Page 95 - 2board 26
P. 95
26 dream drInk
Bios


Everyone loves the open air roof top bar at
Bios, with amazing views of the Acropolis and
you've probably been here before. However we
bet you've never tried Papoto: Made with
vodka, gin or rum blended with fruits like
strawberry, mango and banana, this hybrid is a
drink on a stick, an excellent choice for the hot
summer nights in Athens. | Όλοι αγαπούν την
ταράτσα του Bios με την εκπληκτική θέα και
πιθανότατα έχετε ξαναβρεθεί εδώ. Εχετε,
όμως, δοκιμάσει ποτέ Παποτό; Το νέο αυτό
υβρίδιο ποτού και παγωτού, φτιαγμένο σε
ξυλάκι από βότκα ή ρούμι μαζί με φράουλα,
μάνγκο κι άλλα φρούτα, είναι τέλειο για τις
καυτές αθηναϊκές νύχτες. (papoto.gr)



at your servIce
27 aPiVita a PIece oF atHens
exPerience 29 the
Come here for the m shoP
city’s first eco friendly Located in an
hair salon, handcrafted impressive black
organic cosmetics at metal cylinder you
Natural Pharmacy and will find wonderful
specialised treatments souvenirs with QuIck bItes
at Beehive SPA. direct connections 30 fallafellas
Εδώ θα βρείτε τo to the musical
πρώτο πράσινο performances of It was clear from
κομμωτήριο της the Athens your first visit that the
πόλης, χειροποίητα Concert Hall. city’s young and hip
βιολογικά καλλυντικά Μέσα σε έναν crowd has made the
στο Natural Pharmacy εντυπωσιακό area around Agia
και το εξειδικευμένο κύλινδρο από Eirinis Square its
Beehive SPA. Δεν μαύρη λαμαρίνα hangout; now it is
είναι τυχαία το νέο talk θα ανακαλύψετε time for you to join in
of the town. (6 Solonos μοναδικά on the fun and queue
Str., +30 210 3640560) αναμνηστικά, που up for the best falafel
βρίσκονται σε in town. Delicious
διάλογο με τις falafel wrapped in
εκδηλώσεις του Arabic bread served
Μεγάρου with fresh vegetables
and tahini sauce
Μουσικής.
28 Fancy dInner (megaron.gr) – what more can you
f+w
ask for? | Από την
The restaurant earned positive reviews πρώτη σας κιόλας
right from the start. Right now, the food and επίσκεψη καταλάβατε
πως όλο το νεανικό
wine menu created by chef Olivier Campanha crowd συγκεντρώνεται
features sea bass ceviche with passion fruit στην Πλατεία Αγίας
seeds, sautéed foie gras with caramelized Ειρήνης και τα πέριξ.
Τώρα ήρθε η ώρα να
onions served in a brioche bun, and coconut βρεθείτε κι εσείς στην
biscuits with cassis sorbet and red fruit foam, ουρά για ένα
λαχταριστό φαλάφελ,
while head sommelier John Makris A.I.W.S XL αραβική πίτα με
suggests a glass (or two) of Estate Papaioannou κρεμμύδια και μπισκότα καρύδας με σορμπέ ρεβιθοκεφτέδες,
λαχανικά και σος.
Feggites and Estate Papaioannou Lyrikos.
(falafellas.gr).
BottoM: MaRioS SaBaNiS κιόλας μήνες λειτουργίας του. Τώρα, το κασίς κι αφρό κόκκινων φρούτων, ενώ ο head (ATHENIAN)
Κέρδισε θετικές κριτικές από τους πρώτους
οινογευστικό μενού του chef Olivier
sommelier John Makris A.I.W.S προτείνει τις
Campanha προτείνει cheviche από λαυράκι
ετικέτες Φεγγίτες και Λυρικός Παπαϊωάννου
PRACTICE MAkES
με σπόρους από φρούτα του πάθους, σοτέ
για να τα συνοδέψετε. (49 Xenokratous Str.,
Perfect
+30 213 026356)
φουά γκρα σε μπριός με καραμελωμένα
95
   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100