Page 96 - 2board 37

 

 

 

 

 

Page 96 - 2board 37
P. 96
ΙΣΣUE | APR-JUN 2017

97* πολυτελές ξενοδοχείο, μόλις 50’
με το μετρό από το κέντρο της
Αθήνας, ενισχύει τον τομέα
της ελληνικής φιλοξενίας,
με υπερσύγχρονες
εγκαταστάσεις, πολυτελή
δωμάτια και σουίτες,
πλήρως εξοπλισμένο
fitness center, σάουνα,
Beauty & Wellness Corner
αλλά και μια εκπληκτική

πισίνα στον 9ο όροφο. Στον γευστικό
τομέα, το ανακαινισμένο εστιατόριο
Μεσογαία βάζει ξεχωριστή σφραγίδα
στον γαστρονομικό χάρτη της
πόλης. sofitel-athens-airport.com

52* 52* 53*
96
SOFITEL VASILENAS

THE AIRPORT HOTEL THE SEA INSIDE IT

The first and only airport hotel in It’s one of the most talked about
Greece and the only five-star in the transfers. A historic restaurant, that
greater Mesogia area, deservedly had become synonymous with the
claims a place on the city’s best hotels good shops of Piraeus, “came up”
list. Whether you’re in Athens for a to the centre, finding a place in the
few days or you’re just stopping for already gastronomically developed
one night, before you get onto your Hilton area. Maria Kokkinou and
next flight, the luxury hotel, just 50 Andreas Kourkoulas designed a bright,
minutes from the centre of Athens by metropolitan restaurant, bringing
metro, bolsters the Greek hospitality decorative, nostalgic pieces of Athens
sector with state of the art facilities, of the sixties with a contemporary
luxurious rooms and suites, a fully approach, while the menu of the
equipped fitness centre, sauna, Beauty dynamic trio of chefs, Balopoulou,
& Wellness Corner, as well as a fabulous Garneli and Vlahaki, presents a
pool on the 9th floor. In the culinary modern cuisine with a unique
department, the renovated restaurant identity and a dominance of sea food
Mesogea, puts a distinctive mark on the dishes. | Αποτελεί μια από τις πιο
gastronomic map of the city. | Το πρώτο πολυσυζητημένες μεταφορές. Ένα
και μοναδικό ξενοδοχείο αεροδρομίου ιστορικό εστιατόριο που είχε ταυτίσει
στην Ελλάδα και το μόνο πεντάστερο το όνομά του με τα καλά μαγαζιά
στην ευρύτερη περιοχή των του Πειραιά «ανέβηκε» στο κέντρο
Μεσογείων, διεκδικεί επάξια μια θέση βρίσκοντας τη θέση του στην ήδη
στη λίστα των καλύτερων ξενοδοχείων γαστρονομικά εξελιγμένη περιοχή
της πόλης. Είτε βρίσκεστε στην Αθήνα του Χίλτον. Η Μαρία Κοκκίνου και ο
για μερικές ημέρες ή σταματάτε Ανδρέας Κούρκουλας σχεδίασαν ένα
για μια βραδιά, πριν επιβιβαστείτε λαμπερό μητροπολιτικό εστιατόριο
στην επόμενη πτήση σας, το μεταφέροντας διακοσμητικά,
νοσταλγικά κομμάτια της Αθήνας του
1960 με μια σύγχρονη προσέγγιση, ενώ
το μενού του δυναμικού τρίο των σεφ,
Μπαλόπουλου, Γαρνέλη και Βλαχάκη,
παρουσιάζει μια μοντέρνα κουζίνα με
τα θαλασσινά πιάτα να κυριαρχούν.
vassilenas.gr
   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101