Page 120 - teyxos_13

 

 

 

 

 

Page 120 - teyxos_13
P. 120
02 Messinia

120 Pure ingredients directly from the Messinian land,
diversity in the menus, chefs balancing creativity and
respect for the Greek heritage: the gastronomy of
Costa Navarino has something for everyone.

Με αγνά υλικά από τη μεσσηνιακή γη, ετερόκλητα μενού και
σεφ που δημιουργούν με φαντασία και σεβασμό στην ελληνική
κληρονομιά, η γαστρονομική βεντάλια της Costa Navarino έχει
κάτι να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη.

romanos Course. Locally sourced quality
Omega Restaurant cuts, combined with the finest
ingredients of the region plus fresh

A new gastronomic experience with seasonal vegetables and herbs from

a menu based on the principles the purpose-built garden.

of the Omega Diet. A restaurant Ένα αυθεντικό steak house Costa navarino (1), Lefteris Siarapis (2), Harris Christopoulos (1)

dedicated to light cuisine that µε θέα το καταπράσινο The

makes no compromise on taste, Dunes Course. Μενού µε κρέας

where Guest Chefs create dishes επιλεγµένο από τοπικές φάρµες,

with the proper balance of omega-3 που συνδυάζεται µε τα αγνότερα

and omega-6 fatty acids. ντόπια υλικά και φρέσκα εποχιακά

Μία νέα γαστρονοµική εµπειρία λαχανικά και µυρωδικά από τo

µε µενού βασισµένο στις αρχές λαχανόκηπο της Costa Navarino.

της Ωµέγα Δίαιτας. Ένα εστιατόριο Barbouni Beach Bar
αφιερωµένο στην ελαφριά και and Restaurant
νόστιµη κουζίνα µε Guest Chefs που

δηµιουργούν πιάτα µε συστατικά

που περιέχουν Ω-3 και Ω-6 λιπαρά. With a summer décor and close-

Flame Restaurant up view of the beach, Barbouni
is literally on the sand. It serves
3 fresh fish and seafood delicacies,
as well as grilled meat, healthy
An authentic steakhouse with

a verdant vista of The Dunes sandwiches and delicious snacks,
   115   116   117   118   119   120   121   122   123   124   125