Page 94 - 2board38 low

 

 

 

 

 

Page 94 - 2board38 low
P. 94
Cookoovaya
is a celebration!
Α DAILY, BOISTEROUS FEAST | ΈΝΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ ΠΑΝΗΓΎΡΙ

C hefs Spyros Liakos, Vangelis Liakos, Pericles Koskinas, O ι μάγειροι Σπύρος Λιάκος, Βαγγέλης Λιάκος, Περικλής Κοσκινάς,
Nikos Karathanos and Manos Zournatzis welcome you Νίκος Καραθάνος και Μάνος Ζουρνατζής σας καλωσορίζουν στο
to Cookoovaya Restaurant. The five chefs are your hosts, εστιατόριο Cookoovaya. Οι πέντε μάγειροι είναι οι οικοδεσπότες
and together with the Cookoovaya team they ensure that και μαζί με την ομάδα της Cookoovaya φροντίζουν ώστε κάθε
each and every visit is unforgettable. It’s not simply a meal, it’s hos- επίσκεψή σας, να σας μένει αξέχαστη. Δεν είναι απλώς και μόνο το φαγητό,
pitality through an incredible meal. Delicious exceptional food, pre- είναι η φιλοξενία διαμέσου του φαγητού. Νόστιμο ιδιαίτερο φαγητό, φτιαγμένο
pared with expertise, passion and experience. Greek food is defined με τη γνώση, το πάθος και τις εμπειρίες τους. Σοφή κουζίνα είναι ο ορισμός
as wise cuisine: domestic economy, sagacity, expertise, seasonali- του ελληνικού φαγητού. Της οικιακής οικονομίας, της θυμοσοφίας, της γνώσης,
ty, management of ingredients and the way the kitchen operates. We της εποχικότητας, της διαχείρισης των υλικών και του τρόπου λειτουργίας της
believe the open Cookoovaya kitchen is our duty and responsibility - κουζίνας. Η ανοικτή κουζίνα της Cookoovaya είναι η υποχρέωσή μας και η
food is (on the) light.
“Remember how you felt, not just what you ate” ευθύνη μας - το φαγητό είναι (στο) φως.
Cookoovaya philosophy is based on friends «Να θυμάσαι πώς ένιωσες, όχι απλώς τι έφαγες»
sharing dishes: sampling, tasting, enjoying. The Η φιλοσοφία της Cookoovaya θέλει την παρέα να μοιράζεται
menu changes with the season, and the kitchen τα πιάτα. Να δοκιμάζει, να γεύεται, να απολαμβάνει. Το
is continually evolving. The menu features: sal- μενού αλλάζει όσο αλλάζει η εποχή, όσο εξελίσσεται η
ads, cold dishes and raw, wooden oven, charcoal, κουζίνα. Ο κατάλογος χωρίζεται στις εξής κατηγορίες:
casserole and fritters, and desserts. σαλάτες, κρύα πιάτα και ωμά, ξυλόφουρνος, κάρβουνα,
τηγάνι και κατσαρόλα και γλυκά.

INFO: Open daily from 13:00 to 01.00 Tel. +30 210 7235 005, Xatzigianni Mexi 2A, Athens 115 28 www.cookoovaya.gr cookoovaya

94
   89   90   91   92   93   94   95   96   97   98   99