Page 60 - 2board 23
P. 60
Α Athens insider's guide
09 > TASTE FRONT > PREVIEW > THE GUEST > THE EXPERTS > TABLE RESERVED > ATHENS ON A BUDGET
> THE SOURCEBOOK > 2BOARD PICKS > GREAT DATES > AIA INITIATIVE
Τasting falafel with tahini
sauce in Alshark (Vathi
Sq. & 1 Liossion St.)
H χαρά του vegetarian:
δοκιμάζοντας φαλάφελ
με σος ταχίνι σε αραβική
πίτα στο Alshark (Πλ. Βάθη
και Λιοσίων 1).
whO IS OUR GUIDE?
“No amount of technique, no matter how
many cooking utensils or culinary secrets
you possess, if you do not use the finest
ingredients, the dish will fail”. This sums up
the mantra of Vassilis Kallidis, star chef and
co-owner of Aneton, who has toured the
Greek countryside for his new cooking show
Nostimi Gi, which has started airing every
Saturday on Alpha tv. His first book, Modern
Greek Cuisine in 88 Recipes was published
two years ago from Ekdoseis Pataki Printing
& Publishing. His new book, I Love Athens,
in which he reveals his favourite spots in the
city, will be available from mid-November.
«Όση τεχνική, όσα σκεύη και όσα μυστικά κι
αν διαθέτεις, εάν η πρώτη ύλη σου δεν είναι
καλή, το φαγητό θα αποτύχει». Αυτό είναι το
μάντρα του διάσημου σεφ και συνιδιοκτήτη
του εστιατορίου Άνετον, Βασίλη Καλλίδη, τον "I LOVE ATHENS" IS DESIGNED BY NONI NEzI & NATASSA PAPPA AND ILLUSTRATED BY NONI NEzI.
οποίο παρακολουθούμε κάθε Σάββατο να
γυρίζει όλη την Ελλάδα στην εκπομπή του
Νόστιμη γη, μέσα από την συχνότητα του
Alpha. Το πρώτο του βιβλίο Νέα ελληνική
κουζίνα σε 88 συνταγές κυκλοφορεί εδώ και
δύο χρόνια από τις Εκδόσεις Πατάκη, ενώ
στα μέσα Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το
δεύτερο, I love Athens, στο οποίο ο Βασίλης
μάς αποκαλύπτει τις αγαπημένες του γωνιές
στην πόλη.
60
09 > TASTE FRONT > PREVIEW > THE GUEST > THE EXPERTS > TABLE RESERVED > ATHENS ON A BUDGET
> THE SOURCEBOOK > 2BOARD PICKS > GREAT DATES > AIA INITIATIVE
Τasting falafel with tahini
sauce in Alshark (Vathi
Sq. & 1 Liossion St.)
H χαρά του vegetarian:
δοκιμάζοντας φαλάφελ
με σος ταχίνι σε αραβική
πίτα στο Alshark (Πλ. Βάθη
και Λιοσίων 1).
whO IS OUR GUIDE?
“No amount of technique, no matter how
many cooking utensils or culinary secrets
you possess, if you do not use the finest
ingredients, the dish will fail”. This sums up
the mantra of Vassilis Kallidis, star chef and
co-owner of Aneton, who has toured the
Greek countryside for his new cooking show
Nostimi Gi, which has started airing every
Saturday on Alpha tv. His first book, Modern
Greek Cuisine in 88 Recipes was published
two years ago from Ekdoseis Pataki Printing
& Publishing. His new book, I Love Athens,
in which he reveals his favourite spots in the
city, will be available from mid-November.
«Όση τεχνική, όσα σκεύη και όσα μυστικά κι
αν διαθέτεις, εάν η πρώτη ύλη σου δεν είναι
καλή, το φαγητό θα αποτύχει». Αυτό είναι το
μάντρα του διάσημου σεφ και συνιδιοκτήτη
του εστιατορίου Άνετον, Βασίλη Καλλίδη, τον "I LOVE ATHENS" IS DESIGNED BY NONI NEzI & NATASSA PAPPA AND ILLUSTRATED BY NONI NEzI.
οποίο παρακολουθούμε κάθε Σάββατο να
γυρίζει όλη την Ελλάδα στην εκπομπή του
Νόστιμη γη, μέσα από την συχνότητα του
Alpha. Το πρώτο του βιβλίο Νέα ελληνική
κουζίνα σε 88 συνταγές κυκλοφορεί εδώ και
δύο χρόνια από τις Εκδόσεις Πατάκη, ενώ
στα μέσα Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το
δεύτερο, I love Athens, στο οποίο ο Βασίλης
μάς αποκαλύπτει τις αγαπημένες του γωνιές
στην πόλη.
60