Page 161 - teyxos_13
P. 161
Seaside by Notos
Haute cuisine beyond stereotypes triumphs at Perivolos, with seaside
lounge relaxation, elegance, jazzy beats and food styling by chef-
owner Tasos Baharidis. Do not miss out on layers of marinated tuna
and guacamole served in a glass or the black as black cuttlefish ink
risotto served in a porcelain pot and greaseproof paper.
Agios Giorgios, Perivolos, tel: +30 22860 82801
Η υψηλή και πέρα από τα στερεότυπα κουζίνα θριαμβεύει στον Περί-
βολο με lounge παραθαλάσσια χαλαρότητα, κομψότητα, μπιτάτη τζαζ
και food styling από τον σεφ-ιδιοκτήτη Τάσο Μπαχαρίδη. Το ποτήρι με
μαριναρισμένο τόνο και γκουακαμόλε σε στρώσεις ή το κατάμαυρο
ριζότο με μελάνι σουπιάς και φύλλο χρυσού, σερβιρισμένο σε πορ-
σελάνη και λαδόχαρτο, είναι απλώς must.
161
Haute cuisine beyond stereotypes triumphs at Perivolos, with seaside
lounge relaxation, elegance, jazzy beats and food styling by chef-
owner Tasos Baharidis. Do not miss out on layers of marinated tuna
and guacamole served in a glass or the black as black cuttlefish ink
risotto served in a porcelain pot and greaseproof paper.
Agios Giorgios, Perivolos, tel: +30 22860 82801
Η υψηλή και πέρα από τα στερεότυπα κουζίνα θριαμβεύει στον Περί-
βολο με lounge παραθαλάσσια χαλαρότητα, κομψότητα, μπιτάτη τζαζ
και food styling από τον σεφ-ιδιοκτήτη Τάσο Μπαχαρίδη. Το ποτήρι με
μαριναρισμένο τόνο και γκουακαμόλε σε στρώσεις ή το κατάμαυρο
ριζότο με μελάνι σουπιάς και φύλλο χρυσού, σερβιρισμένο σε πορ-
σελάνη και λαδόχαρτο, είναι απλώς must.
161