Page 82 - 2board34 low
P. 82
Unique flavors
WITH KOSTARELOS QUALITY SEAL, THE AWARD-WINNING FETA OF THE FAMOUS CHEESE DAIRY HAS BEEN ADDING FLAVOUR TO
THE GREEK TABLE FOR MANY YEARS. | ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΈΛΟΥ, Η ΒΡΑΒΕΥΜΈΝΗ ΦΈΤΑ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΈΝΟΥ
ΤΥΡΟΚΟΜΕΊΟΥ ΝΟΣΤΙΜΊΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΤΡΑΠΈΖΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ.
W ith an exceptional flavour, texture and aroma that varies Mε εξαιρετική γεύση, υφή και άρωμα που ποικίλλει ανάλογα με
due to maturation’s timeframe, Kostarelos feta is the το χρόνο ωρίμανσης, η φέτα του Τυροκομείου Κωσταρέλου
definition of traditional cheese making. This is one of αποτελεί την επιτομή της παραδοσιακής τυροκόμησης. Αυτός
the reasons the company was awarded with the most είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που χάρισε στην εται-
renowned Greek Gastronomic Award in 2011. ρεία το Βραβείο Ποιότητας Γαστρονόμος 2011. Τα μυστικά της επιτυχίας είναι
The secret of success are the selected ingredients, the traditional τόσο τα επιλεγμένα υλικά και ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής όσο και η
production process, and foremost the unique recipe that is transferred μοναδική συνταγή που μεταφέρεται με ευλάβεια και πίστη εδώ και τρεις γε-
reverently and faithfully for three generations. With milk of selected νιές. Με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής και
herds grazing goats and maturation process from 4-12 months in διαδικασία ωρίμανσης από 4 έως 12 μήνες σε παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια
traditional wooden oak barrels, the famous feta acquires a special flavor οξιάς, η φημισμένη φέτα αποκτά μια ιδιαίτερη γεύση με πολλές διαστάσεις
with many dimensions and aromatic palette. Buttery and fresh, the soft και αρωματική παλέτα. Βουτυράτη και δροσερή, η μαλακή φέτα διατηρεί το
feta retains its particularly intense aroma and when used as spread on ιδιαίτερα έντονο άρωμά της ενώ αλειμμένη στο ψωμί, αναδεικνύει το χαρα-
bread, it brings out its character. With mild flavour, the medium feta κτήρα της. Με ήπια γεύση, η μέτρια φέτα είναι η απόλυτη καθημερινή επιλο-
is the ultimate everyday choice. And the hard one, - full-bodied and γή, ενώ η σκληρή φέτα, μεστή και στιβαρή, με γεμάτη γεύση και έντονη επί-
robust, with a strong aftertaste - gives a tasty result that stands out γευση, είναι ιδανική για ψήσιμο στο φούρνο και δίνει στη χωριάτικη σαλάτα
both in baking and Greek salads. ένα γευστικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Στην πλούσια γκάμα του αγαπημέ-
The range of the favourite cheese is currently enriched with a hard νου τυριού προστίθεται τώρα και η σκληρή παλαιωμένη φέτα περιορισμένης
aged feta of limited production. Maturing in traditional oak barrels for παραγωγής. Ωριμάζοντας σε παραδοσιακά βαρέλια οξιάς για διάστημα 12 έως
a period of 12 to 18 months - like a good, old wine - offers a mellow 18 μηνών –όπως ένα καλό παλιό κρασί– προσφέρει μεστή και στιβαρή γεύ-
and strong flavour with a special aftertaste, making it the ideal choice ση και ιδιαίτερη επίγευση, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για ξεχωριστές,
for unique, tasty dishes with Greek flavour. γευστικές απολαύσεις με άρωμα Ελλάδας. Θα τις βρείτε σε δύο προτάσεις -6
You may find it in two variants, 6 and 12 months, of 200 gr packs in Duty και 12 μηνών- σε συσκευασίες των 200γρ στα καταστήματα Duty Free ελλη-
Free shops for Greek products in Athens and Thessaloniki airports as νικών προϊόντων στα αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης καθώς και στα
well as in "Kostarelos" retail stores. καταστήματα «Τυροκομείο Κωσταρέλου».
INFO Patriarchou Ioakim 30-32, Kolonaki, tel: +30 210 7259000 | Pentelis Ave. 46, Vrilissia, tel: +30 210 8104470 | Marathonos
Ave. 96, Pallini, tel: +30 210 6664559 | Gregou Ave. 4, Porto Rafti tel: +30 22990 85748 | Markopoulo area: Central
Square (store), tel: +30 22990 23347 | Papakonstantinou 16 Markopoulo area, tel: +30 22990 25319 | Markopoulo Ave., 26th km.
(Creamery / Outlet), tel: +30 22990 25569 | www.kostarelos.gr
82
WITH KOSTARELOS QUALITY SEAL, THE AWARD-WINNING FETA OF THE FAMOUS CHEESE DAIRY HAS BEEN ADDING FLAVOUR TO
THE GREEK TABLE FOR MANY YEARS. | ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΊΔΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΡΈΛΟΥ, Η ΒΡΑΒΕΥΜΈΝΗ ΦΈΤΑ ΤΟΥ ΦΗΜΙΣΜΈΝΟΥ
ΤΥΡΟΚΟΜΕΊΟΥ ΝΟΣΤΙΜΊΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΤΡΑΠΈΖΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΟΛΛΆ ΧΡΌΝΙΑ.
W ith an exceptional flavour, texture and aroma that varies Mε εξαιρετική γεύση, υφή και άρωμα που ποικίλλει ανάλογα με
due to maturation’s timeframe, Kostarelos feta is the το χρόνο ωρίμανσης, η φέτα του Τυροκομείου Κωσταρέλου
definition of traditional cheese making. This is one of αποτελεί την επιτομή της παραδοσιακής τυροκόμησης. Αυτός
the reasons the company was awarded with the most είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που χάρισε στην εται-
renowned Greek Gastronomic Award in 2011. ρεία το Βραβείο Ποιότητας Γαστρονόμος 2011. Τα μυστικά της επιτυχίας είναι
The secret of success are the selected ingredients, the traditional τόσο τα επιλεγμένα υλικά και ο παραδοσιακός τρόπος παρασκευής όσο και η
production process, and foremost the unique recipe that is transferred μοναδική συνταγή που μεταφέρεται με ευλάβεια και πίστη εδώ και τρεις γε-
reverently and faithfully for three generations. With milk of selected νιές. Με γάλα από επιλεγμένα κοπάδια αιγοπροβάτων ελευθέρας βοσκής και
herds grazing goats and maturation process from 4-12 months in διαδικασία ωρίμανσης από 4 έως 12 μήνες σε παραδοσιακά ξύλινα βαρέλια
traditional wooden oak barrels, the famous feta acquires a special flavor οξιάς, η φημισμένη φέτα αποκτά μια ιδιαίτερη γεύση με πολλές διαστάσεις
with many dimensions and aromatic palette. Buttery and fresh, the soft και αρωματική παλέτα. Βουτυράτη και δροσερή, η μαλακή φέτα διατηρεί το
feta retains its particularly intense aroma and when used as spread on ιδιαίτερα έντονο άρωμά της ενώ αλειμμένη στο ψωμί, αναδεικνύει το χαρα-
bread, it brings out its character. With mild flavour, the medium feta κτήρα της. Με ήπια γεύση, η μέτρια φέτα είναι η απόλυτη καθημερινή επιλο-
is the ultimate everyday choice. And the hard one, - full-bodied and γή, ενώ η σκληρή φέτα, μεστή και στιβαρή, με γεμάτη γεύση και έντονη επί-
robust, with a strong aftertaste - gives a tasty result that stands out γευση, είναι ιδανική για ψήσιμο στο φούρνο και δίνει στη χωριάτικη σαλάτα
both in baking and Greek salads. ένα γευστικό αποτέλεσμα που ξεχωρίζει. Στην πλούσια γκάμα του αγαπημέ-
The range of the favourite cheese is currently enriched with a hard νου τυριού προστίθεται τώρα και η σκληρή παλαιωμένη φέτα περιορισμένης
aged feta of limited production. Maturing in traditional oak barrels for παραγωγής. Ωριμάζοντας σε παραδοσιακά βαρέλια οξιάς για διάστημα 12 έως
a period of 12 to 18 months - like a good, old wine - offers a mellow 18 μηνών –όπως ένα καλό παλιό κρασί– προσφέρει μεστή και στιβαρή γεύ-
and strong flavour with a special aftertaste, making it the ideal choice ση και ιδιαίτερη επίγευση, αποτελώντας την ιδανική επιλογή για ξεχωριστές,
for unique, tasty dishes with Greek flavour. γευστικές απολαύσεις με άρωμα Ελλάδας. Θα τις βρείτε σε δύο προτάσεις -6
You may find it in two variants, 6 and 12 months, of 200 gr packs in Duty και 12 μηνών- σε συσκευασίες των 200γρ στα καταστήματα Duty Free ελλη-
Free shops for Greek products in Athens and Thessaloniki airports as νικών προϊόντων στα αεροδρόμια Αθηνών και Θεσσαλονίκης καθώς και στα
well as in "Kostarelos" retail stores. καταστήματα «Τυροκομείο Κωσταρέλου».
INFO Patriarchou Ioakim 30-32, Kolonaki, tel: +30 210 7259000 | Pentelis Ave. 46, Vrilissia, tel: +30 210 8104470 | Marathonos
Ave. 96, Pallini, tel: +30 210 6664559 | Gregou Ave. 4, Porto Rafti tel: +30 22990 85748 | Markopoulo area: Central
Square (store), tel: +30 22990 23347 | Papakonstantinou 16 Markopoulo area, tel: +30 22990 25319 | Markopoulo Ave., 26th km.
(Creamery / Outlet), tel: +30 22990 25569 | www.kostarelos.gr
82