Page 67 - 2board32
P. 67
Cinco
What: Interesting variations
of Pisco alternate – among other
things – with Chilcano, delicious Negroni
and exceptional blends of gin and sake, in a sexy
Kolonaki setting which has become a successful
bar in its own right. | Οι πραγματικά ενδιαφέρουσες
παραλλαγές του Pisco άλλοτε εναλλάσσονται με
Chilcano ή κάποιες φορές αναμειγνύονται με Negroni,
προκειμένου να δώσουν τη σκυτάλη σε εξαιρετικά
blends από τζιν και σάκε. Όλα αυτά σε ένα sexy
κολωνακιώτικο σκηνικό, το οποίο αντιμετωπίζεται
είτε ως εμπνευσμένο εστιατόριο είτε και ως
μπαρ λόγω της ατμόσφαιράς του.
Where: 59 Skoufa Str.,
+30 2103643603
Buba αγαπούν τον εξωτισμό, τις καλαίσθητες at Hytra is so highly regarded. The του. Ο Βασίλης Ρούσσος δημιουργεί
ισορροπίες των πρώτων υλών, τα απο- quality cocktails on offer pair admi- ένα cocktail μενού παντρεύοντας την
Whατ: In its second year of operation, στάγματα και τις πικάντικες γεύσεις. rably with the restaurant’s wonder- Ιαπωνία και τις περουβιανές επιρροές
Buba turned exclusively to Thai street Where: 4 Papadiamanti Str., Kifissia, ful avant garde cuisine. | Πρώτες ύλες με την Ελλάδα. Φινετσάτα blending με
food, but its bar remains at the fore- +30 2106231151 που φυσάνε, ευφάνταστοι συνδυασμοί, διαυγή υλικά απογειώνουν την εμπειρία.
front with some intriguing cocktails επιλογές με δημιουργικά twists, μέχρι Where: 7 Perikleous Str., Pshychiko,
characterised by exoticism, fine bal- Hytra και εξαιρετικά aperitivo, απογειώνουν +30 210 6776759
ances between the quality spirits and την μπάρα-κομψοτέχνημα, η οποία
other ingredients, along with spicy fla- What: The finest ingredients, imag- σερβίρει κοκτέιλ επιπέδου, που συν- Osterman
vours. | Στη δεύτερη χρονιά του στρά- inative combinations, more modest δυάζονται με τις γεύσεις του εστιατο-
φηκε στην ταϊλανδέζικη κουζίνα, έχο- choices with creative twists and ex- ρίου ή αυτόνομα. What: This venue was an immedi-
ντας την μπάρα του σε πρώτο πλάνο, ceptional aperitifs are just some of Where: 107 Syngrou Ave., hytra.gr ate hit with Athenians, receiving good
με αξιόλογες προτάσεις κοκτέιλ που the reasons why this jewel of a bar reviews for its excellent bar in par-
Kiku Psychiko ticular. Now Osterman is clearly go-
ing from strength to strength. Origi-
What:Dark, sexy, atmospheric and with nal yet well balanced combinations
a completely new approach, George with funky approaches in terms of
Andritsos' Kiku in Psychiko can now textures and sharpness, quality spir-
feel proud of its excellent bar too. The its and tasteful ideas are resulting in
extremely talented Vassilis Roussos some very notable cocktails. | Από την
has worked with the restaurant’s chef αρχή κέρδισε το κοινό αποσπώντας
to create an impressive cocktail menu καλές κριτικές, κυρίως για το μπαρ
that successfully fuses Kiku’s Japa- του. Πλέον διάγει την καλύτερη περί-
nese and Peruvian origins with Greek οδο. Πρωτότυποι και ισορροπημένοι
flair. Exquisite blending with clear-cut συνδυασμοί με funky ακροβασίες σε
ingredients that significantly enhance υφές και οξύτητες, εκπληκτικά απο-
the overall experience. | Aνανεωμένο, στάγματα και καλές ιδέες δημιουρ-
το Kiku του Γιώργου Ανδρίτσου στο Ψυ- γούν αξιοπρόσεκτα κοκτέιλ.
χικό καυχιέται για τη θαυμάσια μπάρα Where: 10 Agias Eirinis Sq., osterman.gr
What: Interesting variations
of Pisco alternate – among other
things – with Chilcano, delicious Negroni
and exceptional blends of gin and sake, in a sexy
Kolonaki setting which has become a successful
bar in its own right. | Οι πραγματικά ενδιαφέρουσες
παραλλαγές του Pisco άλλοτε εναλλάσσονται με
Chilcano ή κάποιες φορές αναμειγνύονται με Negroni,
προκειμένου να δώσουν τη σκυτάλη σε εξαιρετικά
blends από τζιν και σάκε. Όλα αυτά σε ένα sexy
κολωνακιώτικο σκηνικό, το οποίο αντιμετωπίζεται
είτε ως εμπνευσμένο εστιατόριο είτε και ως
μπαρ λόγω της ατμόσφαιράς του.
Where: 59 Skoufa Str.,
+30 2103643603
Buba αγαπούν τον εξωτισμό, τις καλαίσθητες at Hytra is so highly regarded. The του. Ο Βασίλης Ρούσσος δημιουργεί
ισορροπίες των πρώτων υλών, τα απο- quality cocktails on offer pair admi- ένα cocktail μενού παντρεύοντας την
Whατ: In its second year of operation, στάγματα και τις πικάντικες γεύσεις. rably with the restaurant’s wonder- Ιαπωνία και τις περουβιανές επιρροές
Buba turned exclusively to Thai street Where: 4 Papadiamanti Str., Kifissia, ful avant garde cuisine. | Πρώτες ύλες με την Ελλάδα. Φινετσάτα blending με
food, but its bar remains at the fore- +30 2106231151 που φυσάνε, ευφάνταστοι συνδυασμοί, διαυγή υλικά απογειώνουν την εμπειρία.
front with some intriguing cocktails επιλογές με δημιουργικά twists, μέχρι Where: 7 Perikleous Str., Pshychiko,
characterised by exoticism, fine bal- Hytra και εξαιρετικά aperitivo, απογειώνουν +30 210 6776759
ances between the quality spirits and την μπάρα-κομψοτέχνημα, η οποία
other ingredients, along with spicy fla- What: The finest ingredients, imag- σερβίρει κοκτέιλ επιπέδου, που συν- Osterman
vours. | Στη δεύτερη χρονιά του στρά- inative combinations, more modest δυάζονται με τις γεύσεις του εστιατο-
φηκε στην ταϊλανδέζικη κουζίνα, έχο- choices with creative twists and ex- ρίου ή αυτόνομα. What: This venue was an immedi-
ντας την μπάρα του σε πρώτο πλάνο, ceptional aperitifs are just some of Where: 107 Syngrou Ave., hytra.gr ate hit with Athenians, receiving good
με αξιόλογες προτάσεις κοκτέιλ που the reasons why this jewel of a bar reviews for its excellent bar in par-
Kiku Psychiko ticular. Now Osterman is clearly go-
ing from strength to strength. Origi-
What:Dark, sexy, atmospheric and with nal yet well balanced combinations
a completely new approach, George with funky approaches in terms of
Andritsos' Kiku in Psychiko can now textures and sharpness, quality spir-
feel proud of its excellent bar too. The its and tasteful ideas are resulting in
extremely talented Vassilis Roussos some very notable cocktails. | Από την
has worked with the restaurant’s chef αρχή κέρδισε το κοινό αποσπώντας
to create an impressive cocktail menu καλές κριτικές, κυρίως για το μπαρ
that successfully fuses Kiku’s Japa- του. Πλέον διάγει την καλύτερη περί-
nese and Peruvian origins with Greek οδο. Πρωτότυποι και ισορροπημένοι
flair. Exquisite blending with clear-cut συνδυασμοί με funky ακροβασίες σε
ingredients that significantly enhance υφές και οξύτητες, εκπληκτικά απο-
the overall experience. | Aνανεωμένο, στάγματα και καλές ιδέες δημιουρ-
το Kiku του Γιώργου Ανδρίτσου στο Ψυ- γούν αξιοπρόσεκτα κοκτέιλ.
χικό καυχιέται για τη θαυμάσια μπάρα Where: 10 Agias Eirinis Sq., osterman.gr