονται με βιώσιμους τρόπους και
ώριμο ντόπιο βοδινό κρέας, εστιάζοντας BOTTOM RIGHT: JEREMY CHAN © MAUREEN M. EVANS
ταυτόχρονα στην αυθεντική κουζίνα της
Δυτικής Αφρικής με σπεσιαλιτέ το καπνι-
στό Jollof rice. (ikoyilondon.com)
Σε κλασικό γαστρονομικό προορισμό έχει
εξελιχθεί και το Quintonil στο Μεξικό, με
τον σεφ Jorge Vallejo να βάζει στην παραδο-
σιακή μεξικάνικη κουζίνα τη δική του πρω-
τοποριακή πινελιά. (quintonil.com)