Page 88 - 2board30full
P. 88
12 Experience the greek essence
ALL SENSES GASTRONOMY
A dive in the tasty treasures of a plate of John Dory with
onion broth, a walk in the snow hearing the footfalls of a
wild boar, served with salsify and wild mushrooms and a
nostalgic image of a coffeeshop savoring coffee grains with
greek yogurt ice cream. This is the new, integrated gastronomic
experience of Greek cuisine and culture, seen through the
eyes of Anastasis Sotovikis and Kostantina Batziou (the
architectural team Anastasis SOTOVIKIS + B), who
conceived of private dining with a Greek lineage,
such as the traditional Sunday family dinner.
With Trine Frausing from Denmark (chef de
cuisine), brilliantly transforming the Greek
Take a breeze 13 ingredients into contemporary flavors and
Thodoris Papadoulakis putting his name on
ATHINA DIVING CENTRE The road to Cape Sounion the director's voyage into the beauties and
takes on new interest as you approach Athina Diving memories of the country. This meal is waiting
for you in the new space, co-housed above
Centre. Organized dives from a boat, available daily the restaurant "spiti" (home), for a gastronomic
all year round, reveal the fascinating secrets of the voyage that engages all the senses.
seabed off Attica and the enchantment of the underwater Μια βουτιά στους γευστικούς θησαυρούς ενός πιάτου
world. | O δρόµος προς το Σούνιο αποκτά νέο ενδιαφέρον. με χριστόψαρο και ζωμό κρεμμυδιού, μια βόλτα στο
Οι καθηµερινές οργανωµένες καταδύσεις µε σκάφος όλο χιόνι ακούγοντας τα βήματα ενός αγριόχοιρου που σερβίρεται με λαγόχορτα και
το χρόνο αποκαλύπτουν τα µυστικά του βυθού της Αττικής άγρια μανιτάρια και μια νοσταλγική εικόνα καφενείου απολαμβάνοντας κόκκους
και τη γοητεία του υποθαλάσσιου κόσµου. (athinadiving.gr) καφέ με παγωτό από ελληνικό γιαούρτι. Αυτή είναι η νέα και πιο ολοκληρωμένη
Lolos ski centre Vouliagmeni is popular not only with γαστρονομική εμπειρία της ελληνικής κουζίνας και κουλτούρας μέσα από τα
beach bar aficionados but also with waterskiers, who μάτια των Αναστάση Σοτοβίκη και Κωνσταντίνας Μπάτζιου (βλ. αρχιτεκτονική
regularly visit the seaside town to test their skills and ομάδα Anastasis SOTOVIKIS + B), οι οποίοι οραματίστηκαν ένα private dining με
endurance. Complete novices too, as the sport is suitable ελληνική καταγωγή, όπως το παραδοσιακό, κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι.
for all ages. | Η Βουλιαγµένη δεν είναι γνωστή µόνο στους Με τη Δανή, Trine Frausing (chef de cuisine), να μετουσιώνει έξοχα τα ελληνικά
φίλους των beach bar, αλλά και στους δεινούς λάτρεις του υλικά σε σύγχρονες γεύσεις και τον Θοδωρή Παπαδουλάκη να υπογράφει το
θαλάσσιου σκι, που την επισκέπτονται για να τεστάρουν τις σκηνοθετικό ταξίδι στις ομορφιές και μνήμες της χώρας, το δείπνο αυτό σας
αντοχές και την ικανότητά τους. Τι κι αν είστε αρχάριος; Το περιμένει στον νέο χώρο, ο οποίος συστεγάζεται πάνω από το εστιατόριο "σπίτι",
σπορ είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία. (lolosski.gr) για μια γαστριμαργική διαδρομή που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.
Sup alimos Stand Up Paddle Surfing, one of the fastest 12 Lazaraki & Dousmani Str., +30 210 8980080, allsenses.co, spiti.co
growing water sports worldwide, is becoming increasingly
popular on the beaches of Attica, Alimos in particular. | Tο RIGHT TOP & BOTTOM: ANASTASIS SOTOVIKIS + B/ANASTASIS SOTOVIKIS KONSTANTINIA BATZIOU
Stand Up Paddle Surfing, ή, αλλιώς, η όρθια κωπηλασία
πάνω σε µια σανίδα, αποτελεί τη νέα τάση στα θαλάσσια
σπορ και κερδίζει τάχιστα «θαλάσσιο» έδαφος στις
παραλίες της Αττικής και στον Άλιµο. (supalimos.com)
Bewindsurfer If you have always wanted to test your
mettle on a windsurfing board while enjoying the sea and
sun, the BeWindSurfer school at Voula is a great place to
start. Novices will learn how to balance, lift the sail, tack,
jibe and ride the wind, while the more experienced can
hone their board handling, harness and beachstart skills.
In no time at all you will be performing freestyle moves,
mastering the curve and duck jibe and enjoying the
experience of helitack and chop hopping. | Αν επιθυµείτε
να δοκιµάσετε τις δυνάµεις σας πάνω σε µια σανίδα
απολαµβάνοντας τον ήλιο στην περιοχή της Βούλας, η
σχολή BeWindSurfer είναι το µέρος, όπου θα κάνετε τα
«πρώτα βήµατά» σας πάνω στο νερό ή την πρακτική των
δυνατοτήτων σας σε γρήγορο τακ ή πότζα. Κι αν είστε
προχωρηµένος, επιδοθείτε σε freestyle φιγούρες, στο curve
ή duck jibe ή απολαύστε την εµπειρία του helitack και του
chop hopping. (bewindsurfer.com)
88
ALL SENSES GASTRONOMY
A dive in the tasty treasures of a plate of John Dory with
onion broth, a walk in the snow hearing the footfalls of a
wild boar, served with salsify and wild mushrooms and a
nostalgic image of a coffeeshop savoring coffee grains with
greek yogurt ice cream. This is the new, integrated gastronomic
experience of Greek cuisine and culture, seen through the
eyes of Anastasis Sotovikis and Kostantina Batziou (the
architectural team Anastasis SOTOVIKIS + B), who
conceived of private dining with a Greek lineage,
such as the traditional Sunday family dinner.
With Trine Frausing from Denmark (chef de
cuisine), brilliantly transforming the Greek
Take a breeze 13 ingredients into contemporary flavors and
Thodoris Papadoulakis putting his name on
ATHINA DIVING CENTRE The road to Cape Sounion the director's voyage into the beauties and
takes on new interest as you approach Athina Diving memories of the country. This meal is waiting
for you in the new space, co-housed above
Centre. Organized dives from a boat, available daily the restaurant "spiti" (home), for a gastronomic
all year round, reveal the fascinating secrets of the voyage that engages all the senses.
seabed off Attica and the enchantment of the underwater Μια βουτιά στους γευστικούς θησαυρούς ενός πιάτου
world. | O δρόµος προς το Σούνιο αποκτά νέο ενδιαφέρον. με χριστόψαρο και ζωμό κρεμμυδιού, μια βόλτα στο
Οι καθηµερινές οργανωµένες καταδύσεις µε σκάφος όλο χιόνι ακούγοντας τα βήματα ενός αγριόχοιρου που σερβίρεται με λαγόχορτα και
το χρόνο αποκαλύπτουν τα µυστικά του βυθού της Αττικής άγρια μανιτάρια και μια νοσταλγική εικόνα καφενείου απολαμβάνοντας κόκκους
και τη γοητεία του υποθαλάσσιου κόσµου. (athinadiving.gr) καφέ με παγωτό από ελληνικό γιαούρτι. Αυτή είναι η νέα και πιο ολοκληρωμένη
Lolos ski centre Vouliagmeni is popular not only with γαστρονομική εμπειρία της ελληνικής κουζίνας και κουλτούρας μέσα από τα
beach bar aficionados but also with waterskiers, who μάτια των Αναστάση Σοτοβίκη και Κωνσταντίνας Μπάτζιου (βλ. αρχιτεκτονική
regularly visit the seaside town to test their skills and ομάδα Anastasis SOTOVIKIS + B), οι οποίοι οραματίστηκαν ένα private dining με
endurance. Complete novices too, as the sport is suitable ελληνική καταγωγή, όπως το παραδοσιακό, κυριακάτικο, οικογενειακό τραπέζι.
for all ages. | Η Βουλιαγµένη δεν είναι γνωστή µόνο στους Με τη Δανή, Trine Frausing (chef de cuisine), να μετουσιώνει έξοχα τα ελληνικά
φίλους των beach bar, αλλά και στους δεινούς λάτρεις του υλικά σε σύγχρονες γεύσεις και τον Θοδωρή Παπαδουλάκη να υπογράφει το
θαλάσσιου σκι, που την επισκέπτονται για να τεστάρουν τις σκηνοθετικό ταξίδι στις ομορφιές και μνήμες της χώρας, το δείπνο αυτό σας
αντοχές και την ικανότητά τους. Τι κι αν είστε αρχάριος; Το περιμένει στον νέο χώρο, ο οποίος συστεγάζεται πάνω από το εστιατόριο "σπίτι",
σπορ είναι κατάλληλο για κάθε ηλικία. (lolosski.gr) για μια γαστριμαργική διαδρομή που αγγίζει όλες τις αισθήσεις.
Sup alimos Stand Up Paddle Surfing, one of the fastest 12 Lazaraki & Dousmani Str., +30 210 8980080, allsenses.co, spiti.co
growing water sports worldwide, is becoming increasingly
popular on the beaches of Attica, Alimos in particular. | Tο RIGHT TOP & BOTTOM: ANASTASIS SOTOVIKIS + B/ANASTASIS SOTOVIKIS KONSTANTINIA BATZIOU
Stand Up Paddle Surfing, ή, αλλιώς, η όρθια κωπηλασία
πάνω σε µια σανίδα, αποτελεί τη νέα τάση στα θαλάσσια
σπορ και κερδίζει τάχιστα «θαλάσσιο» έδαφος στις
παραλίες της Αττικής και στον Άλιµο. (supalimos.com)
Bewindsurfer If you have always wanted to test your
mettle on a windsurfing board while enjoying the sea and
sun, the BeWindSurfer school at Voula is a great place to
start. Novices will learn how to balance, lift the sail, tack,
jibe and ride the wind, while the more experienced can
hone their board handling, harness and beachstart skills.
In no time at all you will be performing freestyle moves,
mastering the curve and duck jibe and enjoying the
experience of helitack and chop hopping. | Αν επιθυµείτε
να δοκιµάσετε τις δυνάµεις σας πάνω σε µια σανίδα
απολαµβάνοντας τον ήλιο στην περιοχή της Βούλας, η
σχολή BeWindSurfer είναι το µέρος, όπου θα κάνετε τα
«πρώτα βήµατά» σας πάνω στο νερό ή την πρακτική των
δυνατοτήτων σας σε γρήγορο τακ ή πότζα. Κι αν είστε
προχωρηµένος, επιδοθείτε σε freestyle φιγούρες, στο curve
ή duck jibe ή απολαύστε την εµπειρία του helitack και του
chop hopping. (bewindsurfer.com)
88