Page 56 - 2board36
P. 56
JAN-MAR 2017 ΖΟΟΜ ΙΝ | ΤΑSTE OF LISBON

Κάποια πράγματα είναι κλασικά, όπως η θέα THE SOBREIRAS ΑLMA FEITORIA
στην πλατεία Rossio, ανεβαίνοντας με τον
ανελκυστήρα Santa Justa, η γραφική διαδρομή INSPIRED BY THE LOCAL INGREDIENTS THE RESTAURANT’S MOTTO: “WE SERVE THE CENTRAL CONCERN OF ALTIS
που κάνει το vintage κίτρινο τραμ περνώντας από AND THE MARINE WEALTH, THE MENU OF MUCH MORE THAN PLAIN MEALS, WE BELÉM HOTEL AND ITS RESTAURANT IS
τον καθεδρικό, το πολύχρωμο ηλιοβασίλεμα, THE RESTAURANT-BAR OF THE SOBREIRAS OFFER EMOTIONAL CUISINE, IDENTITY AND THE PRESERVATION OF PORTUGUESE
έχοντας στο πλάνο τον πύργο Belem να HOTEL, IS A FLAVOURFUL JOURNEY FROM KNOWLEDGE”, PRECISELY DESCRIBES THE DISCOVERIES. THIS PHILOSOPHY “LIGHTS THE
ορθώνεται στις όχθες του ποταμού Τάγου, ο THE CITY’S SHORES TO THE ALENTEJO PASSION WITH WHICH CHEF HENRIQUE FIRE” IN CHEF’S JOAO RODRIGUES KITCHEN,
βακαλάος σοταρισμένος με κρεμμύδια και πολύ VALLEY AND ITS VINEYARDS. THE CELLARS SA PESSOA CREATES TO THRILL. AND WHERE EXOTIC FLAVOURS AND TEXTURES
λεπτές πατάτες και η πορτογαλική εκδοχή της AND THE AROMAS FROM THE TRADITIONAL HE SUCCEEDS AS ATTESTED BY THE ONE THAT HAVE MADE THEIR MARK IN THE OLD
ψαρόσουπας (Caldeirada) που σερβίρεται ζεστή RECIPES BECOME THE BASIS FROM WHICH MICHELIN STAR, COMBINING PORTUGUESE PORTUGUESE COLONIES, ENRICH THE
στην αγορά Ribeira. Η Λισαβόνα όμως είναι μια THE RESTAURANT’S NEW DISHES EMERGE, CUISINE WITH ASIAN TECHNIQUES. GOURMET MENU’S BASE.
πόλη που ξέρει να εξελίσσεται κι αυτό φαίνεται REINTRODUCING THE CITY’S AUTHENTIC ΤΟ ΜΟΤΟ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ «ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΒΑΣΙΚΌ ΜΈΛΗΜΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ
από την εντυπωσιακή σε μέγεθος, γεύσεις και CUISINE. | ΕMΠΝΕΥΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΠΛΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. ALTIS BELÉM ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΤΟΥ
χρώματα αγορά Time Out Lisboa (timeoutmarket. ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΠΛΟΥΤΟ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΩΝ
com), τα πολλά υποσχόμενα, νέα της εστιατόρια ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ-ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ» ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ «ΑΝΑΒΕΙ
και τους δημιουργικούς σεφ, που χαράζουν ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ THE SOBREIRAS EINAI MIA ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΤΗ ΦΩΤΙΑ» ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΣΕΦ JOΑO
τη νέα πορεία του γαστρονομικού της χάρτη. ΓΕΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΕΦ HENRIQUE SA PESSOA ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ RODRIGUES, ΟΠΟΥ ΕΞΩΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ
Κάθε πιάτο γίνεται μια γευστική εμπειρία και ΠΟΛΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ALENTEJO ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, ΥΦΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ
κάθε άρωμα ένα ταξίδι στα χρωματιστά σοκάκια ΑΜΠΕΛΙΑ ΤΗΣ. ΤΑ ΚΕΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ
και τις πολυσύχναστες πλατείες της, απ' όπου ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ MICHELIN, ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΗ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ GOURMET
ξεχωρίζουν design κτίρια και μοντέρνες τάσεις. ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ, ΑΠ' ΟΠΟΥ ΑΝΑΔΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ. ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ.
ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ ΣΥΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ALMALISBOA.PT RESTAURANTEFEITORIA.COM
DIRECT FLIGHTS ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΠΤΗΣΕΙΣ SOBREIRAS.PT
FROM AIA | ΑΠΟ ΔΑΑ
Best time to visit Lisbon: Μarch-May | Μάρτιος-Μάιος info: visitlisboa.com
Aegean Airlines: 801-1120000 & 210 6261000,
www.aegeanair.com

56
   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   61