Page 16 - 2board40
P. 16
A DIVINE AFTERTASTE
TH E PR EM IU M ZACA PA 23 RU M IS TH E I DEA L εκλεκτό δείπνο. Το ρούμι με το πλούσιο άρωμα και την πολυεπίπεδη
AFTER-DIN NER EXPERIENCE. | ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΉΣ γεύση «μοιράζεται» σαν ένα μυστικό που ενώνει τους ανθρώπους
γύρω από το ίδιο τραπέζι. Γύρω του συνυπάρχουν όλοι σαν μια
ΠΟΙΌΤΗΤΑ Σ ΡΟΎ Μ Ι ZACA PA 23 Α ΠΟΤΕΛ ΕΙ ΤΗ Ν ΙΔ Α Ν Ι Κ Η δεμένη παρέα, όπως ακριβώς συνυπάρχουν τόσο αρμονικά μέσα
στον πολυσύνθετο χαρακτήρα του οι νότες μελιού, ξηρών φρούτων,
AFTER-DIN NER ΕΜΠΕΙΡΙΑ. βερίκοκου, βελανιδιού, μοσχοκάρυδου και γλυκιάς βανίλιας, με ένα
πικάντικο άγγιγμα κανέλας και τζίντζερ. Είναι ο ιδανικός επίλογος μιας
F| εξαιρετικά γευστικής βραδιάς, που κλείνει ακόμα πιο εντυπωσιακά
or the devotees of Zacapa 23 rum, its enjoyment knows no όταν συνδυάζεται με ένα μοναδικό γλυκό, όπως η δημιουργία του
bounds. It’s the ultimate experience that completes a tasty and chef pâtissier, Φίλιππου Παπασπύρου, με bitter σοκολάτα και άρωμα
exquisite dinner. The rum with its rich aroma and multi-level καφέ, που αναδεικνύει στο μέγιστο τη γευστική παλέτα του Zacapa 23.
taste, is “shared” like a secret that binds people together around Ένα ρούμι που ωριμάζει στα 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της
a table. Everyone coexists like a tight-knit group around it, just like the θάλασσας, σε αυτό που αποκαλούμε «Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα»,
notes of honey, dried fruit, apricot, oak, nutmeg and sweet vanilla coexist κοντά στα ηφαίστεια της Γουατεμάλα, μέσα από τη μοναδική διαδικασία
harmoniously with a spicy touch of cinnamon and ginger in its complex Sistema Solera, που «ξεκουράζει» τα blend από διαφορετικά Reserve
character. It’s the ideal epilogue to a fine, flavourful evening that ends Rum διαφορετικών ηλικιών και χαρακτήρων. Όλη η παραγωγή του
even more impressively, when combined with a unique dessert: like the μέχρι και την τοποθέτηση του petate, του παραδοσιακού ψάθινου
creation of chef pâtissier Philippos Papaspyrou, with bitter chocolate δαχτυλιδιού στη βάση της φιάλης, γίνεται χωρίς βιασύνη. Άλλωστε,
and coffee aroma that brings out to the fullest Zacapa 23’s rich palette. όλες οι εμπειρίες και απολαύσεις που αξίζουν στη ζωή χρειάζονται
A rum that matures at 2.300 metres above sea level, in what we call την κατάλληλη στιγμή και το χρόνο για να σου φανερώσουν τη
“House over the Clouds”, near the volcanoes of Guatemala, through μοναδικότητά τους. Δώστε σε ένα ποτήρι Zacapa 23 τη θέση που του
the unique Sistema Solera process that “rests” the various Reserve Rum αξίζει μετά από ένα εκλεκτό δείπνο. Απολαύστε την εκλεπτυσμένη
blends of different ages and characters. The whole production, even to επίγευσή του μαζί με ένα εξαιρετικό γλυκό, όπως τα εκλεκτά τρουφάκια
the placement of the petate, the traditional straw ring at the base of the με σοκολάτα bitter και άρωμα καφέ, που μπορείτε να βρείτε στα
bottle is done without haste. Besides, all the experiences and pleasures καταστήματα Παπασπύρου. Ή, ακόμα, δοκιμάστε να ετοιμάσετε τη
that are worthwhile, require the right moment and time to reveal their δική σας σοκολατένια δημιουργία για να το συνοδεύσετε.
uniqueness to you. Give a glass of Zacapa 23 the place it deserves after
an exquisite dinner. Enjoy its refined aftertaste together with an exquisite I N F O : zacaparum.com/en
dessert, like the delicious chocolate truffles with coffee aroma that you
can find in the Papaspirou stores. Otherwise, you can try to prepare
your own chocolate recipe to pair it with.
Για τους λάτρες του ρουμιού Zacapa 23, η απόλαυσή του δεν έχει
όρια. Είναι η απόλυτη εμπειρία που ολοκληρώνει ένα γευστικό και
TH E PR EM IU M ZACA PA 23 RU M IS TH E I DEA L εκλεκτό δείπνο. Το ρούμι με το πλούσιο άρωμα και την πολυεπίπεδη
AFTER-DIN NER EXPERIENCE. | ΤΟ ΕΚΛΕΚΤΉΣ γεύση «μοιράζεται» σαν ένα μυστικό που ενώνει τους ανθρώπους
γύρω από το ίδιο τραπέζι. Γύρω του συνυπάρχουν όλοι σαν μια
ΠΟΙΌΤΗΤΑ Σ ΡΟΎ Μ Ι ZACA PA 23 Α ΠΟΤΕΛ ΕΙ ΤΗ Ν ΙΔ Α Ν Ι Κ Η δεμένη παρέα, όπως ακριβώς συνυπάρχουν τόσο αρμονικά μέσα
στον πολυσύνθετο χαρακτήρα του οι νότες μελιού, ξηρών φρούτων,
AFTER-DIN NER ΕΜΠΕΙΡΙΑ. βερίκοκου, βελανιδιού, μοσχοκάρυδου και γλυκιάς βανίλιας, με ένα
πικάντικο άγγιγμα κανέλας και τζίντζερ. Είναι ο ιδανικός επίλογος μιας
F| εξαιρετικά γευστικής βραδιάς, που κλείνει ακόμα πιο εντυπωσιακά
or the devotees of Zacapa 23 rum, its enjoyment knows no όταν συνδυάζεται με ένα μοναδικό γλυκό, όπως η δημιουργία του
bounds. It’s the ultimate experience that completes a tasty and chef pâtissier, Φίλιππου Παπασπύρου, με bitter σοκολάτα και άρωμα
exquisite dinner. The rum with its rich aroma and multi-level καφέ, που αναδεικνύει στο μέγιστο τη γευστική παλέτα του Zacapa 23.
taste, is “shared” like a secret that binds people together around Ένα ρούμι που ωριμάζει στα 2.300 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της
a table. Everyone coexists like a tight-knit group around it, just like the θάλασσας, σε αυτό που αποκαλούμε «Σπίτι πάνω από τα Σύννεφα»,
notes of honey, dried fruit, apricot, oak, nutmeg and sweet vanilla coexist κοντά στα ηφαίστεια της Γουατεμάλα, μέσα από τη μοναδική διαδικασία
harmoniously with a spicy touch of cinnamon and ginger in its complex Sistema Solera, που «ξεκουράζει» τα blend από διαφορετικά Reserve
character. It’s the ideal epilogue to a fine, flavourful evening that ends Rum διαφορετικών ηλικιών και χαρακτήρων. Όλη η παραγωγή του
even more impressively, when combined with a unique dessert: like the μέχρι και την τοποθέτηση του petate, του παραδοσιακού ψάθινου
creation of chef pâtissier Philippos Papaspyrou, with bitter chocolate δαχτυλιδιού στη βάση της φιάλης, γίνεται χωρίς βιασύνη. Άλλωστε,
and coffee aroma that brings out to the fullest Zacapa 23’s rich palette. όλες οι εμπειρίες και απολαύσεις που αξίζουν στη ζωή χρειάζονται
A rum that matures at 2.300 metres above sea level, in what we call την κατάλληλη στιγμή και το χρόνο για να σου φανερώσουν τη
“House over the Clouds”, near the volcanoes of Guatemala, through μοναδικότητά τους. Δώστε σε ένα ποτήρι Zacapa 23 τη θέση που του
the unique Sistema Solera process that “rests” the various Reserve Rum αξίζει μετά από ένα εκλεκτό δείπνο. Απολαύστε την εκλεπτυσμένη
blends of different ages and characters. The whole production, even to επίγευσή του μαζί με ένα εξαιρετικό γλυκό, όπως τα εκλεκτά τρουφάκια
the placement of the petate, the traditional straw ring at the base of the με σοκολάτα bitter και άρωμα καφέ, που μπορείτε να βρείτε στα
bottle is done without haste. Besides, all the experiences and pleasures καταστήματα Παπασπύρου. Ή, ακόμα, δοκιμάστε να ετοιμάσετε τη
that are worthwhile, require the right moment and time to reveal their δική σας σοκολατένια δημιουργία για να το συνοδεύσετε.
uniqueness to you. Give a glass of Zacapa 23 the place it deserves after
an exquisite dinner. Enjoy its refined aftertaste together with an exquisite I N F O : zacaparum.com/en
dessert, like the delicious chocolate truffles with coffee aroma that you
can find in the Papaspirou stores. Otherwise, you can try to prepare
your own chocolate recipe to pair it with.
Για τους λάτρες του ρουμιού Zacapa 23, η απόλαυσή του δεν έχει
όρια. Είναι η απόλυτη εμπειρία που ολοκληρώνει ένα γευστικό και