Page 124 - 2board31
P. 124
0ct-Dec | 15 Material world Greek treasures

the sustainables

Plate it... organic RESTAURANTS

How have your organic flavours D.C: We've got a breakfast that's μεσα στα 10 καλύτερα «Εστια- Πόσο δεκτικό είναι το αθηναϊ-
encouraged the public to discov- almost the same as the brunch τόρια με Υγιεινό Μενού» της κό κοινό στο οργανικό brunch
er traditional products? every day, because we believe in Αθήνας στο USA Today 10 Best. που εισάγατε το 2008;
C.A: The work we did 8 years ago breakfast and the need for the Πώς διατηρούνται τα υψηλά Δ.Χ.: Εμείς έχουμε πρωινό
in Kolonaki and then on to Kifi- Greeks to learn to begin their standards σας; που είναι σχεδόν το ίδιο με
sia and Mykonos, staying true to day with a proper, healthy meal. Χ.Α.: Mε συνεχή έρευνα και το brunch κάθε μέρα, γιατί πι-
our customers, has helped in this Πώς ενθαρρύνουν οι βιολογικές αναζήτηση νέων και ποιοτι- στεύουμε στο πρωινό και στην
approach. We give great impor- σας γεύσεις το κοινό να γνωρί- κών πρώτων υλών απ’ όλη την ανάγκη να μάθει ο Έλληνας να
tance to the origin and the nu- σει τα παραδοσιακά προϊόντα; Ελλάδα, που να εκφράζουν τη ξεκινάει τη μέρα του με ένα σω-
tritional value of our raw ingre- Χ.Α.: Η δουλειά που κάναμε δική μας φιλοσοφία στα ευφά- στό και υγιεινό γεύμα.
dients and we've dared combi- ξεκινώντας πριν από οκτώ νταστα πιάτα μας.
nations and flavours that have χρόνια στο Κολωνάκι και συ- Πείτε μας για το φετινό, γευ- Next step, our own
"piqued" the interest of our cus- νεχίζοντας στην Κηφισιά και στικό σας ταξίδι στην Αμερική. organic product
tomers for further explorations τη Μύκονο με συνέπεια απέ- Δ.Χ.: Στις17/11 στο Auguste farm. | επομενο
in taste. ναντι στο κοινό μας βοήθησε Restaurant στη NY, στις 21/11 στο βημα, το δικο μασ
Will your next step be a farm- σε αυτήν την προσέγγιση. Δί- The Τavern του The Croydon Hotel χωράφι βιολογικών
to-table approach? νουμε πάντα μεγάλη σημα- στο Μαϊάμι και στις 2/12 στο Four προϊόντων.
C.A: As well as our own buffaloes σία στην προέλευση και τη Seasons Hotel του Λος Άντζελες.
and the farm-to-table approach διατροφική αξία των πρώτων Θα παρουσιάσουμε τα πιάτα μας The owners of nice n easy,
in our vegetables, we're develop- υλών μας και τολμήσαμε συν- σε γνώστες του φαγητού (δημο- organic bistro restaurant, Chef
ing our own organic product farm δυασμούς και γεύσεις που κέ- σιογράφους, κριτικούς γεύσης, Christos Athanasiadis and
for the Mykonos restaurant and ντρισαν το ενδιαφέρον του κοι- food bloggers, κ.λπ.), σε μια «κό- Dimitris Christoforidis, will travel
our next plans are a correspond- νού για περαιτέρω γευστικές ντρα» με τα πιάτα του εστιατορί- to USA, promoting the made in
ing farm for Athens and Kifisia. αναζητήσεις. ου. Θα προβάλουμε την κουζίνα Greece organic cuisine.
Τhe nice n easy in Kolonaki was Θα είναι επόμενο βήμα σας και το brand του nice n easy αλλά Οι ιδιοκτήτες του nice n easy,
awarded among the 10 best Athe- μια farm-to-table προσέγγιση; και τις ελληνικές πρώτες ύλες με organic bistro restaurant, ο
nian "Restaurants with Healthy Χ.Α.: Εκτός από τα δικά μας τις συνταγές μας στις ΗΠΑ, όπου σεφ Χρήστος Αθανασιάδης και
Menu" at USA Today 10 Best. βουβάλια και τη farm-to-table έχουμε δεχθεί ο Δημήτρης Χριστοφορίδης,
How do you maintain your high προσέγγιση στα λαχανικά μας, σοβαρές θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ
standards? ετοιμάζουμε το πρώτο δικό μας προτά- προωθώντας τη βιολογική
C.A: With constant research and χωράφι βιολογικών προϊόντων σεις για made in Greece κουζίνα.
exploration for quality new raw για το εστιατόριο της Μυκόνου επέκτα-
ingredients from all over Greece, και στα αμέσως επόμενα ση.
which express our approach to σχέδιά μας είναι ένα
our imaginative dishes. αντίστοιχο κτήμα
Tell us about your cullinary jour- για την Αθήνα
ney to America this year. και την Κηφισιά.
D.C: November 17 at Auguste Το nice n easy
Restaurant in NY, November στο Κολωνά-
21 at the Tavern of The Croydon κι βραβεύτηκε
Hotel in Miami and December 2 ανά-
at the Four Seasons Hotel in Los
Angeles. We'll present our dishes
to food connoisseurs, journalists,
food critics, food bloggers etc. in
a "rumble" with the restaurant's
dishes. We'll promote the cuisine
and the brand of nice n easy and
our recipes with greek raw ingredi-
ents in the USA, where we've had
serious proposals for expansion.
How receptive are the Athe-
nians to your organic brunch
since 2008?

124
   119   120   121   122   123   124   125   126   127   128   129