Page 38 - 2board35
P. 38
OCT-DEC 2016 COUNTRY UPDATE | NETHERLANDS CULIAIR | ANGELIQUE SCHMEINCK
Flying 14
Kitchen
IS ITS DINNER CAPACITY.
THIS IS WHAT WE MEAN BY “DINNER
WITH A VIEW”. | ΑΥΤΌ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΌΤΑΝ ΆΤΟΜΑ ΔΕΙΠΝΟΎΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΤΟΥ
ΛΈΜΕ «ΔΕΊΠΝΟ ΜΕ ΘΈΑ». ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
A three-course meal prepared by the
Dutch chef Angelique Schmeinck who runs
a restaurant on a hot air balloon. Apart
from creative dishes, the menu includes
breathtaking views of the Netherlands, an
aperitif and nibbles before take-off, cooking
demonstration and matching wines. | Ένα
γεύμα τριών πιάτων από τα χέρια της Ολλανδής
σεφ Angelique Schmeinck, η οποία έχει
ανεβάσει το εστιατόριό της «στα ύψη». Πώς
γίνεται αυτό; Στήνοντας την κουζίνα της σε ένα
αερόστατο. Εκτός από τα δημιουργικά πιάτα,
το μενού περιλαμβάνει απίστευτες εικόνες της
χώρας από ψηλά, ένα απεριτίφ και λιχουδιές
πριν από την αναχώρηση, μαγειρική επίδειξη
και συνοδευτικά κρασιά (culiair.nl).
38
Flying 14
Kitchen
IS ITS DINNER CAPACITY.
THIS IS WHAT WE MEAN BY “DINNER
WITH A VIEW”. | ΑΥΤΌ ΕΝΝΟΟΎΜΕ ΌΤΑΝ ΆΤΟΜΑ ΔΕΙΠΝΟΎΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΈΖΙ ΤΟΥ
ΛΈΜΕ «ΔΕΊΠΝΟ ΜΕ ΘΈΑ». ΑΕΡΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.
A three-course meal prepared by the
Dutch chef Angelique Schmeinck who runs
a restaurant on a hot air balloon. Apart
from creative dishes, the menu includes
breathtaking views of the Netherlands, an
aperitif and nibbles before take-off, cooking
demonstration and matching wines. | Ένα
γεύμα τριών πιάτων από τα χέρια της Ολλανδής
σεφ Angelique Schmeinck, η οποία έχει
ανεβάσει το εστιατόριό της «στα ύψη». Πώς
γίνεται αυτό; Στήνοντας την κουζίνα της σε ένα
αερόστατο. Εκτός από τα δημιουργικά πιάτα,
το μενού περιλαμβάνει απίστευτες εικόνες της
χώρας από ψηλά, ένα απεριτίφ και λιχουδιές
πριν από την αναχώρηση, μαγειρική επίδειξη
και συνοδευτικά κρασιά (culiair.nl).
38