Page 115 - teyxos_13
P. 115
23
plaka, Elounda να εξοικειωθούν με την τοπική χειροποίητο παγωτό. Συνοδέψτε 4
Flame γαστρονομική παράδοση. το γεύμα σας με κάποιο ελληνικό
κρασί από την ευρεία ποικιλία. eggplant puree and Smyrna-style
Blue Palace’s culinary family -Blue Palace Resort & Spa, rabbit. This year is particularly
welcomes Flame, the famous Elounda, ΤEL.: 28410 65500 -Platanias, Chania, ΤEL.: 28210 68578 important, as it marks the
steak house also to be found in restaurant’s 30th anniversary.
Costa Navarino in Messinia. Chania Chania Πίσω από το παλιό λιμάνι,
Locally sourced meat of the finest Milos tou Kerata Tamam μέσα στα δρομάκια των Χανίων,
quality is expertly cooked to βρίσκεται μία από τις καλύτερες
create delicious dishes, like the Once a working watermill, one In the serpentine alleys of Chania, ταβέρνες της πόλης. Μέσα
slow cooked pork belly with apple of the island’s oldest restaurants behind the old port, you will find σε ένα κτίριο που παλαιότερα
puree. Accompanied by Cretan boasts a courtyard with an original one of the town’s most successful φιλοξενούσε τα χαμάμ, το Tamam
handcrafted traditional knives, Venetian mill that dates from tavernas. Located in a building σερβίρει ελκυστικά πιάτα, που
the classic and signature cuts will the 14th Century. The menu is a that used to house the old Turkish συνδυάζουν στοιχεία της κρητικής
seduce the meat lovers, who can fusion of traditional Cretan and baths, Tamam serves delectable και της τουρκικής κουζίνας, με
also visit Flame’s local suppliers, Mediterranean cuisines, prepared dishes made from fresh seasonal φρέσκα εποχιακά υλικά. Στις
so to familiarize with the local with fresh ingredients and extra produce sourced, which combine σπεσιαλιτέ θα βρείτε hunkar
gastronomic tradition. virgin olive oil. Do not miss the elements from Cretan and Turkish begendi, αρνί σερβιρισμένο σε μια
Η οικογένεια του Blue Palace rabbit stewed with onions spiced cuisine. House specials include στρώση από πουρέ μελιτζάνας και
υποδέχεται φέτος το Flame, το with cumin, cloves and cinnamon, hunkar begendi, lamb stew σμυρνέικο κουνέλι.
steak house που έγινε διάσημο the lamb grilled over olive wood served on a bed of creamy roasted
από την Costa Navarino. Υψηλής and the homemade ice cream -49, Zambeliou Street, Chania,
ποιότητας κρέατα από τοπικούς for dessert. You will also find a ΤEL.: 28210 96080
κτηνοτρόφους μαγειρεύονται με wide variety of Greek wines to
δεξιοτεχνία για να δημιουργήσουν accompany your meal. 115
λαχταριστά πιάτα, όπως το Ο πρώην νερόμυλος είναι ένα
σιγομαγειρεμένο χοιρινό με από τα παλαιότερα εστιατόρια
πουρέ μήλου. Συνοδευόμενα από του νησιού, με έναν αυθεντικό
χειροποίητα κρητικά μαχαίρια, οι βενετσιάνικο μύλο του 14ου
κλασικές, αλλά και πρωτότυπες αιώνα στην αυλή του. Στο μενού
κοπές θα γοητεύσουν τους η κρητική παράδοση συναντά
λάτρεις του κρέατος, οι οποίοι τη Μεσόγειο, τα υλικά είναι
μπορούν να επισκεφθούν τους φρέσκα και το ελαιόλαδο έξτρα
τοπικούς προμηθευτές, ώστε παρθένο. Μη χάσετε το στιφάδο,
το αρνί ψημένο στην ελιά και το
plaka, Elounda να εξοικειωθούν με την τοπική χειροποίητο παγωτό. Συνοδέψτε 4
Flame γαστρονομική παράδοση. το γεύμα σας με κάποιο ελληνικό
κρασί από την ευρεία ποικιλία. eggplant puree and Smyrna-style
Blue Palace’s culinary family -Blue Palace Resort & Spa, rabbit. This year is particularly
welcomes Flame, the famous Elounda, ΤEL.: 28410 65500 -Platanias, Chania, ΤEL.: 28210 68578 important, as it marks the
steak house also to be found in restaurant’s 30th anniversary.
Costa Navarino in Messinia. Chania Chania Πίσω από το παλιό λιμάνι,
Locally sourced meat of the finest Milos tou Kerata Tamam μέσα στα δρομάκια των Χανίων,
quality is expertly cooked to βρίσκεται μία από τις καλύτερες
create delicious dishes, like the Once a working watermill, one In the serpentine alleys of Chania, ταβέρνες της πόλης. Μέσα
slow cooked pork belly with apple of the island’s oldest restaurants behind the old port, you will find σε ένα κτίριο που παλαιότερα
puree. Accompanied by Cretan boasts a courtyard with an original one of the town’s most successful φιλοξενούσε τα χαμάμ, το Tamam
handcrafted traditional knives, Venetian mill that dates from tavernas. Located in a building σερβίρει ελκυστικά πιάτα, που
the classic and signature cuts will the 14th Century. The menu is a that used to house the old Turkish συνδυάζουν στοιχεία της κρητικής
seduce the meat lovers, who can fusion of traditional Cretan and baths, Tamam serves delectable και της τουρκικής κουζίνας, με
also visit Flame’s local suppliers, Mediterranean cuisines, prepared dishes made from fresh seasonal φρέσκα εποχιακά υλικά. Στις
so to familiarize with the local with fresh ingredients and extra produce sourced, which combine σπεσιαλιτέ θα βρείτε hunkar
gastronomic tradition. virgin olive oil. Do not miss the elements from Cretan and Turkish begendi, αρνί σερβιρισμένο σε μια
Η οικογένεια του Blue Palace rabbit stewed with onions spiced cuisine. House specials include στρώση από πουρέ μελιτζάνας και
υποδέχεται φέτος το Flame, το with cumin, cloves and cinnamon, hunkar begendi, lamb stew σμυρνέικο κουνέλι.
steak house που έγινε διάσημο the lamb grilled over olive wood served on a bed of creamy roasted
από την Costa Navarino. Υψηλής and the homemade ice cream -49, Zambeliou Street, Chania,
ποιότητας κρέατα από τοπικούς for dessert. You will also find a ΤEL.: 28210 96080
κτηνοτρόφους μαγειρεύονται με wide variety of Greek wines to
δεξιοτεχνία για να δημιουργήσουν accompany your meal. 115
λαχταριστά πιάτα, όπως το Ο πρώην νερόμυλος είναι ένα
σιγομαγειρεμένο χοιρινό με από τα παλαιότερα εστιατόρια
πουρέ μήλου. Συνοδευόμενα από του νησιού, με έναν αυθεντικό
χειροποίητα κρητικά μαχαίρια, οι βενετσιάνικο μύλο του 14ου
κλασικές, αλλά και πρωτότυπες αιώνα στην αυλή του. Στο μενού
κοπές θα γοητεύσουν τους η κρητική παράδοση συναντά
λάτρεις του κρέατος, οι οποίοι τη Μεσόγειο, τα υλικά είναι
μπορούν να επισκεφθούν τους φρέσκα και το ελαιόλαδο έξτρα
τοπικούς προμηθευτές, ώστε παρθένο. Μη χάσετε το στιφάδο,
το αρνί ψημένο στην ελιά και το