Page 98 - 2board 37

 

 

 

 

 

Page 98 - 2board 37
P. 98
ΙΣΣUE | APR-JUN 2017 123 ΒΕΣΤ THINGS TO DO | NOW!

YIANNIS HLAAHQ¨BAWIYCLUIOMLSLACAEASTIROTXPNTLOMIHMCILDTRTEEEAPYYOSLSAL¨,SELFNIETIINNYEDT 57*

KOROVESIS JOHN DIMOTSIS

THE ONLY WAY IS UP

The creator of bitterbooze.gr and one
of Borsalino’s brains, talks about the
Athenian bar phenomenon.
O δημιουργός του bitterbooze.gr και μια
από τις ψυχές του Borsalino μιλά για το
φαινόμενο αθηναϊκά μπαρ.

Tell us the cocktail you would dedicate
to Athens.
Definitely one from the impressive
list of achievements of the great
professionals who live and work in our
city, promoting the bar and gastronomy
in general to the other capitals of
the world. It would register the huge
biodiversity of the Mediterranean,
through its acidic citrus fruits, its
fragrant herbs and unique spices.
Why do bars enjoy glory days in the city?
Because on the one hand, they meet
the need of a weary but proud people
for entertainment and on the other, it’s
part of the more general blooming of
gastronomy.
What are your professional
characteristics?
Consistency, industriousness, honesty,
altruism, love for humanity.
Ποιο κοκτέιλ θα αφιέρωνες στην
Αθήνα;
Σίγουρα κάποιο από τα εντυπωσιακά
παλμαρέ των σπουδαίων επαγγελματιών
που ζουν και εργάζονται στην πόλη μας,
προάγοντας το μπαρ και τη γαστρονομία
εν γένει στις λοιπές πρωτεύουσες του
κόσμου. Θα αποτύπωνε την τεράστια
βιοποικιλότητα της Μεσογείου μέσα
από τα όξινα εσπεριδοειδή της, τα
μυρωδάτα βότανα και τα μοναδικά
μπαχάρια της.
Γιατί τα μπαρ γνωρίζουν ημέρες δόξας
στην πόλη;
Γιατί αφενός καλύπτουν την
ανάγκη ενός καταρρακωμένου πλην
περήφανου λαού για διασκέδαση και
αφετέρου αποτελούν κομμάτι της
ευρύτερης άνθησης της γαστρονομίας.
Τι σε χαρακτηρίζει ως επαγγελματία;
Συνέπεια, εργατικότητα, τιμιότητα,
αλτρουισμός, αγάπη για την
ανθρωπότητα.

98
   93   94   95   96   97   98   99   100   101   102   103