Page 96 - 2board36
P. 96
NEW KIDS ON THE BLOCK 09

10TASTE TO ALEXANDER'S BAR
MEET THEM
FINE DRINKING
POLLYMAGGOOEven if you never managed
Voted best hotel bar in the world by Forbes magazine, the Alexander's Bar of the Hotel
to visit this wonderful gourmet restaurant Grande Bretagne is the ideal choice for a cocktail, an impressive variety of brandies or
at its original location in Metaxourgeio, you a select cognac at its atmospheric environment. While enjoying a drink, one cannot
will certainly have heard about its selection help but gaze in fascination at the authentic 18th century tapestry, featuring victorious
of super “unusual” dishes, such as lentils Alexander the Great, the centerpiece of the hotel's collection of artwork. The equally
served with poached egg. | Ακόμα κι αν δεν impressive drinks menu includes such connoisseur choices of the famous extra rare
το προλάβατε στην πρώτη τοποθεσία του στο single malt Macallan series of 1937, 1940, 1946, 1952, 1969, 1973, and the astonishing
Μεταξουργείο, σίγουρα θα έχετε ακούσει Luis XIII Black Perl edition. | Το Alexander’s Bar του Ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία,
για το πολύ αξιόλογο gourmet εστιατόριο με βραβευμένο και ως το καλύτερο μπαρ ξενοδοχείου στον κόσμο σύμφωνα με το
πιάτα-έκπληξη, όπως οι φακές με αυγό ποσέ. περιοδικό Forbes, αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα cocktail, ένα μπράντι από την
8 Aggelou Sikelianou Str., Neo Psychoiko, εντυπωσιακή του συλλογή ή ένα ιδιαίτερο κονιάκ στο ατμοσφαιρικό του περιβάλλον.
+30 210 5241120 Την απόλαυση του ποτού ολοκληρώνει η στιγμή που το βλέμμα φτάνει στην αυθεντική
ταπισερί του 18ου αιώνα, με τον Μέγα Αλέξανδρο-νικητή να αποτελεί και το ορόσημο
VASSILENAS The reputation and quality of της σπουδαίας συλλογής έργων του ξενοδοχείου. Το εξίσου εντυπωσιακό μενού ποτών
περιλαμβάνει πολλές επιλογές ειδημόνων, όπως τα single malt Macallan series του
flavours remains the same since its days 1937, 1940, 1946, 1952, 1969, 1973 και το εκπληκτικό Luis XIII Black Perl edition.
in Piraeus, and it is further enhanced with gbrestaurants.gr
the contribution of three chefs: Dimos
Balopoulos, Manos Garnelis and Nikos PROSOPA
Vlahakis join forces for an even more
impressive result. | Η φήμη και η ποιότητα 08 ITS NEW FACE
των γεύσεών του από τις ημέρες του στον
Πειραιά παραμένουν ίδιες κι ενισχύονται από Whatever the reason that brought you to the
τη συμβολή τριών σεφ στην κουζίνα του. Οι renovated restaurant, it is bound to end with
Δήμος Μπαλόπουλος, Μάνος Γαρνέλης και you recommending it to your friends and family.
Νίκος Βλαχάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σας έφερε στο
για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα. ανακαινισμένο εστιατόριο, η κατάληξη θα είναι
vassilenas.gr τα δικά σας λόγια που θα το συστήνουν στους
επόμενους επισκέπτες του. prosopa.gr
OMMU This is where the well-known Oozora

from Kifissia meets gourmet street food
in the hands of Giorgos Venieris, with
ceviche and sashimi served side by side
sophisticated hot dogs and funky pizza. This,
and much more, awaits you on the top floor
such as inventive cocktails and great lives
(another innovation for the area). | Εδώ είναι
που το γνωστό Oozora της Κηφισιάς συναντά
το gourmet street food, διά χειρός Γιώργου
Βενιέρη, με ceviche και sashimi δίπλα σε
εκλεπτυσμένο hot dog και funky pizza. Αυτά
και άλλα πολλά συμβαίνουν στον άνω όροφο,
όπως ευφάνταστα cocktails και live (άλλη μια
καινοτομία στην περιοχή). oozora.gr

96
   91   92   93   94   95   96   97   98   99   100   101