Page 141 - 2board39

 

 

 

 

 

Page 141 - 2board39
P. 141
STEDSANS
IN THE
WOODS

Αn open lab for connecting with real life

WHEN PEOPLE COME UP
HERE, THEY GET REMINDED
THAT FOOD IS ACTUALLY
SOMETHING THAT GROWS.
ΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
ΕΔΩ, ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ Η
ΤΡΟΦΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ
ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ.

Nestled amid the beautiful forests and lakes
of Halland province, in south Sweden, the
farm lies at the heart of one of Europe’s least
populated regions. Τhis permaculture farm
comprises a farm-to-table restaurant and 14
glass-fronted guest cabins currently being
built from up-cycled materials found on
the 800 sq m site. Canvas tents—featuring
comfortable beds dressed with organic
cotton, rugs, pillows, and plenty of candles
are scattered through the forest, giving guests
a feeling of quiet. The two Swedes consider
the new project a “lab for discovering better
ways to eat, live and connect with nature.”
Kρυμμένη στα δάση και τις λίμνες της
επαρχίας Χάλαντ στη Νότια Σουηδία, η
φάρμα αυτή βρίσκεται σε μια από τις πιο
αραιοκατοικημένες περιοχές της Ευρώπης.
Η εγκατάσταση υπακούει στις αρχές της
περμακουλτούρας και περιλαμβάνει ένα
εστιατόριο και 14 καλύβες με τζαμαρία που
θα ανοίξουν σύντομα. Όλες είναι χτισμένες
από ανακυκλωμένα υλικά, τα οποία έχουν
βρεθεί στη γύρω περιοχή. Προς το παρόν,
υπάρχουν σκηνές με κρεβάτια ντυμένα
με οργανικό βαμβάκι, κουρελούδες και
πλήθος από κεριά, διάσπαρτα στο δάσος,
γαληνεύοντας τους επισκέπτες. Οι δύο
Σουηδοί ιδιοκτήτες του θεωρούν το
Stedsans σαν ένα εργαστήριο που υπάρχει
για να βρούμε καλύτερους τρόπους να
τρώμε, να ζούμε αλλά και να συνδεόμαστε
με τη φύση.

Most ingredients come directly from the forest or the
farm, and are often picked or harvested minutes before
they end up on the plate. / Οι περισσότερες πρώτες ύλες
έρχονται κατευθείαν από το δάσος ή από τη φάρμα,
ενώ συχνά συλλέγονται ή κόβονται λίγα λεπτά πριν
καταλήξουν στα πιάτα.

141
   136   137   138   139   140   141   142   143   144   145   146